-
Καλησπέρα σας!
Μετά από αλλαγή λαστιχώνλόγω σκασίματος του δεξιού μπροστα (βρήκα σε πεζοδρόμιο σε στροφή με χαμηλή ταχύτητα) μου τοποθέτησαν τα λάστιχα σε 24ωρο βουλκανιζατερ αλλάζοντας τα μπρος πίσω. Εκ τότε άρχισα να αισθάνομαι κάθε κραδασμό σε ανώμαλο έδαφος (λακκούβα, σαμαράκια) και αισθάνομαι μια ταλάντωση και χαλάρωση του τιμονιου όταν περνάω από τέτοια σημεία,κυρίως σε χαμηλές ταχύτητες.
Ξαναπήγα σε βουλκανιζατερ, αλλάξαμε λάστιχα έγινε εκ νέου ευθυγράμμιση και το πρόβλημα άρχισε να γίνεται ίσως ακόμα πιο έντονο.
Έχουν δει το πρόβλημα 3 μαστορες και όλοι λένε ότι είναι φυσιολογικό (εχουν ελεγχθεί όλο το σύστημα αναρτήσεων, σύστημα τιμονιου ηλεκτρονικά,κρεμαγιερα κλπ) και κάνεις δεν βρίσκει θέμα.
Τι μπορεί να συμβαίνει και που θα μπορούσα να απευθυνθώ?
-
Ποσο εντονο ειναι αυτο που περιγραφεις ? Πολυ ή λιγο?
Το οδηγησαν το αμαξι σου και το βρηκαν ενταξει ?
Τι μαρκα λαστιχα εβαλες? Ειναι καινουρια? -
@valia_mor said in ΧΑΛΆΡΩΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ PEGEUOT 207:
(βρήκα σε πεζοδρόμιο σε στροφή με χαμηλή ταχύτητα) μου τοποθέτησαν τα λάστιχα σε
Ξαναπήγα σε βουλκανιζατερ, αλλάξαμε λάστιχα έγινε εκ νέου ευθυγράμμιση και το πρόβλημα άρχισε να γίνεται ίσως ακόμα πιο έντονο.
Έχουν δει το πρόβλημα 3 μαστορες και όλοι λένε ότι είναι φυσιολογικό (εχουν ελεγχθεί όλο το σύστημα αναρτήσεων, σύστημα τιμονιου ηλεκτρονικά,κρεμαγιερα κλπ) και κάνεις δεν βρίσκει θέμα.
Δεν ξέρω πως έχει ελεγχθεί όλο το σύστημα αναρτήσεων από τους μάστορες (Ελλάδα είμαστε). Θα προτιμούσα κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο αναρτήσεων. Ίσως από το χτύπημα έχει στραβώσει κάτι.
-
Mπαλακι ψαλιδιου απ'την πλευρα της προσκρουσης ελεγξε για αρχη και μετα top mount που μπορει να'σπασε. Μετα τσεκαρε και ακρομπαρο και ημιμπαρο. Αν αυτα ειναι οκ, δυσκολο να'χει κατι.
ΧΑΛΆΡΩΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ PEGEUOT 207