-
καλησπερα παιδες ! εχω ενα AUDI A1 S LINE του 13 .
θελω να αλλαξω τελικο σε διπλη μπουκα (τωρα εχει μονο ) αλλα πρεπει να μεγαλωσει η τρυπα στο διαχυτακι πισω για να χωρεσει ! το χει δοκιμασει κανεις? -
@gabriel-0 said in αλλαγη τελικου και κοψιμο προφυλαχτηρα:
θελω να αλλαξω τελικο σε διπλη μπουκα (τωρα εχει μονο ) αλλα πρεπει να μεγαλωσει η τρυπα στο διαχυτακι πισω για να χωρεσει ! το χει δοκιμασει κανεις?Χα,χα σε λάθος forum έγραψες. Στείλτο στο forum της audi να σου πούνε τα παιδιά. Αν και παίζουν πιο μεγάλα τουτού εκεί, αλλά κάτι θα σε συμβουλεύσουν και για το a1.
-
@gabriel-0 said in αλλαγη τελικου και κοψιμο προφυλαχτηρα:
θελω να αλλαξω τελικο σε διπλη μπουκα (τωρα εχει μονο ) αλλα πρεπει να μεγαλωσει η τρυπα στο διαχυτακι πισω για να χωρεσει ! το χει δοκιμασει κανεις?Δεν έχω εικόνα του διαχύτη στο Α1 σου, αλλά γενικά δεν είναι πρόβλημα να μεγαλώσεις την τρύπα στον προφυλακτήρα για να χωρέσουν μεγαλύτερες μπούκες. Οι καλοί εξατμισάδες έχουν εργαλεία με τα οποία κόβουν τέλεια τη μεγαλύτερη τρύπα.
-
Δεν είναι κάτι στο να κοπεί η καλύτερα να φαγωθεί, με ένα Dremel γίνεται δουλειά αλλά θα χρειαστεί καλούπι για να ειναι ομοιόμορφο αλλιώς μάστορας με πολύ καλό χέρι και μάτι.
-
ετσι ειναι τωρα το μαμα
-
Τι αύξηση απόδοσης θα επιτύχεις, με διπλή μπούκα;
-
Μηδενική φαντάζομαι αλλά τι σχέση έχει;
-
Γι'αυτό ακριβώς ρώτησα.
αλλαγη τελικου και κοψιμο προφυλαχτηρα