-
Καλησπέρα σας, μου άλλαξε το συνεργείο τις ντιζες ταχυτήτων κ το κουτί (όχι κουτί ταχυτήτων), κ έβαλε μεταχειρισμένες με εγγύηση 3 μηνών. Κοστησαν όλα μαζί 120€. Είναι νορμάλ η τιμή; Είναι ασφαλής το αμάξι που είναι μεταχειρισμένες;
-
Προφανώς εννοείς την ντιζα του συμπλέκτη και είναι μία. Κουτί δεν ξέρω τι εννοείς.
120€ αν είναι αυτό που γράφω εγώ,σε έκλεψε κανονικά! -
Ελα ρε ggab , δεν ξερεις τι ειναι οι ντιζες επιλογεα ταχυτητων?
-
@mariag said in Ντιζες ταχυτήτων:
Είναι νορμάλ η τιμή; Είναι ασφαλής το αμάξι που είναι μεταχειρισμένες;
H τιμη νορμαλ. Οι ντιζες αυτες και να ξαναχαλασουν το πολυ πολυ δεν θα παιρνει τις ταχυτητες ή θα τις παιρνει δυσκολα. Δεν θα παθεις κατι αλλο
-
@alexandros-k said in Ντιζες ταχυτήτων:
Αυτό ήταν, τον ρώτησα. Σας ευχαριστώ παιδιά! Όλο κ κάτι μαθαίνουμε εμείς οι γυναίκες με αυτά κ μ' αυτά.
-
Πρώτη μου φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Εμένα γιατί έχει μία;;;
-
@ggab said in Ντιζες ταχυτήτων:
Αφου δεν εχεις ξαναδει, πως ξερεις οτι εχεις μια?
Η κινηση που κανεις στο λεβιε, για να μεταφερθει στο σασμαν, γινεται μεσω αυτων των ντιζων . 2 ειναι συνηθως. Δεν ξερω αν υπαρχει τυπος, με μια. Μιλαμε για μηχανικο σασμαν , χειροκινητο δλδ , οχι αυτοματο -
@ggab said in Ντιζες ταχυτήτων:
Αφου δεν εχεις ξαναδει, πως ξερεις οτι εχεις μια?
Η κινηση που κανεις στο λεβιε, για να μεταφερθει στο σασμαν, γινεται μεσω αυτων των ντιζων . 2 ειναι συνηθως. Δεν ξερω αν υπαρχει τυπος, με μια. Μιλαμε για μηχανικο σασμαν , χειροκινητο δλδ , οχι αυτοματοΡε συ! Δεν έχω δει με 3-4 που φαίνεται στη φωτογραφία,αυτό εννοώ!
-
2 ειναι , απλα εχει ενα πλαστικο καλυμμα στην μεση και κατι άλλα ματζαφλαρια και ελατηρια στο τελος
-
Και γιατί οι βλάκες δεν καταργούν τις ντίζες και να γίνονται οι αλλαγές ηλεκτρουδραυλικά;
Ώπα περίμενε....!
-
Γιατί δεν θα ήταν αντρικό
-
Γιατί όταν χαλάνε δεν φτιάχνονται.
Είχε επισόδειο στο Wheeler Dealers με χαλασμένα paddles σε M3. Η αντλία υπάρχει και αλλάζει, αλλά έχει κόστος 2500 λίρες. Με τόσα αλλάζεις όλο το χειροκίνητο κιβώτιο. -
E εντάξει, αλλά το DSG είναι φθηνότερο.
Από 800 ως 1500 ευρά νομίζω πάει η επισκευή!
Ντιζες ταχυτήτων