-
Καλησπέρα !
Προτίθεμαι να αγοράσω αυτοκίνητου περίπου στα 7500 budget. Έχω βρει :
- vw polo 1200 90hp βενζίνη στα 7600 (110000 xlm)
- vw polo 1200 75hp blue motion diesel 7600 (130,000xlm)
3)honda jazz 1200 90hp βενζίνη 7400 (120,000xlm)
Από τα 3 μου είπαν σε φιλικό μου συνεργείο να μην κοιτάξω καν με κινητήρα πετρελαίου γιατί μπορει να μου βγει ζημιά και είναι κοστοβόρο! Επίσης, φίλος μου είπε να μην πάω σε diesel λόγω πιθανής κατάργησης της κυκλοφορίας euro 5 κλπ .
Θα ήθελα την γνώμη σας, μιας και είμαι άπειρος εντελώς.
Ευχαριστώ.
-
@kingedward-0 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Καλησπέρα !
Προτίθεμαι να αγοράσω αυτοκίνητου περίπου στα 7500 budget. Έχω βρει :
- vw polo 1200 90hp βενζίνη στα 7600 (110000 xlm)
- vw polo 1200 75hp blue motion diesel 7600 (130,000xlm)
3)honda jazz 1200 90hp βενζίνη 7400 (120,000xlm)
Από τα 3 μου είπαν σε φιλικό μου συνεργείο να μην κοιτάξω καν με κινητήρα πετρελαίου γιατί μπορει να μου βγει ζημιά και είναι κοστοβόρο! Επίσης, φίλος μου είπε να μην πάω σε diesel λόγω πιθανής κατάργησης της κυκλοφορίας euro 5 κλπ .
Θα ήθελα την γνώμη σας, μιας και είμαι άπειρος εντελώς.
Ευχαριστώ.
Απο αυτα τα 3 , το πιο αξιοπιστο ειναι το Honda.
-
Ο,τι και να πάρεις να προσέξεις εαν είναι από έμπορο...άπειρα τα εισαγωγής με γυρισμένα χιλιόμτερα. Μόλις πρόσφατα έμαθα για Πόλο που πωλείται με 110.000χλμ και είχε 276.000 το 2018....(!!!).
Από τα 3 που λές, μακράν καλύτερο και πιο αξιόπιστο το Τζαζ....Πόλο μεταχειρισμένο δεν θα κοίταζα για κανέναν λόγο!
-
απο όλα πιο αξιόπιστο το jazz
απο το φιλικό συνεργείο και τον φίλο που λένε αυτές τις βλακείες για τους ντίζελ να ξεκόψεις σιγά σιγά ...
είμαι σίγουρος οτι είναι μόνο για βενζίνες και προωθεί τις μετατροπές σε αέριο , αν δεν τις κάνει αυτός ...
σίγουρο μεροκάματο εχουν αναστηθεί ειδικότητες μηχανικών που έπνεαν τα λοίσθια -
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!
Μπήκε στην εξίσωση και η αγορά καινούργιου με αυτά που διάβασα και διαβάζω! Οπότε κοιτάζω και για υβριδικό. Θα ήθελα κάποιο μικρομεσαίο με καλούς χώρους ιδανικά. Έχω δει hybrid yaris προς το παρόν που είναι ένα σχετικά προσιτό ποσό τα 15000.
Αξίζει η αγορά υβριδικού αυτή τη στιγμή ή είναι μια αμφίβολη επένδυση κατά τη γνώμη σας άρα πάω σε μεταχειρισμένο με τα μισά λεφτά.
-
Υβριδικό Yaris κοστίζει αρκετά πάνω από 15 χιλιάρικα. Σε αυτή την τιμή, αγοράζεις αυτά:
https://cartalk.gr/suzuki-swift-1-2-hybrid-cvt/ -
@dimsabas said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Υβριδικό Yaris κοστίζει αρκετά πάνω από 15 χιλιάρικα. Σε αυτή την τιμή, αγοράζεις αυτά:
https://cartalk.gr/suzuki-swift-1-2-hybrid-cvt/Είδα και το hybrid ignis σε αυτό το budget...καλές επιλογές και αυτά!
-
Δε νομίζω το mazdaki να κάνει μόνο 15. Και δη αυτόματο!
Αν όντως κάνει τόσο, θα πάω να πάρω ένα για επένδυση...χαχαχα -
@sargus said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Δε νομίζω το mazdaki να κάνει μόνο 15. Και δη αυτόματο!
Χειροκίνητο εννοεί ο Σαμπάς, απλά έκανε τεστ στο αυτόματο και τελικά προτείνει το χειροκίνητο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αγορά μεταχειρισμένου