-
Kαλησπέρα παιδιά
Ειμαι κάτοχος ενός Χιουνται Ι30 DIESEL 1400 κυβικα 90 αλογα χρονολογίας 2013
Το τελευταιο καιρο εχω προβλημα με κροταλισμα.
Μου κάνει 4-5 κροταλισματα σταματαει και ξανα απο την αρχη.
Αυτο ξεκινησε με ενα θορυβο πολυ μικρο και εχει φτασει σε σημειο να κροταλιζει στον ιδιο ρυθμο πιο εντονα.
Οι αποψεις ειναι πολλες.
Αποψεις μηχανικων ειναι οι εξης: 1)Μπεκ
2)καδενα χρονισμου
3)οστηρια
4) ΛαδιαΕχω παει σε 10 μηχανικους - μπεκαδες και ολοι μου ελεγαν και απο μια διαφορετικη αποψη, Δεν μπορω να κατασταλαξω καπου και που ειναι η ζημια.
Δεν εχω κανει καμια ενεργεια διοτι οτι και αν κανω ξεκιναω απο λυσιμο μοτερ που μου ζητανε 200-300€ και οπως καταλαβαινετε αυτο ειναι μονο η αρχη.
Σε ενα προχειρο υπολογισμο αν τα μπεκ μου μαρκας delphi επισκευαζονται διοτι ο μηχανικος μου λεει πως δεν επισκευαζονται και ολοι οι αλλοι μου λενε οτι επισκευαζονται ξεκιναμε με τιμη αγορας μονο των μπεκ στα 1500€ συν λυσιμο δεσιμο μοτερ στα 1700-1800€ και ολο κατι μπορει να χρειαστει ετσι ωστε το αμαξι να ειναι ετοιμο για το δρομο. Ολο και κατι θα χρειαστει και θα φτασω στα 2000+ ευρω εκαστως.Δεν εχω κανει καμια ενεργεια πρωτου βεβαιωθω τι ακριβως ειναι και κανω ασφαλη βηματα διοτι στο παρελθον καπως ετσι πηγαινα κουτουρου ακουγονταν κατι αλλαζα κατι αλλο δεν ηταν αυτο και για μια ζημια των 20€ ειχα φτασει σε σημειο να εχω πληρωσει 200.
Πειτε μια αποψη. Λεω προς το παρον να παω για ενα απλο καθαρισμο και να δω αν θα φτιαξει.
-
@nikospetr said in ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΝΤΙΖΕΛ ΧΙΟΥΝΤΑΙ Ι30:
Kαλησπέρα παιδιά
Ειμαι κάτοχος ενός Χιουνται Ι30 DIESEL 1400 κυβικα 90 αλογα χρονολογίας 2013
Το τελευταιο καιρο εχω προβλημα με κροταλισμα.
Μου κάνει 4-5 κροταλισματα σταματαει και ξανα απο την αρχη.
Αυτο ξεκινησε με ενα θορυβο πολυ μικρο και εχει φτασει σε σημειο να κροταλιζει στον ιδιο ρυθμο πιο εντονα.
Οι αποψεις ειναι πολλες.
Αποψεις μηχανικων ειναι οι εξης: 1)Μπεκ
2)καδενα χρονισμου
3)οστηρια
4) ΛαδιαΕχω παει σε 10 μηχανικους - μπεκαδες και ολοι μου ελεγαν και απο μια διαφορετικη αποψη, Δεν μπορω να κατασταλαξω καπου και που ειναι η ζημια.
Δεν εχω κανει καμια ενεργεια διοτι οτι και αν κανω ξεκιναω απο λυσιμο μοτερ που μου ζητανε 200-300€ και οπως καταλαβαινετε αυτο ειναι μονο η αρχη.
Σε ενα προχειρο υπολογισμο αν τα μπεκ μου μαρκας delphi επισκευαζονται διοτι ο μηχανικος μου λεει πως δεν επισκευαζονται και ολοι οι αλλοι μου λενε οτι επισκευαζονται ξεκιναμε με τιμη αγορας μονο των μπεκ στα 1500€ συν λυσιμο δεσιμο μοτερ στα 1700-1800€ και ολο κατι μπορει να χρειαστει ετσι ωστε το αμαξι να ειναι ετοιμο για το δρομο. Ολο και κατι θα χρειαστει και θα φτασω στα 2000+ ευρω εκαστως.Δεν εχω κανει καμια ενεργεια πρωτου βεβαιωθω τι ακριβως ειναι και κανω ασφαλη βηματα διοτι στο παρελθον καπως ετσι πηγαινα κουτουρου ακουγονταν κατι αλλαζα κατι αλλο δεν ηταν αυτο και για μια ζημια των 20€ ειχα φτασει σε σημειο να εχω πληρωσει 200.
Πειτε μια αποψη. Λεω προς το παρον να παω για ενα απλο καθαρισμο και να δω αν θα φτιαξει.
Άλλαξε λάδια πρώτα. Αν σταματήσει να κροταλίζει για λίγο καιρό με τα καινούργια λάδια, πιθανότατα είναι καδένα.
-
Τι λαδια προτεινονται για το κροταλισμα;
-
@nikospetr said in ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΝΤΙΖΕΛ ΧΙΟΥΝΤΑΙ Ι30:
Τι λαδια προτεινονται για το κροταλισμα;
Καινούργια?
Σε ότι προτείνει ο κατασκευαστής για το μοτέρ. -
Ότι λάδια βάζεις. Αλλά να είναι καινούργια. Δοκιμασμένη τεχνική για έλεγχο καδένας στα vag. Λογικά θα δουλέψει και στο Hyundai.
-
Αυτα βαζω που προτεινει ο κατασκευαστης.
-
Αν είναι μπεκ γιατί πρέπει να λυθεί το μοτέρ? Επίσης αποκλείεται να έχουν χαλάσει όλα ... Σε κατανάλωση καυσίμου κι επιδόσεις παρατηρείς κάποια αλλαγή? Επίσης αν είναι καδένα συνήθως κροταλιζει κρύο στην εκκίνηση, αν έχει φτάσει να κροταλιζει κ ζεστό θα είχες παρατηρήσει σίγουρα αλλαγές και θα είχε βγάλει check.... το σίγουρο είναι ότι τα μπεκ και τον χρονισμό μπορεί να τα ελέγξει ένα συνεργείο και χωρίς να λυθεί το μοτέρ
ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΝΤΙΖΕΛ ΧΙΟΥΝΤΑΙ Ι30