-
Καλημερα, αλλαξα προχθες την μπαταρια του αυτοκινητου, πρωτη αλλαγη μπαταριας ηταν απο την κατασκευη, και τωρα δεν μου δουλευει το start stop, την banner εβαλα 65a 550, ξερει κανεις αν ειναι καλη ή αν επρεπε να βαλω μεγαλυτερη?
Η προηγουμενη ηταν 65α 530 -
Μηπως πρεπει να την "δηλωσεις" μεσω διαγνωστικου
Ρωτα σε ενα εξουσιοδοτημένο συνεργειο Μαζντα αν χρειαζεται
Αλλιως δεν ειναι πολυ φορτισμένηΕυχαριστημενος απο το Μαζντακι γενικα?
-
Ποσο καιρο θελει να φορτισει; Το εχω κανει απο την αλλαγη γυρω στα 80 χιλιοετρα
-
Όταν άλλαξα στο c4 ,πέρα από τη δήλωση στο γνήσιο διαγνωστικό, χρειάστηκαν και 3-4 μέρες για να δουλέψει το ss. Και είχε κάνει πάνω από 400χλμ.
-
ρωτα στην αντιπροσωπία όπως σου ειπε ο φιλος.
καποιες μαρκες (πχ καποια μοντελα bmw) θέλουν δηλωση στο διαγνωστικό για να αρχισει να τη φορτιζει σωστά.
ο εγκέφαλος οταν μια μπαταρια ειναι πεσμένη, την βαζει σε διαφορετική λειτουργία φόρτισης, και πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή.
-
Ηλεκτρολόγος μου είχε πει πως σταμάτησε να πουλάει Banner, γιατί έβγαιναν προβληματικές.
-
@bassstarlet said in Μπαταρια start stop mazda 2 skyactive:
Ηλεκτρολόγος μου είχε πει πως σταμάτησε να πουλάει Banner, γιατί έβγαιναν προβληματικές.
Έχει μετακομίσει η παραγωγή από Αυστρία πήγε στην Κίνα και η ποιότητα έπεσε κατακόρυφα...
Έχω Banner σε Mazda 2 το προηγούμενο, από το 2014 το αυτοκίνητο κάνει 5 χλμ την ημέρα γυρίζει τη μίζα 3-4 φορές τη μέρα και η μπαταριά ακόμη δουλεύει...
Την άλλαξα προληπτικά πριν από ένα μήνα με Hankook.
Μπαταρια start stop mazda 2 skyactive