-
Πρώτη φορά γράφω στο forum, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Για χρόνια οδηγούσα/γώ ένα Peugeot 206 αυτόματο. Τα έχει παίξει δεν πάει άλλο! Και πολύ κράτησε για Peugeot...
Προβληματίζομαι ανάμεσα στο Toyota Yaris Active plus το υβριδικό και το hundai i20.
Το πρώτο είναι υβριδικό, έχει και πιο άνετους χώρους πίσω, πορτ μπαγκαζ μικρό, είναι λίγο πιο ακριβό, έχει πιο ακριβό σέρβις.
Το i20, έχει λιγότερα μπλιμπλικια, πράγμα που με εξυπηρετεί περισσότερο, μεγαλύτερο πορτπαγκαζ, δεν είναι τόσο άνετο πίσω, φθηνότερο σέρβις, φθηνότερο και στη τιμή. Μιλάω για το καινούργιο το facelift. Όχι τρελή διαφορά βέβαια. Αυτά που προσφέρουν από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, με καλύπτουν μια χαρά εξίσου. Εννοείται αυτόματα και τα δύο! Μετά από 20 χρόνια οδήγηση αυτόματο, δεν πάω τώρα σε άλλο, το έχω ξεχάσει!
Εσείς τι μου προτείνετε; ο άντρας μου θέλει το Yaris, εγώ κλείνω στο hundai. Το Yaris είναι ετοιμοπαραδοτο σε χρώμα brass το hundai σε κόκκινο, αν θέλω άλλο δεν αργεί πολύ, τέλη Γενάρη μου είπαν για την τρέχουσα έκδοση, το facelift δεν ξέρω. Θα ρωτήσω όταν ξαναπάω, -
Yaris
-
@aliced said in Καινούριο αυτόματο κατηγορία mini:
Προβληματίζομαι ανάμεσα στο Toyota Yaris Active plus το υβριδικό και το hundai i20.
Το αυτόματο του Γιάρις ειναι καλύτερο και επίσης θα έχεις περίπου την μισή κατανάλωση. Οπότε οδήγησε και τα 2 και αποφασίζεις ποιο σου αρέσει περισσότερο.
-
Ετοιμοπαράδοτο υβριδικό yaris ; και το σκέφτεσαι ;
Πάρτε το κατευθείαν γιατί με αυτές τις τιμές βενζίνης θα εχει κάνει απόσβεση στο εξάμηνο την μικρή διαφορά τιμής.Αν δεν πάρεις το yaris στείλε μου pm που είναι να παω να το πάρω εγω!
-
@monman2 said in Καινούριο αυτόματο κατηγορία mini:
Ετοιμοπαράδοτο υβριδικό yaris ; και το σκέφτεσαι ;
Πάρτε το κατευθείαν γιατί με αυτές τις τιμές βενζίνης θα εχει κάνει απόσβεση στο εξάμηνο την μικρή διαφορά τιμής.Αν δεν πάρεις το yaris στείλε μου pm που είναι να παω να το πάρω εγω!
Πες που το βρήκες μπας και το προλάβω….
-
Σε διορθώνω στο εξής. Αν και κάτοχος yaris, αυτό με τους χώρους στο i20 που λες, δεν ισχύει. Εννοείται πιο ευρύχωρο το i20 παντού, έχει χώρους από μεγαλύτερη κατηγορία.
Αν σε νοιάζει η οικονομία καυσίμου, το yaris είναι μονόδρομος, αν θέλεις ένα πιο ευρύχωρο και all around όχημα, το i20 ήταν μια πολύ καλή επιλογή (πριν ακριβύνει τόσο). -
Yaris. Ποιο οικονομικο, πιο αξιοπιστο κιβωτιο ταχυτητων . Μην το σκεφτεσαι καν .
Το Hyundai ξερεις που φτιαχνεται? -
Yaris και πας και το κλείνεις σήμερα το απόγευμα. Δε θέλει πολλή σκέψη, μην καθυστερείς.
-
Με πείσατε! Πάω αύριο για το Yaris! Βρέθηκε ετοιμοπαραδοτο γιατί ακύρωσε κάποιος την αγορά ενώ είχε δώσει προκαταβολή. Όταν λέμε ετοιμοπαραδοτο, εννοούμε μέσα Δεκέμβρη. Ευτυχώς θα γλιτώσω τα 250 ευρώ τέλη κυκλοφορίας του Peugeot!
-
Σε χώρους το Ι20 άνετα. Σε οικονομία και στήσιμο γενικά το Yaris.
-
Με πείσατε! Πάω αύριο για το Yaris! Βρέθηκε ετοιμοπαραδοτο γιατί ακύρωσε κάποιος την αγορά ενώ είχε δώσει προκαταβολή. Όταν λέμε ετοιμοπαραδοτο, εννοούμε μέσα Δεκέμβρη. Ευτυχώς θα γλιτώσω τα 250 ευρώ τέλη κυκλοφορίας του Peugeot!
ε καλά δεν ήθελες και πολύ πίεση.
-
Μην το λες, εγώ είχα κολλήσει με το Hundai, ο σύζυγος επέμενε για το Toyota!
-
Μην το λες, εγώ είχα κολλήσει με το Hundai, ο σύζυγος επέμενε για το Toyota!Έπραξες ορθά.!! Καλά χιλιόμετρα να ευχηθώ!
-
Μην το λες, εγώ είχα κολλήσει με το Hundai, ο σύζυγος επέμενε για το Toyota!
εγώ γνωρίζω ότι οι γυναίκες έχουν πάντα δίκιο!
(είμαι χρόνια παντρεμένος)
Καινούριο αυτόματο κατηγορία mini