-
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ των Mercedes A Class και Audi A1 Sportback. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την αξιοπιστία αυτών των αυτοκινήτων καθώς και το κόστος συντήρησης τους. Στο αυτοκίνητο επίσης κατα διαστήματα θα μπαίνει τρέιλερ. Θα κινείται κυρίως στη πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά κατά διαστήματα θα πηγαίνει Χαλκιδική και κάποιες φορές θα έχει μαζί το τρέιλερ. -
@2chri said in Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback:
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ των Mercedes A Class και Audi A1 Sportback. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την αξιοπιστία αυτών των αυτοκινήτων καθώς και το κόστος συντήρησης τους. Στο αυτοκίνητο επίσης κατα διαστήματα θα μπαίνει τρέιλερ. Θα κινείται κυρίως στη πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά κατά διαστήματα θα πηγαίνει Χαλκιδική και κάποιες φορές θα έχει μαζί το τρέιλερ.Δώσε περισσότερες πληροφορίες για τα αυτοκίνητα για να μπορούμε να πούμε την γνώμη μας..
-
Μήπως εννοείς Α3 sportback? To A1 είναι το μικρούλι, δεν είναι σαν την A Class.
-
@andya3 said in Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback:
Μήπως εννοείς Α3 sportback? To A1 είναι το μικρούλι, δεν είναι σαν την A Class.
Το A1 εννοώ... το Α3 ξεφεύγει πολύ σε τιμή.
-
Δεν ειπες ομως ποια μοτερ κοιτας και ποια σασμαν
-
@alexandros-k said in Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback:
Χειροκήνιτα σασμάν.
Audi 1000 κυβικά και Mercedes 1332 κυβικά.
Βενζίνα και τα δύο. -
Σαφώς ανώτερο αυτοκίνητο η A Class σε σχέση με το Α1, καθώς είναι μια κατηγορία πάνω. Θα πρότεινα όμως BMW 116i.
-
Χειροκήνιτα σασμάν.
Βενζίνα και τα δύο.Καινούρια;
Μεταχειρισμένα; χλμ; τιμές;
Χρονολογία; -
@gtsartsal said in Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback:
Χειροκήνιτα σασμάν.
Βενζίνα και τα δύο.Καινούρια;
Μεταχειρισμένα; χλμ; τιμές;
Χρονολογία;Το εγραψε, καινουρια
-
Καμία σχέση τα δύο αυτοκίνητα μεταξύ τους είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες.!! Το συγκρίσιμο της Α class είναι το Α3. Οπότε ανάμεσα σε αυτά τα δύο που αναφέρεις σαφώς καλύτερη και ανώτερη επιλογή η Α class.
-
Δεν είχα προσέξει το καινούργιο...
Ανάμεσα στα 2 πολύ καλύτερο αυτοκίνητο η α class
-
Νομίζω ότι καταργήθηκε η A class, γιατί στον διαμορφωτή που κοίταξα την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε.
-
@criuser said in Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback:
Νομίζω ότι καταργήθηκε η A class, γιατί στον διαμορφωτή που κοίταξα την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε.
Εσύ γιατί κοιτάς διαμορφωτές σε ΜΒ?? Το ξέρει ο Μακρόν?!?!?
-
@fanis75 said in Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback:
Λόγω γαλλικών κινητήρων και μόνο!
-
δεν συγκρίνονται το A class με την A1 βλακεία
πρώτον είναι διαφορετική κατηγορία
δευτερον το a class είναι ενα καλό αυτοκίνητο
Για audi θα πρέπει να κοιτάξεις σε πιο μεγαλα μοντελα να βρεις κάτι της προκοπής. Από Α3 και πάνω
-
Σου απάντησε και ο Χάρης, αλλά ήθελε ο κουμπάρος να δει τι τιμές έχουν πλέον τα πρίμιουμ (με τους μη πρίμιουμ κινητήρες) και είδαμε ότι δεν υπάρχει η Α κλάσε. Μόνο η κουπέ.
-
Σου απάντησε και ο Χάρης, αλλά ήθελε ο κουμπάρος να δει τι τιμές έχουν πλέον τα πρίμιουμ (με τους μη πρίμιουμ κινητήρες) και είδαμε ότι δεν υπάρχει η Α κλάσε. Μόνο η κουπέ.
Και τον έχεις ακόμα κουμπάρο!?!?! Μόνο Σιτροέν λέμε....αλλιώς αποκλήρωση και απο-κουμπαριά!!
Πρίμιο δεν είναι η Α class...τενεκές είναι! Μπήκα σε μια ταξί στην ιταλία, από τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχω κάτσει επιβάτης στην κατηγορία της, τραγική ανάρτηση και ποιότητα κύλισης. Μερτσέντα μόνο πισωκούνα από c class και πάνω, το αυτό για προπέλα πλέον.
-
#mono A3#.
Το 'σκισε η Kosmocar το καινούργιο, το πουλάει χρυσάφι και δεν πάει.
Μόνο αυτό όμως θα επιβιώσει στο τέλος από τα "λαικά" πρίμια, να το θυμηθείτε. Εϊναι μια κλάση πάνω από Alpha και άσσο. -
Και τον έχεις ακόμα κουμπάρο!?!?! Μόνο Σιτροέν λέμε....αλλιώς αποκλήρωση και απο-κουμπαριά!!
Πρίμιο δεν είναι η Α class...τενεκές είναι! Μπήκα σε μια ταξί στην ιταλία, από τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχω κάτσει επιβάτης στην κατηγορία της, τραγική ανάρτηση και ποιότητα κύλισης. Μερτσέντα μόνο πισωκούνα από c class και πάνω, το αυτό για προπέλα πλέον.
Απο το A1 που είναι η αρχίκη ερώτηση είναι ΠΟΛΥ καλύτερο σε όλα. Just saying
Τωρα από εκεί και πέρα το μικρο μοντέλο της Mercedes είναι.
-
@andya3 διαφωνω. Αν σου πω ότι κανείς δεν δίνει σημασία στο Α3 παρά μόνο εσύ και λίγοι ακόμα, θα με πίστευες; Ιδιαίτερα κάτι Α3 σε τελείως βασικές εκδόσεις που κυκλοφορούν ως leasing. Κάποτε ίσως ήταν πριμιουμ, πριν 20ετη, όχι πλέον.
Το παν σε αυτά τα "λαϊκά" πριμιουμ είναι να πουλάνε μούρη και τουπε. Ε! δεν πουλάς μουρη με Α3. Ίσως με ένα Q3.....Αυτό με την κουπέ γραμμή
Με Bmw και Mercedes πουλάς.Το είδα και μου αρέσει το A3 αλλά εγώ όντως δεν θέλω να πουλάω μούρη.
Mercedes A Class Vs Audi A1 Sportback