-
Α! ξεκίνησε; Τις έχω πάνω στο σπίτι! Τις κατεβάζω αύριο!
Από πότε είναι η ημερομηνία;
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Α! ξεκίνησε; Τις έχω πάνω στο σπίτι! Τις κατεβάζω αύριο!
Από πότε είναι η ημερομηνία;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/antiolisthitikes-alysides-einai-ypochreotikes-kai-pote/
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Εγώ τελικά πήρα αυτές, ίσα ίσα να γλυτώσω το πρόστιμο
Το 255/45-19 θέλει x-large
Αν δεις στο 5:08" στο βίντεο, τις ίδιες έχει βάλει η κοσμοκαρ στα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα
Youtube VideoΒρε αετέ, πως το είδες αυτό; Ούτε που το είχα δει ότι υπάρχει κάτι εκεί μέσα.
Πιστεύεις ότι την έχουν επί της ουσίας εκεί μέσα ή την έβαλαν για να υπάρχει τυπικά;
-
@sonath said in VW Tiguan 2024:
Αν δεις στο 5:08" στο βίντεο, τις ίδιες έχει βάλει η κοσμοκαρ στα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα
Youtube VideoΒρε αετέ, πως το είδες αυτό; Ούτε που το είχα δει ότι υπάρχει κάτι εκεί μέσα.
Πιστεύεις ότι την έχουν επί της ουσίας εκεί μέσα ή την έβαλαν για να υπάρχει τυπικά;
Το πιθανότερο τυπικά ή και διαφημιστικά
Για να το έχουν όμως, λογικά θα ταιριάζει με τα ελαστικά.
Άλλωστε είναι best seller στο skroutzΚαι στο video του autobeat το ίδιο κουτί φαίνεται
Δες στο 7:45"
Youtube Video -
Το πιθανότερο τυπικά ή και διαφημιστικά
Για να το έχουν όμως, λογικά θα ταιριάζει με τα ελαστικά.
Άλλωστε είναι best seller στο skroutzΚαι στο video του autobeat το ίδιο κουτί φαίνεται
Δες στο 7:45"
Youtube VideoΤι κάνει ο άνθρωπος...
Τεσπα μόλις έκανα παραγγελία τις Goodyear Ultra Grip στα € 36.
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
ειναι αξιο αποριας οτι ενω εγινε προσπαθεια βελτιωσης απο την προηγουμενη γενια σε ολα τα σημεια, ωστοσο αποφασισαν να χαμηλωσουν την αποσταση απο το εδαφος σε σημειο οριακο για να συνεχιζει να εχει χαρακτηρα suv. νομιζω τωρα ειναι στα 16.8 ενω το προηγουμενο ηταν στα 19.8 περιπου. η μικρη αποσταση απο το εδαφος στα αρνητικα του καινουργιου τιγκουαν.
Υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο για το ground clearance του νέου Tig;
Στο video αναφέρει 196 mm. Αναφορά σε 168 mm έχω δει μόνο στο carsized.com.Έχει κάποιος επίσημη εικόνα;
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
ειναι αξιο αποριας οτι ενω εγινε προσπαθεια βελτιωσης απο την προηγουμενη γενια σε ολα τα σημεια, ωστοσο αποφασισαν να χαμηλωσουν την αποσταση απο το εδαφος σε σημειο οριακο για να συνεχιζει να εχει χαρακτηρα suv. νομιζω τωρα ειναι στα 16.8 ενω το προηγουμενο ηταν στα 19.8 περιπου. η μικρη αποσταση απο το εδαφος στα αρνητικα του καινουργιου τιγκουαν.
Υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο για το ground clearance του νέου Tig;
Στο video αναφέρει 196 mm. Αναφορά σε 168 mm έχω δει μόνο στο carsized.com.Έχει κάποιος επίσημη εικόνα;
Αυτός τα ψάχνει, ίσως έχει το σωστό -
https://autogreeknews.gr/dokimes/nees-dokimes-autokinitwn/dokimi-vw-tiguan-1-5-etsi-150-ps-dsg7
Εριξαν την ποιότητα στο Tiguan; Δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο μια φορά που έτυχε να το δω
-
Τις έβαλα στο πορτμπαγκάζ.
-
-
Ε; Δηλαδή εσείς βάλατε κουβέρτες σήμερα;
-
Όχι βάλαμε και τους τροχους στο πορτ μπαγκαζ.
-
Ναι για να ζεσταθούν τα ελαστικά
-
Πρέπει να έχεις αντιολισθητικά μέσα όταν υπάρχει πρόγνωση για χιόνι.
-
Εκτός αν φοράς 3PMSF ή χειμερινά.
-
VW Tiguan 2024