-
Re: FORD FORUM
Γεια σας παιδιά.χαιρομαι για που ανακάλυψα forum για ford.στο θεμα μας λοιπόν.
Εχω ένα ford transit ασθενοφορο 2.2 125hp 2012 μοντέλο (τ300) χλμ-283000.
Δεν ειμαι ευχαριστημένος από το γκάζι του.δουλευα προ διετίας με ιδιο αυτοκίνητο αλλα παλαιότερο κ με 110 αλογα κ πηγαινε καλύτερα.οσον αφορά το τωρινό αυτοκίνητο σημερα κατάργησα dpf κ ngr κ απο τον εγκέφαλο αλλα η διαφορά ήταν άπειρο ελάχιστη. Τα μπεκ δουλεύουν φυσιολογικά κ το τουρμπο επίσης.υπαρχει καποια άλλη γνώμη η ετσι κινείται αυτο το transit? -
Κατήργησες το dpf για να μπαίνουν περισσότεροι στο ασθενοφόρο; Καλή πατέντα.
-
@antonakis said in Πρόβλημα με ford transit:
Κατήργησες το dpf για να μπαίνουν περισσότεροι στο ασθενοφόρο; Καλή πατέντα.
Πείτε καμια γνώμη κ μετα κάντε μου καζουρα
-
Δώσε καύσιμο. Χωρις καύσιμο πως να βγουν τα άλογα;
-
@super-t said in Πρόβλημα με ford transit:
Δώσε καύσιμο. Χωρις καύσιμο πως να βγουν τα άλογα;
Οτι ζητάει περνει από καυσιμο το ψάξαμε αρκετα.
-
Έτσι από περιέργεια......
Πόσα φορεία σου έριξε εκαβιτικο Citroen και θες να ανεβάσεις άλογα; -
Εγώ θα ξεκινούσα από φρένα και ανάρτηση.
Βάλε τετραπιστονες και coilovers για να έχεις τον έλεγχο. Μην ξεχνάς ότι έχεις έξτρα βαρος λόγο ασθενοφορου.
Να πατάς φρένα και να κοκκινίζουν τα μάτια του ασθενή από τα αρνητικά g. -
Οχι !!!! Θελει ελαφρωμα. Πετα φορείο, απινιδωτη, καρδιογραφο, μπουκαλες οξυγόνου . Μετα να εχεις αναμμένη την σειρηνα συνεχεια. Θα κανουν ολοι ακρη και θα νομιζεις οτι πηγαινεις πιο γρηγορα
-
@alexandros-k said in Πρόβλημα με ford transit:
Οχι !!!! Θελει ελαφρωμα. Πετα φορείο, απινιδωτη, καρδιογραφο, μπουκαλες οξυγόνου . Μετα να εχεις αναμμένη την σειρηνα συνεχεια. Θα κανουν ολοι ακρη και θα νομιζεις οτι πηγαινεις πιο γρηγορα
Βοηθάτε ρεεε
-
@akis1987 said in Πρόβλημα με ford transit:
@alexandros-k said in Πρόβλημα με ford transit:
Βοηθάτε ρεεε
Δεν ξερω αν εχει καποιο προβλημα το δικο σου. Πρεπει να βρεις ενα ιδιο να το οδηγησεις και να συγκρινεις.
Αν το μοτερ σου ειναι υγιες και θες να το κανεις πιο γρηγορο, πας και βαζεις προγραμμα -
Εγώ θα ήθελα απλά να σου δώσω συγχαρητήρια γιατί προσπαθείς να βρεις τρόπο να κάνεις πιο γρήγορη τη διακομιδή των ασθενών σου.
Και πάλι Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!
Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ίσως ένα παράσημο από τον Πλεύρη. -
Δηλαδή για να καταλάβω.
Υπάρχει ως επάγγελμα το ιδιοκτήτης ασθενοφόρου που μεταφέρει ασθενείς;Και γιατί να είναι πιο γρήγορο το δικό του από τα άλλα;
Τρέχουν στο ίδιο περιστατικό και όποιος προλάβει πήρε τον ασθενή;Δεν ξερω, μετα την οικονομική κρίση μου φαίνεται πως έχει ξεπροβάλει ένα νέο είδος ανθρώπου σε αυτήν την μεριά του πλανήτη. Ο χόμο-οτιναναιους.
Υ.γ ρε σεις μήπως είναι αυτός που απελυσαν από διευθυντική θέση που είχε και bmw και έγινε ιδιοκτήτης ασθενοφόρου;
Πρόβλημα με ford transit