-
Προσπαθώ να άνω αίτηση για τo fuel pass 2 για φιλικό μου πρόσωπο που αγόρασε το νέο όχημα το 2022 και ενώ είναι το όχημα ασφαλισμένο και κινείται δεν παρουσιάζεται στις επιλογές οχημάτων της πλατφόρμας. Υποψιάζομαι ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το όχημα εφόσον αγοράστηκε το 2022 δεν συμπεριλαμβάνεται στην φορολογική δήλωση του 2021.
Έχει καταφέρει κανείς να υποβάλλει αίτηση για όχημα που αγοράστηκε το 2022?
-
Ναι...
Απρίλιος του 2022...
Το εμφανίζει κανονικά...
Και τώρα και στην αίτηση για το fuel pass 1... -
Ευχαριστώ για την απάντηση, θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο με την τηλεφωνική υποστήριξη...
-
Λογω του ατυχήματος μου πέρσι και τους 8 μήνες που πληρωνόμουν από το κράτος κατέβηκε το εισόδημα μου κατα πολύ.
Παρόλα αυτά στο fuel pass 1 δεν ημουν δικαιούχος και μου έκανε εντύπωση
Μπηκα από περιέργεια πιο πολύ στο FUEL pass 2 και είμαι δικαιούχος !!!!!!!!
τι έγινε αυξησαν τα εισοδηματικά κριτηρια?????
-
@cirus said in Fuel Pass & νέο όχημα:
Λογω του ατυχήματος μου πέρσι και τους 8 μήνες που πληρωνόμουν από το κράτος κατέβηκε το εισόδημα μου κατα πολύ.
πιθανό το 1 λάμβανε τα εισοδηματα του 2020 ενώ το 2 τα εισοδηματα του 2021.
-
@gtsartsal said in Fuel Pass & νέο όχημα:
@cirus said in Fuel Pass & νέο όχημα:
πιθανό το 1 λάμβανε τα εισοδηματα του 2020 ενώ το 2 τα εισοδηματα του 2021.
μπορεί έτσι εξηγείται!!!
οπότε δεν αυξησαν τα εισοδηματικά απλά πέρνουν υπόψιν τα του 2021 σε σχεση με του 2020 στο προηγούμενο.
Ευχαριστώ !!!!
-
Έτσι είναι , το 1 λάμβανε τα εισοδήματα του 2020 , ενώ για το 2 προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει την φετινή φορολογική δήλωση που αφορά τα εισοδήματα του 2021.
Υπάρχει κάποιος που μέσω αυλής χρεωστικής να έχει πάρει μήνυμα;
Έκανα προχθές αίτηση και επέλεξα viva wallet αλλά δεν έχω λάβει ακόμη ειδοποίηση.
Την προηγούμενη φορά είχα βάλει τραπεζικό λογαριασμό και δεν έχω ιδέα πως θα δουλέψει αυτό με το NFC.
Είναι που δεν έχω δουλέψει ποτέ και το wallet του android, το Google pay για λόγους ασφαλείας. -
Όσοι κάνατε αίτηση για το Fuel Pass 2 μέσω Viva σας έχουν μπει τα λεφτά?
-
@yem said in Fuel Pass & νέο όχημα:
Όσοι κάνατε αίτηση για το Fuel Pass 2 μέσω Viva σας έχουν μπει τα λεφτά?
Όχι ακόμα.
-
Όχι βρε, για τα κανάλια μπήκαν μόνο, έπρεπε να ξεφύγουν λίγο από το θέμα των υποκλοπών και όλη μέρα μιλάνε για τα εκατομμύρια εκατομμυρίων που μοιράζονται.
Ένα ωραίο στατιστικο που άκουσα είναι πως μόνο 1/4 έχει επιλέξει την άυλη κάρτα ως τώρα.
Και 1 εκατομμύριο δικαιούχοι δεν έχουν ακόμη κάνει αίτηση, φανταστείτε πόσοι στο τέλος θα το χάσουν.PS: @lap οι ντιζελατοι ΕΙΧ , (ΟΧΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΦΙΧ ΚΑΙ ΦΔΧ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΛΠ ) παίρνουν και fuel pass και επιδότηση στην αντλία! Τους πληρώνουμε δίπλα δηλαδή οι υπόλοιποι!
-
Εμένα μπήκε το free pass2 και μάλιστα με viva... Διάστημα από την στιγμή της αίτησης περίπου 3-4 μερες
-
Ε μα κατάντησε αηδία πια!!!!!.. Ενα απλό αυτοκίνητο οδηγώ και πληρώνω όλους τους dieselaτους και τα fuel pass ΕΙΧ των εταιριών τους;
Μετά γιατί δεν κατεβάζουν τον φόρο στην βενιζνη;..... Μα τους πληρώνουμε όλους.Μήπως τους πληρώνουμε και τίποτα σέρβις ή όχι ακόμα;
Fuel Pass & νέο όχημα