-
Γειά χαρά!
Συγγενικό μου πρόσωπο θέλει να ανανεώσει την άδεια οδήγησης(Κοντεύει 65).Έχω δυο απορίες
Πρώτον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ θέλει μόνο τους αριθμούς ή κανονικά χαρτιά?Πχ αν έχω ΑΦΜ 123456789 θέλει μόνο τα νούμερα ή βεβαίωση(χαρτί)από την εφορία?
Δεύτερον,η αίτηση ανανέωσης και η αίτηση εκτύπωσης θέλουν γνήσιο υπογραφής και οι 2?Η μόνο η αίτηση εκτύπωσης?
Σε ΚΕΠ πιστεύω να γινεται επιτόπου και να μη θέλει ραντεβού...
Ευχαριστώ! -
όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά μέσω gov.gr. το έκανα πολύ πρόσφατα. Μπαίνεις με κωδικους taxisnet
-
@polo2002 said in Ερώτηση για ανανέωση άδειας οδήγησης:
όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά μέσω gov.gr. το έκανα πολύ πρόσφατα. Μπαίνεις με κωδικους taxisnet
Το ξέρω αυτό.Απλώς επειδή το έχει κανονίσει ήδη με σχολή για διευκόλυνση,έλεγα μήπως γνωρίζει κανείς να απαντήσει...
-
@nolimit14 said in Ερώτηση για ανανέωση άδειας οδήγησης:
Το ξέρω αυτό.Απλώς επειδή το έχει κανονίσει ήδη με σχολή για διευκόλυνση,έλεγα μήπως γνωρίζει κανείς να απαντήσει...
Η σχολή που κάνει την διευκόλυνση ξέρει, τι ρωτάς
-
Το έκανα και γω και το μετανοιωσα.
Το gov.gr δεν σου δίνει αριθμό πρωτοκόλλου ή προσωρινό δίπλωμα, κι αν μέχρι την έκδοση (που κάνει κοντά 2 μήνες) λήξει το παλιό δίπλωμα, μένεις εκθετος.
ΓΤΠ, χίλιες φορές ΚΕΠ.
Ερώτηση για ανανέωση άδειας οδήγησης