-
Καλησπέρα . Έχω ένα Hyundai i20 μοντέλο του 2010 . Τελευταία ακούω έναν.πολυ περίεργο και ενοχλητικό ήχο στην πίσω αριστερή ρόδα . Ο ήχος μοιάζει σαν κρότος , σαν κάτι να εκτονώνεται και μου δίνει και "κλωτσιά" στο κάθισμα του οδηγού στην πλάτη δηλαδή . Το πήγα σε ένα συνεργείο έφαγε μια μέρα δεν μπόρεσε να βρει τι είναι . Τον ήχο τον κάνει σε πορεία με χιλιόμετρα 80- 100 αλλά πολύ πιο έντονα όταν σταματάω και πάω να να στρίψω αριστερά . Μοιάζει ρε παιδί μου σαν λαμαρίνα τσαλακωμενη μου ξεδιπλώνεται ξαφνικά και δίνει αυτόν τον ήχο . Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι μπορεί να είναι ;
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Πηγαινε το σε εναν παπα να του διαβάσει μια ευχή, τα hyundai δε χαλανε.
-
@georgemit said in Ήχος πίσω ρόδα σαν κρότος:
Πηγαινε το σε εναν παπα να του διαβάσει μια ευχή, τα hyundai δε χαλανε.
Έχεις το τηλέφωνο του φίλε ; Πες μου μια διεύθυνση σου να σου στείλω λίγο μυαλό .
-
@christos2476 said in Ήχος πίσω ρόδα σαν κρότος:
Καλησπέρα . Έχω ένα Hyundai i20 μοντέλο του 2010 . Τελευταία ακούω έναν.πολυ περίεργο και ενοχλητικό ήχο στην πίσω αριστερή ρόδα . Ο ήχος μοιάζει σαν κρότος , σαν κάτι να εκτονώνεται και μου δίνει και "κλωτσιά" στο κάθισμα του οδηγού στην πλάτη δηλαδή . Το πήγα σε ένα συνεργείο έφαγε μια μέρα δεν μπόρεσε να βρει τι είναι . Τον ήχο τον κάνει σε πορεία με χιλιόμετρα 80- 100 αλλά πολύ πιο έντονα όταν σταματάω και πάω να να στρίψω αριστερά . Μοιάζει ρε παιδί μου σαν λαμαρίνα τσαλακωμενη μου ξεδιπλώνεται ξαφνικά και δίνει αυτόν τον ήχο . Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι μπορεί να είναι ;
Μήπως έχεις βάλει νίτρα;
-
Θα είναι το γνωστό "χτυπάει το τζαμακι ο Άγιος Πέτρος".
-
Πρέπει να ελέγξετε τη βάση του αμορτισέρ.Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα εμπρός αριστερά και τελικά είχε ξεβιδώσει η βάση του αμορτισέρ.
Ήχος πίσω ρόδα σαν κρότος