-
Μου έκοψαν κλήση ότι δεν είχα απαραίτητα έγγραφα άδεια κυκλοφορίας, οδήγησης κλπ..και είναι να παραδώσω πινακίδες εντός 5 ημερών δεν έχω δίπλωμα αλλά έχω όλα τα υπόλοιπα και έχω πληρώσει την κλήση, να παραδώσω τις πινακίδες η να το αφήσω? Υπάρχει κάποιο σύστημα ελέγχου έχει ιδέα κανείς?
-
Φυσικά και υπάρχει σύστημα ελέγχου. Στείλε κάποιον άλλον να ζητήσει τον Διοικητή και να του δείξει την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλιση του αυτοκινήτου και την πληρωμένη κλήση και να τον παρακαλέσει να μην κρατήσουν τις πινακίδες γιατί το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται δήθεν για βιοποριστικούς λόγους από άλλα μέλη της οικογένειας (να πει ότι θα πεινάσουν τα παιδάκια σου αν χάσεις τις πινακίδες). Δεν είναι μεγάλες οι πιθανότητες, αλλά ίσως σας την χαρίσει. Βέβαια εσένα αν θέλει ο Δκτης μπορεί να σε πάει Δικαστήριο για οδήγηση χωρίς άδεια...
Και αυτό από μένα: Αν σου πήραν το δίπλωμα ΟΚ, συμβαίνει σε όλους. Αν όμως ποτέ δεν πήγες να βγάλεις καν δίπλωμα, μεγάλη βλακεία σου...
-
@realzeus said in Αφαίρεση πινακίδων:
Φυσικά και υπάρχει σύστημα ελέγχου. Στείλε κάποιον άλλον να ζητήσει τον Διοικητή και να του δείξει την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλιση του αυτοκινήτου και την πληρωμένη κλήση και να τον παρακαλέσει να μην κρατήσουν τις πινακίδες γιατί το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται δήθεν για βιοποριστικούς λόγους από άλλα μέλη της οικογένειας (να πει ότι θα πεινάσουν τα παιδάκια σου αν χάσεις τις πινακίδες). Δεν είναι μεγάλες οι πιθανότητες, αλλά ίσως σας την χαρίσει. Βέβαια εσένα αν θέλει ο Δκτης μπορεί να σε πάει Δικαστήριο για οδήγηση χωρίς άδεια...
Και αυτό από μένα: Αν σου πήραν το δίπλωμα ΟΚ, συμβαίνει σε όλους. Αν όμως ποτέ δεν πήγες να βγάλεις καν δίπλωμα, μεγάλη βλακεία σου...
Μήπως ξέρεις μέχρι πόσο μπορεί να πάει το πρόστιμο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση η όταν θα έχω εγώ το δίπλωμα θα πρέπει έτσι κ αλλιώς να πληρώσω το ποσό επειδή δεν τις είχα παραδώσει?
-
Θα σε βρουν. Μην αγχώνεσαι.
-
Εγώ δε θα ανησυχούσα τόσο για το πρόστιμο όσο για το πόσο είμαι καλυμμένος από την ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος.
Αφαίρεση πινακίδων