-
@cirus said in Αγορά εώς 30.000:
@hountalas said in Αγορά εώς 30.000:
@angste said in Αγορά εώς 30.000:
Επανέρχομαι στο τοπικ. Έκλεισα το 2008 βενζίνη 130 allure , αλλά είμαι πολύ κοντά στο να το ακυρώσω αφού διάβασα για τα προβλήματα του συγκεκριμένου κινητήρα που βγάζει ειδικά στους ιδιοκτήτες που κάνουν λίγα χιλιόμετρα και μικρές διαδρομές, όπως κ εγώ . Ρώτησα για xceed gt line 48v χειροκίνητο, και υπάρχει ετοιμοπαραδοτο. Οπότε λέω να το κλείσω. Προβληματίζομαι παρα πολύ είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας
Που να διαβάσεις και για τα προβλήματα του puma δηλαδή θα διαγράψεις την ford σαν μάρκα. Το 2008 τι θέμα βγάζει στα λίγα χιλιόμετρα;
Από ότι κατάλαβα δεν έχεις δει το t roc. Είναι απο τα μεγαλύτερα μέσα και από τα 30 στα 32 που έγραφες κάπου το καταφέρνεις νομίζω. Δες πιο κάνει τα περισσότερα τικ στην λίστα σου, κανένα δεν θα τα κάνει όλα. Δες με τι θα μπορείς να ζήσεις και με τι όχι (δεν θα το ζητάς αφού επιλέξεις δηλαδή).
Το puma είναι στριμόκωλο ρε παιδιά και αν το πάρεις πρέπει να μην λες κακα λόγια γιατί θα σε κάνει μήνυση ο αδμιν του fb!Έχω το puma 3 χρόνια δεν έχω τίποτα σοβαρό. Μόνο κάτι στην αρχή που μου το έφτιαξαν. Στους περισσότερους δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Δεν έχει παραπάνω προβλήματα από άλλα αυτοκίνητα. Τα λες αυτά γιατί έχεις μαλώσει με τον admin του puma club. Δεν είναι προβληματικό το αμάξι όπως το παρουσιάζεις .
Το οτι σε άφησε μια φορά από φίσα αν θυμάμαι καλά και μάλωνες και εσύ με όλη την ford δεν είναι και κάτι. Θυμάμαι που σου έκανε και εσένα παρατήρηση γιατί μίλησες "ασχημα" στην κοπέλα...Και εσύ έχεις το st δηλαδή μικρό δείγμα.
Δεν έχω μαλώσει με τον αδμιν, αυτός με βάζει τιμωρία επειδή συμφωνώ με κανα ποστ από κανέναν "ικανοποιημένο" κάτοχο.
Το σίγουρο είναι ότι δεν βγάζει σοβαρά προβλήματα σε θέμα κινητήρα. Αλλά μπαταρίες είναι το ατού του αμαξιού. Ακόμα και στο κλειδί δεν θέλει να στρώσει. Κάθε μέρα βλέπω ποστ που αναφέρουν ίδια θέματα. Δεν το κακολογώ εγώ αλλά το feedback που παίρνω από τους κατόχους. Δεν είναι κάτι, συμβαίνει παντου!
Και μην λέμε την καραμέλα που λένε εκεί μέσα ότι όλα βγάζουν προβλήματα για να απαλύνουμε τα δικά μας. Ναι όλα βγάζουν αλλα άμα το πούμα σου (όχι το δικό σου) είναι τυχερό και πιάσει την καλή συχνότητα ε θα βρίζεις. -
Επανέρχομαι στο τοπικ. Έκλεισα το 2008 βενζίνη 130 allure , αλλά είμαι πολύ κοντά στο να το ακυρώσω αφού διάβασα για τα προβλήματα του συγκεκριμένου κινητήρα που βγάζει ειδικά στους ιδιοκτήτες που κάνουν λίγα χιλιόμετρα και μικρές διαδρομές, όπως κ εγώ . Ρώτησα για xceed gt line 48v χειροκίνητο, και υπάρχει ετοιμοπαραδοτο. Οπότε λέω να το κλείσω. Προβληματίζομαι παρα πολύ είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας
Που να διαβάσεις και για τα προβλήματα του puma δηλαδή θα διαγράψεις την ford σαν μάρκα. Το 2008 τι θέμα βγάζει στα λίγα χιλιόμετρα;
Από ότι κατάλαβα δεν έχεις δει το t roc. Είναι απο τα μεγαλύτερα μέσα και από τα 30 στα 32 που έγραφες κάπου το καταφέρνεις νομίζω. Δες πιο κάνει τα περισσότερα τικ στην λίστα σου, κανένα δεν θα τα κάνει όλα. Δες με τι θα μπορείς να ζήσεις και με τι όχι (δεν θα το ζητάς αφού επιλέξεις δηλαδή).
Το puma είναι στριμόκωλο ρε παιδιά και αν το πάρεις πρέπει να μην λες κακα λόγια γιατί θα σε κάνει μήνυση ο αδμιν του fb!Έχω το puma 3 χρόνια δεν έχω τίποτα σοβαρό. Μόνο κάτι στην αρχή που μου το έφτιαξαν. Στους περισσότερους δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Δεν έχει παραπάνω προβλήματα από άλλα αυτοκίνητα. Τα λες αυτά γιατί έχεις μαλώσει με τον admin του puma club. Δεν είναι προβληματικό το αμάξι όπως το παρουσιάζεις .
Το οτι σε άφησε μια φορά από φίσα αν θυμάμαι καλά και μάλωνες και εσύ με όλη την ford δεν είναι και κάτι. Θυμάμαι που σου έκανε και εσένα παρατήρηση γιατί μίλησες "ασχημα" στην κοπέλα...Και εσύ έχεις το st δηλαδή μικρό δείγμα.
Δεν έχω μαλώσει με τον αδμιν, αυτός με βάζει τιμωρία επειδή συμφωνώ με κανα ποστ από κανέναν "ικανοποιημένο" κάτοχο.
Το σίγουρο είναι ότι δεν βγάζει σοβαρά προβλήματα σε θέμα κινητήρα. Αλλά μπαταρίες είναι το ατού του αμαξιού. Ακόμα και στο κλειδί δεν θέλει να στρώσει. Κάθε μέρα βλέπω ποστ που αναφέρουν ίδια θέματα. Δεν το κακολογώ εγώ αλλά το feedback που παίρνω από τους κατόχους. Δεν είναι κάτι, συμβαίνει παντου!
Και μην λέμε την καραμέλα που λένε εκεί μέσα ότι όλα βγάζουν προβλήματα για να απαλύνουμε τα δικά μας. Ναι όλα βγάζουν αλλα άμα το πούμα σου (όχι το δικό σου) είναι τυχερό και πιάσει την καλή συχνότητα ε θα βρίζεις.Δεν με αφησε, λειτουργούσε κανονικά το αυτοκίνητο αλλα εβγαζε error στους αισθητηρες για να ειμαστε ακριβείς. Αλλα ναι και μαλωσα και απαίτησα να μου το φτιάξουν (ηταν μια φύσα που δεν πάταγε καλά στον πίσω προφυλακτήρα). Αλλα αυτό δεν ειναι συχνή βλάβη στα PUMA. Ειναι κάτι αλλά είναι υπερσπάνιο να συμβει γιατι διαβαζω όλα τα προβληματα που δηλώνουν οι κάτοχοι.
συχνη βλάβη είναι αυτο που συμβαίνει με τις μπαταρίες και αυτό που συμβαίνει με τα λάστιχα περιμετρικα του αυτοκινητου που είναι κακής ποιοτητας.
Βλάβες το αμάξι δεν βγάζει. Ουτε είναι λογικό να πετάς : "Που να διαβασεις και τα προβληματα του Puma, θα διαγραψεις την ford σαν μάρκα"
γιατι πολύ απλά ΔΕΝ είναι αληθες. Δεν βγαζει πολλά προβλήματα.
Το ότι μάλωσα με τον admin δεν θα με κάνει να είμαι εμπαθης και να μη λέω τα πράγματα όπως είναι. Συγνώμη αλλά το Puma δεν εχει ούτε σοβαρά ούτε πολλά προβλήματα. 2 συγκεκριμένα έχει που συμβαίνουν συχνά και δεν είναι σοβαρα για να κραζουμε οτι είναι ελαττωματικό
Ενώ εσυ από ότι βλέπω βγάζεις εμπάθεια γιατι σε ενοχλει ενας σε ένα club. Δεν καταλαβαίνω γιατι, αλλά αυτό διαπιστώνω. Αλλο το αν είναι μ@λ@κ@ς ή όχι κάποιος και σε ενοχλεί και αλλο αν είναι προβληματικό ένα αμάξι.
-
@notakis said in Αγορά εώς 30.000:
Σε χώρους θα σε ικανοποιήσει σίγουρα και το Hyundai Kona, με τα λεφτά μάλιστα που διαθέτεις πας άνετα στην NLine (με μια έκπτωση που δίνεται τώρα), η οποία έχει τα πάντα!
Μιλάω για τον 3κύλινδρο 1.0Τ με το ήπια υβριδικό σύστημα και με καλή ροπή
Πολλοί λένε ότι το αμάξι χάνει σε άλλα...δεν έχω αποψη.... Για χώρους όμως, επειδή το είδα και το δοκίμασα, είναι ικανοποιητικοτατο (χωρίς να είναι τεράστιο , ώστε να σε δυσκολεύει στην πόλη κτλ)Συμφωνώ με τους χώρους από τα πιο ευχάριστα από άποψη χώρου, αίσθηση grande για τον οδηγό. Οδηγικά δεν ξέρω, το μη hybrid μπορεί να είναι καλό αν δεν πνιγεί τον κινητήρα το βάρος του αμαξώματος.
-
@dimitrioskosmas said in Αγορά εώς 30.000:
σωστα...αν εξαιρεσεις τη πιο φτηνιαρικη ποιοτητα που βγάζει σε σχεση με ενα focus, αυτά που έχουν ακουστεί είναι πταισματα τα οποια μπορει να συμβούν ακόμα και στα japan
Mετά τα 10 χρόνια θα έχουμε εικόναΦτηνιαρικη δεν θα το έλεγα γιατι έχω μπει σε πολλά και υπάρχουν αλλα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (μπες σε ενα yaris cross και ελα πες μου για φτήνια ή σε ενα suzuki οποιο θες). ΜΕΤΡΙΑ είναι η ποιοτητα, ουτε πιο κάτω ουτε πιο πάνω.
Οπου ακουμπας πχ ακομα και στην πόρτα έχει μαλακά υλικα. Ελα μπες στο audi q2 που εχουμε στο γκαραζ μαζι με το puma και θα δεις ότι ολη η πόρτα είναι πλαστικια χωρις μαλακά υλικά. Οπότε μη λέμε φτηνιαρικο το Puma. Χειροτερο από μεγαλύτερης κατηγορίας όπως το focus που ανεφερες ναι συμφωνω
Αλλά όχι φτηνιαρικό με τίποτα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα
-
Αν θες όμορφο μικρο B-SUV (ωστε να μπορεί να παρκάρει οδηγεί και η γυναίκα) με πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών, καλή κατανάλωση, την καλύτερη οδηγικη συμπεριφορά (τιμονι, συμπεριφορά σε στροφές κτλ) στην κατηγορία που είναι κοντά σε c κλάση οχημάτων, με πολύ καλό εξοπλισμό, μεγάλη εγγυηση και καλό χρηματοδοτικό νομίζω δεν υπαρχει καλύτερο από το PUMA. Ο χωρός πίσω για μικρά παιδια είναι καλός. Ακόμα και για ενηλικες μέχρι 1,80 είναι οκ. Εγώ έχω πάει ταξίδια 4 άτομα πολλές φορές και ποτέ δεν αντίμετωπίσαμε πρόβλημα να στριμωχτούμε ή να μην είμαστε άνετα. Ειδικα αν βάζεις τις γυναίκες πίσω κάθονται και σταυροπόδι εν αντιθέση με πιο μεγαλώσομους
Ιδανικά πας για STline X αλλα και το STline εχει καλό εξοπλισμό.
Δευτερη επιλογή είναι το TROC αν θες να μπλέξεις με VAG με οτι .....σημαίνει αυτό.
Τωρα για μεγαλύτερο στα ιδια χρήματα θα πήγαινα σε HYUNDAI i30 ή ΚΙΑ XCEED αλλα να εχεις υπόψιν σου ότι μεγαλύτερα σκάφη παρολο που όλοι τα προτεινουν δικαίως ως καλύτερα δεν λαμβάνουν υπόψιν τις γυναίκες τους......... αλλά και την ευκολία που έχει ένα μικρότερο όχημα μέσα στην πολή, στο παρκαρισμά κτλ. Εγώ προσωπικά όσο μένω σε πόλη αποφεύγω τα μεγαλύτερα σκάφη πλέον. Ειχα την octavia η οποία ήταν πολύ καλό αμάξι αλλά εζησα την δυσκολία της μέσα στην πόλη και μακρύ αμάξι δύσκολα θα ξαναπάρω. ακόμα και 7-10 εκατοστά διαφορα κάνουν μεγαλή διαφορά σε χώρους στάθμευσης οριακούς.
Φτηνό δεν είναι ούτε το πιο VFM αλλά νομίζω στην κατηγορία του είναι το πιο πλήρες πακέτο για αυτα που περιέγραψες ότι θες νομίζω. Για VFM αμάξια υπάρχουν καλύτερα
Το puma ήταν το πρώτο που έκανα test drive και απογοητεύτηκα απ' την ποιότητα του εσωτερικού του. Πολύ ψεύτικο. Το t roc δεν το είδα γιατί με τα extra που θέλω πάει πάνω από 32000. Είδα και το i30 fastback αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το εσωτερικό του. Να θυμίσω ότι στην οικογένεια υπάρχει και ένα micra του 08 για τις ώρες αιχμής της πόλης
ψευτικο? οκ
καταλαβαίνεις ότι τα B-SUV είναι B κατηγορία ψηλότερα έτσι?
Οπότε και τυπικά σε ποιοτητα είναι αντιστοιχα με τα αδερφακια τους. Το puma είναι fiesta. Το yaris cross είναι yaris κτλ
Σε αυτή την περιπτωση δεν θα σε καλύψει τίποτα σε αυτή την κατηγορια εκτός του HYUNDAI KONA του καινούργιου που έχει μεγαλώσει και φλερτάρει περισσότερο με την C-SUV κατηγορία παρά με B που η hyundai έχει το Bayon
Ειναι πιο ποιοτικο μέσα εννοείται και από το Puma.
αλιως εγκατεληψε τελείως την Bsuv και κοίτα για κανα XCeed, focus κτλ που είναι C κατηγορία με πιο ποιοτικά εσωτερικά
-
σωστα...αν εξαιρεσεις τη πιο φτηνιαρικη ποιοτητα που βγάζει σε σχεση με ενα focus, αυτά που έχουν ακουστεί είναι πταισματα τα οποια μπορει να συμβούν ακόμα και στα japan
Mετά τα 10 χρόνια θα έχουμε εικόναΦτηνιαρικη δεν θα το έλεγα γιατι έχω μπει σε πολλά και υπάρχουν αλλα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (μπες σε ενα yaris cross και ελα πες μου για φτήνια ή σε ενα suzuki οποιο θες). ΜΕΤΡΙΑ είναι η ποιοτητα, ουτε πιο κάτω ουτε πιο πάνω.
Οπου ακουμπας πχ ακομα και στην πόρτα έχει μαλακά υλικα. Ελα μπες στο audi q2 που εχουμε στο γκαραζ μαζι με το puma και θα δεις ότι ολη η πόρτα είναι πλαστικια χωρις μαλακά υλικά. Οπότε μη λέμε φτηνιαρικο το Puma. Χειροτερο από μεγαλύτερης κατηγορίας όπως το focus που ανεφερες ναι συμφωνω
Αλλά όχι φτηνιαρικό με τίποτα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα
αυτό που λέω ότι η διαφορά ποιότητας μεταξυ puma και focus είναι σαφώς μεγαλύτερη από π.χ 2008 και 3008, τίποτα λιγότερο τίποτα περίσσοτερο
υ.γ: στη κατηγορία αυτή puma θα έπαιρνα
-
αυτό που λέω ότι η διαφορά ποιότητας μεταξυ puma και focus είναι σαφώς μεγαλύτερη από π.χ 2008 και 3008
διαφωνω περιπου αντιστοιχα είναι καθόλου μεγαλύτερη ή μικρότερη.
συμφωνω ότι υπάρχει φυσικά. Το ενα είναι fiesta υπερυψωμένο και το αλλο η επόμενη κατηγορία οπότε και η διαφορά σε εσωτερικο είναι αντιστοιχη ενος B με ενος C
το ίδιο και στην peugeot όση διαφορα έχει το 208 με το 308 έχει και το 2008 με το 3008.
Σε όλες τις μάρκες αντιστοιχα είναι τα πράγματα γιατι να διαφέρει στην ford??
Υγ συζητηση κάνουμε. απλά σου λέω την αποψη μου
-
@angste πάρε το puma.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι εξαιρετικός και χωρίς να είμαι μηχανικός θεωρείται πολύ αξιόπιστος ακόμα και με σκίσιμο.
Από B-SUV θα εξέταζα το Renegade που έχει σχετικά καλή ποιότητα ανεξάρτητη ανάρτηση, τετρακύλινδρο Mild hybrid, οι χώροι είναι οκ πλην πορτμπαγκάζ και στην πόλη είναι φιλικό.
Στη θέση σου δεν θα κοίταγα καν το Kia αν βγαίνει πάνω από 30000. Πολλά λεφτά για Kia κι ας έχει την μάνα του και τον πατέρα του από εξοπλισμό, ανάρτηση και άλογα.
-
@green-power said in Αγορά εώς 30.000:
Πολλά λεφτά για Kia
Τι σημαίνει "πολλά λεφτά για ΚΙΑ"; Αν είναι καλύτερο τι σημασία έχει το όνομα;
-
φιλε παρε το c-hr το καινουριο και θα σαι μια χαρα.Ουτε τουρμπο κινητηρες ουτε αυτοματα τυπου dsg.Kαι θα εχεις και τρελη οικονομια.Μονο πολυ χωρους δε θα χεις αλλα οκ συμβιβαζεσαι με αυτο.Aπλα θα του κανεις και μια μικτη γιατι αν το χεις εξω συχνα δε θα μεινει κολυμπηθροξυλο
-
@realzeus έχει και παραέχει σημασία το όνομα.
Όταν δίνεις ένα μεγάλο ποσό για ένα αγαθό αυτό θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την αξία του. Ε το Kia όσο καλό και να ναι είναι Kia, υπο μάρκα της Hyundai, πόσο ποιοτικό να είναι; Πήγα να δω από περιέργεια το i20 και μου φάνηκε ότι μπήκα σε αυτοκίνητο του 2000 καθώς είχε μέτρια ποιότητα και συναρμογή και σίγουρα χαμηλή μεταπώληση. Μόλις είδε ο πωλητής ότι χτύπησα με το χέρι μου να δω πόσο σκληρό είναι το πλαστικό σηκώθηκε και έφυγε.
Φυσικά ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και η αγορά έχει άμετρητες επιλογές απλά για μένα η προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν δίνεις τόσα λεφτά για αυτοκίνητο με ιδρώτα και αίμα και όχι με leasing που πληρώνει άλλος είναι κρίμα να μην παίρνεις καλύτερη μάρκα. Ένας λόγος παραπάνω τώρα που όλες οι τιμές έχουν εκτοξευθεί.
Δλδ εκτός από αυτά που ανέφερα, ένα Captur ή ένα CHR δεν είναι καλύτερες επιλογές;
-
@realzeus έχει και παραέχει σημασία το όνομα.
Όταν δίνεις ένα μεγάλο ποσό για ένα αγαθό αυτό θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την αξία του. Ε το Kia όσο καλό και να ναι είναι Kia, υπο μάρκα της Hyundai, πόσο ποιοτικό να είναι; Πήγα να δω από περιέργεια το i20 και μου φάνηκε ότι μπήκα σε αυτοκίνητο του 2000 καθώς είχε μέτρια ποιότητα και συναρμογή και σίγουρα χαμηλή μεταπώληση. Μόλις είδε ο πωλητής ότι χτύπησα με το χέρι μου να δω πόσο σκληρό είναι το πλαστικό σηκώθηκε και έφυγε.
Φυσικά ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και η αγορά έχει άμετρητες επιλογές απλά για μένα η προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν δίνεις τόσα λεφτά για αυτοκίνητο με ιδρώτα και αίμα και όχι με leasing που πληρώνει άλλος είναι κρίμα να μην παίρνεις καλύτερη μάρκα. Ένας λόγος παραπάνω τώρα που όλες οι τιμές έχουν εκτοξευθεί.
Δλδ εκτός από αυτά που ανέφερα, ένα Captur ή ένα CHR δεν είναι καλύτερες επιλογές;
Μάλλον ζεις στο 1980. Είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα τα Κορεάτικα. Α, δεν έχω Κορεάτικο αυτοκίνητο, για να μην νομίσεις ότι έχω κανένα συμφέρον. Το ότι πήγες να χτυπήσεις με το χέρι το ταμπλό, δείχνει απλά μηχανολογική άγνοια. Δεν τα λέω αυτά με κακία, απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση, στο 2024 να ακούω κριτήρια του 1924...
-
@angste πάρε το puma.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι εξαιρετικός και χωρίς να είμαι μηχανικός θεωρείται πολύ αξιόπιστος ακόμα και με σκίσιμο.
Από B-SUV θα εξέταζα το Renegade που έχει σχετικά καλή ποιότητα ανεξάρτητη ανάρτηση, τετρακύλινδρο Mild hybrid, οι χώροι είναι οκ πλην πορτμπαγκάζ και στην πόλη είναι φιλικό.
Στη θέση σου δεν θα κοίταγα καν το Kia αν βγαίνει πάνω από 30000. Πολλά λεφτά για Kia κι ας έχει την μάνα του και τον πατέρα του από εξοπλισμό, ανάρτηση και άλογα.
Στο μεταξυ κανεις και την ιεροσυλία να συγκρινεις σε ποιοτητα τα ανωτερα κορεατικα με κατι ευρωχρεπια αλλα και λες για το ρενεγκειτ οτι εχει καλη ποιοτητα ενω φημιζονται πλεον τα μικρα τζιπ για τις στρεβλωσεις στο αμαξωμα...
-
@realzeus μια χαρά τα γνωρίζω για την πρόοδο των κορεάτικων, για την αξιοπιστία, την 7ετή εγγύηση, για τις αναρτήσεις κλπ. Αλλά ναι ίσως το θέμα της μάρκας να είμαι στο 1980 επαναλαμβάνω με βάση τα χρήματα που κοστίζουν σήμερα τα αυτοκίνητα.
Δεν μπορώ να μπαίνω σε ένα αυτοκίνητο που έχω δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό και να κλείνω τα μάτια και να λέω μια χαρά είναι κοίτα πόσο σβέλτο είναι.
-
@gatoz λίγα λόγια για τους Γάλλους. Θα σε μαλώσει ο Μητσοτάκης!
-
@realzeus μια χαρά τα γνωρίζω για την πρόοδο των κορεάτικων, για την αξιοπιστία, την 7ετή εγγύηση, για τις αναρτήσεις κλπ. Αλλά ναι ίσως το θέμα της μάρκας να είμαι στο 1980 επαναλαμβάνω με βάση τα χρήματα που κοστίζουν σήμερα τα αυτοκίνητα.
Δεν μπορώ να μπαίνω σε ένα αυτοκίνητο που έχω δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό και να κλείνω τα μάτια και να λέω μια χαρά είναι κοίτα πόσο σβέλτο είναι.
Με αυτά που λες είσαι κατευθείαν για γερμανό....να κλείνεις τη πόρτα να ακους το γδουπ και να το φχαριστιέσαι....έπιασαν τόπο τα τα χρήματα να λες, πρόσεξε όμως να χεις τη καβατζα για τις βλάβες μετά....μη κλαις με μαυρο δάκρυ
-
Με αυτά που λες είσαι κατευθείαν για γερμανό....να κλείνεις τη πόρτα να ακους το γδουπ και να το φχαριστιέσαι....έπιασαν τόπο τα τα χρήματα να λες, πρόσεξε όμως να χεις τη καβατζα για τις βλάβες μετά....μη κλαις με μαυρο δάκρυ
Σιγά μην κάνει και ευχέλαιο. Έλεος με τις προκαταληψεις. Πάρτε ότι γουστάρετε δεν θα πάθετε τίποτα. Να συντηρείτε τα αυτοκίνητα σας με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και να μην γίνεστε γραφικοί και εμπαθείς.
-
@kapelis said in Αγορά εώς 30.000:
Σιγά μην κάνει και ευχέλαιο. Έλεος με τις προκαταληψεις. Πάρτε ότι γουστάρετε δεν θα πάθετε τίποτα. Να συντηρείτε τα αυτοκίνητα σας με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και να μην γίνεστε γραφικοί και εμπαθείς.
καμια εμπαθεια, καμια προκαταληψη... οι στατιστικές δεκαετιων μιλουν απο μονες τους
-
ΜΑΚΑΡΙ να είχαν όλα τα αυτοκίνητα την μηχανολογική αρτιοτητα των KIA HYUNDAI
τα πλαστικά στο ταμπλό δεν δείχνουν ποιοτητα, είναι απλά θέμα γουστου για έξτρα πολυτέλεια.
Εμένα προσωπικά κοψτε μου ποιοτητα στο ταμπλό και τα φρου φρου και δώσε μου ποιοτικό κατασκευαστικά αυτοκίνητο.
Εντωμεταξύ στα πιο μεγάλα αμαξώματα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα οι κορεάτες ούτε σε αυτόν τον τομέα. Μπαίνεις μια σε Sportage η TUCSON και το βλέπεις ξεκάθαρα
ΥΓ Δεν είχα ποτε καμια από τις δυο μάρκες και παλιά τις κορόιδευα κιόλας. Αλλά έχουν προοδεύσει τόσο που πρέπει να εθελοτυφλείς για να λες σιγα μωρέ τώρα τα KIA HYUNDAI
-
Είδα ότι τρέχει και προσφορά kia sportage από 29.κάτι, αν σε ενδιαφέρει.
Αγορά εώς 30.000