-
-
Από ο,τι φαίνεται, είναι πολύ σχετικό το πώς μετριέται το ground clearance.
Αν μετριέται από το κατώτερο εξέχον σημείο του αυτοκινήτου, όποιο κι αν είναι αυτό (σωλήνας εξάτμισης, πλαστικά καλύμματα πατώματος κλπ.),που κανονικά έτσι θα έπρεπε να μετριέται και μόνο, τότε τα περισσότερα crossovers-SUVs θα είχαν ground clearance γύρω στα 15cm.
π.χ. το Corolla Cross 2.0 με την εξάτμιση-κοκορέτσι έχει ground clearance 16 cm, ενώ αλλού το δινουν 8,1 in (20,58 cm), μετρώντας προφανώς από άλλο σημείο.Μα είπα κι εγώ, μόνο εγώ το παρατήρησα;
Πέραν του διλιτρου cc, την ίδια εξάτμιση έχει κ τo lexus rx350, ο λόγος άγνωστος
-
Ερώτηση. Μετά από πόσες μέρες από την παραγγελία άλλαξε το στάτους σε "παραγωγή σε εξέλιξη" στο site;
Για να έχω μια ιδέα. Ένας φίλος πιο πριν είχε ενημέρωση 19/11 με 27/11. Αργεί στο site; -
Ερώτηση. Μετά από πόσες μέρες από την παραγγελία άλλαξε το στάτους σε "παραγωγή σε εξέλιξη" στο site;
Για να έχω μια ιδέα. Ένας φίλος πιο πριν είχε ενημέρωση 19/11 με 27/11. Αργεί στο site;Οι ενημερώσεις είναι λίγο ότι να΄ναι και έχουν καθυστέρηση
Αλλα βλέπεις εσύ σαν πελάτης μεσα απο την εφαρμογή, SMS & email και άλλα βλέπουν στη LexusΒάλε whats'up για να έχεις καλύτερη ενημέρωση
Εγώ θυμάμαι πως πήρα μήνυμα τον Ιούλιο ότι μπήκε στην παραγωγή και ξαναήρθε τον Αύγουστο το ίδιο μήνυμα.
Τον Σεπτέμβριο ήρθε άλλο μήνυμα στο whats'up πως ξεκίνησε η παραγωγή του και σε 15 μέρες πως ολοκληρώθηκε
Μαλλον έχει να κάνει με τον προγραμματισμό της παραγωγής στο εργοστάσιο, σε ποιά batch θα ειναι το αυτοκίνητό σου !Μέχρι να έρθει στην Ελλάδα μετά απο 2 μήνες δεν είχα καμία ενημέρωση
-
-
Την ενημέρωση για την εξέλιξη στη διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτου υπό παραγγελία, πώς ακριβώς μπορούμε να τη δούμε;
-
-
Το έκανα. Κατ' αρχάς μου ζητάει να κάνω προσθήκη οχήματος, το οποίο δεν το έχω καθώς το παρήγγειλα πριν από κάποιες ημέρες.
Που θα πρέπει να κοιτάξω και ποια στοιχεία απαιτούνται για το tracking; -
Το έκανα. Κατ' αρχάς μου ζητάει να κάνω προσθήκη οχήματος, το οποίο δεν το έχω καθώς το παρήγγειλα πριν από κάποιες ημέρες.
Που θα πρέπει να κοιτάξω και ποια στοιχεία απαιτούνται για το tracking;Υπάρχει και η παλιότερη εφαρμογή Lexus link που δεν ζηταει στοιχεία οχήματος, αυτη όμως λενε πως θα καταργηθεί
Μέχρι τότε θα παρακολουθεις τα mail ή τα SMS ή whatsup
Πότε το παράγγειλες ; -
Την ενημέρωση για την εξέλιξη στη διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτου υπό παραγγελία, πώς ακριβώς μπορούμε να τη δούμε;
Στην εφαρμογή χρειάζεται αριθμός οχήματος. Υπάρχει η λύση του site (lexus.gr). Κάνεις εκεί λογαριασμό και εμφανίζεται η πορεία. Πάντως πρέπει να είναι πολύ πιο αργή, όπως λένε τα παιδιά εδώ, αλλά και στην αντιπροσωπεία έτσι μου είπαν.
-
Στις 19/11.
-
-
-
Που θα πρέπει να κοιτάξω και ποια στοιχεία απαιτούνται για το tracking;Θα παρεις απ την λεξους τον αριθμο του οχηματος..αν πας απο κει λογικα θα στο φτιαξει ο πολιτης..
-
80 ευρω εχει το πλαστικο ενημερωτικα
-
-
-
-
Κι άλλα τόσα η εργασία;
Το περίμενα ακριβότερο, ειδικά αν είναι Made in Japan.
Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο ή θελει παραγγελία;
Ζήτα και καμιά έκπτωση σε ανταλλακτικο και εργασία...Τους έχεις στη Lexus σαν τους μαστρομητσους στα εξουσιοδοτημένα της Τογιότα ;
-
Κι άλλα τόσα η εργασία;
Το περίμενα ακριβότερο, ειδικά αν είναι Made in Japan.
Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο ή θελει παραγγελία;
Ζήτα και καμιά έκπτωση σε ανταλλακτικο και εργασία...Τους έχεις στη Lexus σαν τους μαστρομητσους στα εξουσιοδοτημένα της Τογιότα ;
Toyota Ελλάς είναι και οι δύο μάρκες. Δες τα sites τους.
Το "μαστρομήτσοι" δεν το κατάλαβα, πάει για την έκπτωση;
LEXUS LBX