-
Καλησπέρα στο forum.
Γράφω πρώτη φορά και δεν ξέρω αν είμαι σωστός σε σχέση με την κατηγορία.Είμαι κάτοχος ενός vw caddy 1.9tdi 5θεσεων που μου έχει πιεί το αίμα....
Θέλω να αγοράσω ένα diesel οικογενειακό όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο του 2015 περίπου...
Τι θα προτείνατε? -
Τι σου έβγαλε το caddy;
Το μοτέρ που φορά είναι αρκετά γερό, αρκεί να έχει την σωστή συντήρηση.
Σου το γράφω γιατί είχα transporter με αυτό το μοτέρ και αν εξαιρέσουμε την μια και μοναδική ζημιά που μου έβγαλε (υπαιτιότητα συνεργείου) πήγε αρκετά καλά σαν αυτοκίνητο. -
@teo-mak said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Τι σου έβγαλε το caddy;
Το μοτέρ που φορά είναι αρκετά γερό, αρκεί να έχει την σωστή συντήρηση.
Σου το γράφω γιατί είχα transporter με αυτό το μοτέρ και αν εξαιρέσουμε την μια και μοναδική ζημιά που μου έβγαλε (υπαιτιότητα συνεργείου) πήγε αρκετά καλά σαν αυτοκίνητο.Το αμάξι είναι ιταλικό με πολλά κρυμμένα χιλιόμετρα όπως φάνηκε, άλλαξα κυλινδροκεφαλή, βαλβίδες,οστηρια, επίσκεψη μπει τουρμπίνα και σήμερα μάλιστα και το ψευτοκαπακο.....
-
Αυτά τα εισαγόμενα...... καρκίνος στην τσέπη.
Το δικό μου με τον εν λόγω κινητήρα το έδωσα με περίπου 300000χλμ. και ο αγοραστής ακόμα με ευχαριστεί για το αυτοκίνητο.
Τώρα στο θέμα που ρωτάς, εγώ θα κοιτούσα για 1.6 TDI ή και τον 2.0 αν το σηκώνει η τσέπη σου.
Είναι σύγχρονα μοτέρ, καμία σχέση με τον 1.9.
Αρκετά ποιο οικονομικά σε καύσιμο αλλά και ήσυχα-ραφιναρισμενα σε λειτουργία.
Κοίταξε αυτή την φορά να πάρεις κάτι από χέρι, και όχι εισαγωγής.
Τώρα σε τι σκαρί (Skoda -Vw)θα καταλήξεις, αυτό εξαρτάται από τα γούστα σου αλλά και τις ανάγκες σου. -
Αυτά τα εισαγόμενα...... καρκίνος στην τσέπη.
Το δικό μου με τον εν λόγω κινητήρα το έδωσα με περίπου 300000χλμ. και ο αγοραστής ακόμα με ευχαριστεί για το αυτοκίνητο.
Τώρα στο θέμα που ρωτάς, εγώ θα κοιτούσα για 1.6 TDI ή και τον 2.0 αν το σηκώνει η τσέπη σου.
Είναι σύγχρονα μοτέρ, καμία σχέση με τον 1.9.
Αρκετά ποιο οικονομικά σε καύσιμο αλλά και ήσυχα-ραφιναρισμενα σε λειτουργία.
Κοίταξε αυτή την φορά να πάρεις κάτι από χέρι, και όχι εισαγωγής.
Τώρα σε τι σκαρί (Skoda -Vw)θα καταλήξεις, αυτό εξαρτάται από τα γούστα σου αλλά και τις ανάγκες σου.Να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να ξαναπάρω γκρουπ.... τρόμαξε το μάτι μου.
Μεχρι 1.8 τι θα αγόραζες? -
Σε τι χρήματα ψάχνεις;
Καύσιμο;
Να υποθέσω ότι είστε 4μελης οικογένεια; -
Σε τι χρήματα ψάχνεις;
Καύσιμο;
Να υποθέσω ότι είστε 4μελης οικογένεια;Μεχρι 14000€ πετρέλαιο και να είναι τελείως τάφος, σκέφτομαι το focus
-
Αν ψάχνεις για focus, καλύτερα να βρεις τον 1.5 με τα 120 άλογα.
Θα ευχαριστηθείς γκάζι-ροπη. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις τάφο.....
Επίσης, μακριά από το αυτόματο κιβώτιο. Έχουν ιστορικό βλαβών τα συγκεκριμένα της εταιρείας. -
Αν ψάχνεις για focus, καλύτερα να βρεις τον 1.5 με τα 120 άλογα.
Θα ευχαριστηθείς γκάζι-ροπη. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις τάφο.....
Επίσης, μακριά από το αυτόματο κιβώτιο. Έχουν ιστορικό βλαβών τα συγκεκριμένα της εταιρείας.Να πω την αλήθεια το έχω χάσει λίγο...τι είναι τελικά αξιόπιστο?
-
Κοιτα και τον 1,5 diesel της Renault . Πολυ αξιοπιστο μοτερ. Εμπαινε σε Ρενω, Νισσαν, Ντατσια, Μερσεντες, Δεν θυμαμαι αν εμπαινε κι αλλου
-
@alexandros-k said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Κοιτα και τον 1,5 diesel της Renault . Πολυ αξιοπιστο μοτερ. Εμπαινε σε Ρενω, Νισσαν, Ντατσια, Μερσεντες, Δεν θυμαμαι αν εμπαινε κι αλλου
Παλιά ήξερα θα πάρω αμάξι (Ιάπωνας) θα το κάψω καί δεν θα πάθει τίποτα ούτε καδένα αλλαγή ούτε τίποτα όπως και το 20vt των Γερμανών τώρα μέχρι και qashqai φίλου έκοψε καδένα και τα κούρεψε όλα....
Στην Αθήνα υπάρχουν μάντρες με καλές κριτικές?Και κάτι ακόμα στο diesel πόσα χιλιόμετρα μέγιστο κοιτάς για να πεις ότι είναι καλό...
-
Ο "κανόνας" περί αθραυστων ιαπωνικών αυτοκινήτων τείνει να καταργηθεί, αφού πραγματικά ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουν μείνει μόνο τα Toyota , Mazda και Subaru.
Επίσης όλα τα σύγχρονα μοτέρ θέλουν σχολαστική συντήρηση για να ελαχιστοποιηθεί ο παραγωντας ζημιάς,δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό "ρητό" "φίλτρο λάδι και έφυγες ".
Τώρα για το θέμα περί μάντρας,μην ξεχνάς ότι πρόκειται για επιχειρήσεις που θέλουν να αποκομίσουν το ΜΕΓΙΣΤΟ δυνατόν κέρδος από την πώληση με ότι συνεπάγεται αυτό. -
Ο "κανόνας" περί αθραυστων ιαπωνικών αυτοκινήτων τείνει να καταργηθεί, αφού πραγματικά ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουν μείνει μόνο τα Toyota , Mazda και Subaru.
Επίσης όλα τα σύγχρονα μοτέρ θέλουν σχολαστική συντήρηση για να ελαχιστοποιηθεί ο παραγωντας ζημιάς,δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό "ρητό" "φίλτρο λάδι και έφυγες ".
Τώρα για το θέμα περί μάντρας,μην ξεχνάς ότι πρόκειται για επιχειρήσεις που θέλουν να αποκομίσουν το ΜΕΓΙΣΤΟ δυνατόν κέρδος από την πώληση με ότι συνεπάγεται αυτό.Συμφωνώ σε όσα γράφεις,με μια μικρή επισήμανση.
Αν εννοείς ιαπωνική οτι παράγεται στην Ιαπωνία, η Toyota δεν είναι πλέον και τόσο ιαπωνική (π.χ. Αγγλία,Γαλλία,Τουρκία). -
@panormus772 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Τώρα για το θέμα περί μάντρας,μην ξεχνάς ότι πρόκειται για επιχειρήσεις που θέλουν να αποκομίσουν το ΜΕΓΙΣΤΟ δυνατόν κέρδος από την πώληση με ότι συνεπάγεται αυτό.Συμφωνώ σε όσα γράφεις,με μια μικρή επισήμανση.
Αν εννοείς ιαπωνική οτι παράγεται στην Ιαπωνία, η Toyota δεν είναι πλέον και τόσο ιαπωνική (π.χ. Αγγλία,Γαλλία,Τουρκία).Τουλάχιστον στα του μοτέρ είναι ιαπωνικά (ακόμα).
Τα νισσαν,δεν τα λες ιαπωνικά,όταν έχουν μηχανικά μέρη της Ρενώ -
@panormus772 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Αν εννοείς ιαπωνική οτι παράγεται στην Ιαπωνία, η Toyota δεν είναι πλέον και τόσο ιαπωνική (π.χ. Αγγλία,Γαλλία,Τουρκία).Τουλάχιστον στα του μοτέρ είναι ιαπωνικά (ακόμα).
Τα νισσαν,δεν τα λες ιαπωνικά,όταν έχουν μηχανικά μέρη της ΡενώΤότε προσθέτεις και τη Honda (επίσης μοτέρ εξ'ολοκλήρου δικά της και μάλιστα πιο "ιαπωνικά" κατασκευασμένη από την Toyota,αφού πλέον έχει αφήσει και την παραγωγή κατά 99% στην Ιαπωνία).
-
Η Toyota παιρνει μοτερ κι απο την BMW
-
@νίκοςn15 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Παλιά ήξερα θα πάρω αμάξι (Ιάπωνας) θα το κάψω καί δεν θα πάθει τίποτα ούτε καδένα αλλαγή ούτε τίποτα όπως και το 20vt των Γερμανών τώρα μέχρι και qashqai φίλου έκοψε καδένα και τα κούρεψε όλα....
Στην Αθήνα υπάρχουν μάντρες με καλές κριτικές?Και κάτι ακόμα στο diesel πόσα χιλιόμετρα μέγιστο κοιτάς για να πεις ότι είναι καλό...
Δεν μας ειπες, ποσα χλμ το χρονο κανεις περιπου. Και ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις
-
Η Toyota παιρνει μοτερ κι απο την BMW
Ιεροσυλία και σοβαρό ατόπημα όταν έχεις βγάλει τον 2jz....
-
@νίκοςn15 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Δεν μας ειπες, ποσα χλμ το χρονο κανεις περιπου. Και ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις
Έγραψε. 14χιλιαρικα και πετρέλαιο
-
@teo-mak said in [Αγορά μεταχειρισμένου]
Έγραψε. 14χιλιαρικα και πετρέλαιο
To 14 δεν το προσεξα
@νίκοςn15 κατι τετοιο σου κανει πιστευω
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/323664296-nissan-pulsar
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325033697-suzuki-sx4-s-cross
Αγορά μεταχειρισμένου