-
This post is deleted! -
Γιατί δεν επαναλαμβάνεις το πείραμα;
-
Εμένα η άσχετη απορία μου είναι, υπάρχουν ακόμα rallye εκεί έξω;;;

Το να σβήσουμε 5-6 φορές το σφάλμα δεν είναι διόρθωση, είναι κρύψιμο κάτω από το χαλί. Φούλαρε από καλό βενζινάδικο και αν ξανα ανάψει, συνεργείο.
-
@xenos said in Άναψε το check engine:
Εμένα η άσχετη απορία μου είναι, υπάρχουν ακόμα rallye εκεί έξω;;;

Το να σβήσουμε 5-6 φορές το σφάλμα δεν είναι διόρθωση, είναι κρύψιμο κάτω από το χαλί. Φούλαρε από καλό βενζινάδικο και αν ξανα ανάψει, συνεργείο.
Υπάρχουν και είναι και πολύ δυνατά
ο μηχανικός μου είπε να το δοκιμάσω και αν δω και το ξαναβγάζει να πάω αλλά μου το ξανά εβγαλε πριν προλάβω να ξανάβαλω βενζίνη -
Μετά από κάποια κομπιάσματα κατά την επιτάχυνση σε χαμηλές στροφές, κυρίως από 1500-2000στρ/λεπτό 5-6 μέρες τώρα, άναψε το check engine, μετά από λίγο και αφού δούλεψε σε λίγο πιο ψηλές στροφές έσβησε! Αφού φτάσαμε στον προορισμό, ψάχνοντας για παρκάρισμα ξαναάναψε.
Αφού έβαλα μπροστά για την επιστροφή όλα ήταν κανονικά, ούτε κομπιάσματα, ούτε τίποτα!
Βενζίνη έβαλα στις 17/12 σε εταιρικό shell Ερμής στο τέρμα της Αχαρνών.
Θα πάει την Δευτέρα συνεργείο, αλλά εκτός από τα απλά (σκατά βενζίνη που κυρίως στρώνει αφού την κάψει, φίλτρο βενζίνης, μπουζί) πόσο χοντρό μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι Τουοτα αουρις 1.4 vvti του 2007 -
@nickthetrib said in Άναψε το check engine:
Μετά από κάποια κομπιάσματα κατά την επιτάχυνση σε χαμηλές στροφές, κυρίως από 1500-2000στρ/λεπτό 5-6 μέρες τώρα, άναψε το check engine, μετά από λίγο και αφού δούλεψε σε λίγο πιο ψηλές στροφές έσβησε! Αφού φτάσαμε στον προορισμό, ψάχνοντας για παρκάρισμα ξαναάναψε.
Αφού έβαλα μπροστά για την επιστροφή όλα ήταν κανονικά, ούτε κομπιάσματα, ούτε τίποτα!
Βενζίνη έβαλα στις 17/12 σε εταιρικό shell Ερμής στο τέρμα της Αχαρνών.
Θα πάει την Δευτέρα συνεργείο, αλλά εκτός από τα απλά (σκατά βενζίνη που κυρίως στρώνει αφού την κάψει, φίλτρο βενζίνης, μπουζί) πόσο χοντρό μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι Τουοτα αουρις 1.4 vvti του 2007Τσέκαρε και τρόμπα βενζίνης.
-
Μετά την επίσκεψη στο συνεργείο και την κατάθεση, το πόρισμα ήταν πολλαπλασιαστής 4ου κυλίνδρου.
Αξία επισκευής 70€
Κατά την ελάχιστη διαδρομή από το συνεργείο στο σπίτι (2' με το αμάξι) η συμπεριφορά του αυτοκινήτου φαίνεται να επανήλθε στο φυσιολογικό.
Το απόγευμα - βράδυ που θα γίνει μεγαλύτερη διαδρομή, πιστεύω θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. -
Συνηθως σε μικρο χρονικο διαστημα θα χαιρετησουν και οι υπολοιποι πολλαπλασιαστες.
-
@ilias-a said in Άναψε το check engine:
Συνηθως σε μικρο χρονικο διαστημα θα χαιρετησουν και οι υπολοιποι πολλαπλασιαστες.
Ακριβώς!
Σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζεις και τους 4, διαφορετικά αν κάποιος είναι στενά οικονομικά αλλάζει ζευγάρια!
-
@polioan said in Άναψε το check engine:
@ilias-a said in Άναψε το check engine:
Ακριβώς!
Σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζεις και τους 4, διαφορετικά αν κάποιος είναι στενά οικονομικά αλλάζει ζευγάρια!
Αν βγει off και κάποιος από τους άλλους θα αλλάξω τότε όλους τους υπόλοιπους μαζί!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση
Άναψε το check engine