-
Καλησπερα σας, σημερα εδωσα 800 ευρω προκαταβολη για ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Ο Πωλητης μου αναφερε πως πρεπει να εξοφλησω ολο το ποσο (περιπου 8000 ευρω) πριν γινει ακομα η μεταβιβαση με τραπεζικη επιταγη. Προσωπικα πιστευω πως πρεπει να εξοφλησω το ποσο ΜΟΝΟ οταν θα εχω την αδεια στα χερια μου. Αυτος ομως αρνηθηκε, πως δεν θα προχωρησει στην μεταβιβαση. Μπορειτε να με βοηθησετε εαν οντως ετσι ειναι ή πρεπει να του παραδωσω την τραπεζικη επιταγη στο χερι αφοτου εχω την αδεια στα χερια μου? Ευχαριστω.
-
Ως πωλητής και εγώ θα ήθελα τα λεφτά πριν.
Επίσης έτος 2023 τραπεζικές επιταγές γιατί; e-banking και ηλεκτρονική μεταβίβαση από gov.gr...
(Τώρα αν δε θεωρείς τον πωλητή αξιόπιστο, άλλο θέμα)
-
@antonakis said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Ως πωλητής και εγώ θα ήθελα τα λεφτά πριν.
Επίσης έτος 2023 τραπεζικές επιταγές γιατί; e-banking και ηλεκτρονική μεταβίβαση από gov.gr...
(Τώρα αν δε θεωρείς τον πωλητή αξιόπιστο, άλλο θέμα)
Ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη εχω Αλφα και εχει Πειραιως λογαριασμο, η απαντηση ηταν πως θα αργησουν τα χρηματα να μπουν. Συνηθως ομως κανουν μια μερα. Υπαρχει περιπτωση να τον πληρωσω και να μην μου το μεταβιβασει ποτε?
-
Η λυση σε μεταβιβάσεις είναι ΜΙΑ
Ραντεβού σε τράπεζα που εξυπηρετεί τον πωλητή κοντά στο Συγκοινωνιών.
Εξοφληση ολου του ποσου με κατάθεση επιταγής, ή μετρητών ή tranfer στο γκισέ αν εχεις στην ίδια τράπεζα με αιτιολογία την αγορά του υπ΄αριθμ ΧΧΧ ΙΧΕ.
Με την κατάθεση σου δίνει τα κλειδιά!
Μετά πάτε μαζί σε έναν από τους διακανονιστές απέναντι από το Συγκοινωνιών δινετε τα απαραίτητα χαρτιά όλοι και το ποσο του τέλους μεταβίβασης και της αμοιβής του, σας στέλνει απέναντι για θεώρηση γνησίου υπογραφής.
Επιστρέφετε στο γραφείο του και του δινετε τα χαρτιά και σε 1 ώρα έχετε τη νέα άδεια.
Τότε κόβετε ασφάλεια και εύχεστε καλοταξιδο στο νέο αγοραστή! -
@dreamdriving said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη εχω Αλφα και εχει Πειραιως λογαριασμο, η απαντηση ηταν πως θα αργησουν τα χρηματα να μπουν.
Δεν ισχύει, με IRIS τα λεφτά θα φανούν το επόμενο λεπτό.
-
@fanis75 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
@dreamdriving said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη εχω Αλφα και εχει Πειραιως λογαριασμο, η απαντηση ηταν πως θα αργησουν τα χρηματα να μπουν.
Δεν ισχύει, με IRIS τα λεφτά θα φανούν το επόμενο λεπτό.
Mε iris μπορεις να στειλεις κανα 500αρι ευρω, παντως σιγουρα οχι 8 χιλιαρικα.
-
Τραπεζική μεταφορά μέσω e-banking με επείγουσα συναλλαγή νομίζω... πως τη λένε ακριβώς δεν θυμάμαι.
Αγορά μεταχειρισμένου