-
Καλησπέρα σε όλους !
Κύριοι θέλω βοήθεια . Μενω Γερμανία και έχω βρει Mercedes CLA 200 σε αρκετά οικονομικότερη τιμή στη Σουηδία και θέλω να το φέρω και κρατησω Γερμανία
Αν προβώ σε αγορά πληρώνω εκτελωνισμό , φόρους ή κάτι άλλο εδώ στη Γερμανία ;
Κάποιος που έχει προβεί σε αγορά ;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Δύσκολο να βρείς εδώ μέλος που μένει Γερμανία και έχει κάνει και την συγκεκριμένη εισαγωγή. Θα πρέπει να ρωτήσεις στην Γερμανία να σου πουν, αν και λογικά δεν πληρώνεις τίποτα (π.χ. ξέρω από Ολλανδία σε Γερμανία δεν υπάρχει καμία χρέωση).
-
@fanis75 said in Εισαγωγή Αυτοκινήτου Από Σουηδία στη Γερμανία !:
Δύσκολο να βρείς εδώ μέλος που μένει Γερμανία και έχει κάνει και την συγκεκριμένη εισαγωγή. Θα πρέπει να ρωτήσεις στην Γερμανία να σου πουν, αν και λογικά δεν πληρώνεις τίποτα (π.χ. ξέρω από Ολλανδία σε Γερμανία δεν υπάρχει καμία χρέωση).
Μακάρι φιλε μου γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο που ψάχνω το βρίσκω 7 χιλιάρικα κάτω συγκριτικά με αντίστοιχο εδώ που είμαι και ήδη έχει καλή τιμή .
Ελπίζω να μην υπάρχει τελωνείο -
Σε κάτι αντίστοιχο που γνωρίζω, ο κουμπάρος μου που μένει Ιταλία και έχει φέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Γερμανία και από Ελλάδα, αν θυμάμαι καλά πληρώνει ένα ποσό περί το χιλιάρικο για τις ιταλικές πινακίδες. Δεν ξέρω όμως τι ισχύει Γερμανία.
Εισαγωγή Αυτοκινήτου Από Σουηδία στη Γερμανία !