-
-
Δεν ξέρω, μάλλον θα είμαι στην Κούβα. Άκουσα ότι περνάνε φίνα εκεί και σκέφτομαι να μετακομίσω για να σωθώ.
-
@harisma23 said in Για να δούμε τι θα δούμε...:
Δεν ξέρω, μάλλον θα είμαι στην Κούβα. Άκουσα ότι περνάνε φίνα εκεί και σκέφτομαι να μετακομίσω για να σωθώ.
Σε ζηλεύω!
-
-
Μπράβο, ωραία παίζει το Poll. Τελικά αξίζει αυτή η δυνατότητα.
Σύμφωνα με τις πηγές μου οι εκλογές θα γίνουν φθινόπωρο. Ακριβώς ημερομηνία δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν μετά την ΔΕΘ και πριν αλλάξει η ώρα σε χειμερινή. Δηλαδή μεταξύ 18/9 μέχρι 23/10.
Αν δεν γίνουν τότε θα πάει για μετά την άνοιξη του 2023. Χειμωνιάτικα αποκλείεται να κάνει εκλογές.
-
Βάλε άλλη μια επιλογή, "Αδιάφορο"
-
Στάνταρ, φάση Καραμανλή, εγκατάλλειψη πλοίου. Ερχεται μεγάλο δράμα στην Ευρώπη προς φθινόπωρο και μεγάλες αλλαγές.
-
Τον Οκτώβρη η Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη
ο Μητσοτάκης Εθνάρχης
και το χρέος 1 τρις , οι πόλεμοι είναι ακριβοί ακόμα και αν δεν γίνουν ... -
ωραία τα poll.
πατώντας πάνω στον αριθμό των απαντήσεων βλέπεις ποιοί ψήφισαν τι; -
Ναι. Υπάρχει σχέδιο...
-
Δεν με αγχώνουν οι εκλογές. Ο συριζα είναι καμένο χαρτί, το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επιβιώσει, ΚΚΕ/ακροδεξιοί είναι τελειωμένοι, λοιπά κόμματα είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.
-
@megane98hp said in Για να δούμε τι θα δούμε...:
ΚΚΕ/ακροδεξιοί
Το ΚΚΕ θα πάρει το γνωστό του 5-8% και θα είναι 4ο κόμμα. Οπότε τελειωμένο δεν είναι. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την ακροδεξιά (επειδή τα έβαλες μαζί το λέω).
-
@realzeus said in Για να δούμε τι θα δούμε...:
ΚΚΕ/ακροδεξιοί
Το ΚΚΕ θα πάρει το γνωστό του 5-8% και θα είναι 4ο κόμμα. Οπότε τελειωμένο δεν είναι. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την ακροδεξιά (επειδή τα έβαλες μαζί το λέω).
Από άποψη ποσοστών, έχεις δίκιο. Γενικά ακροαριστερά, ακροδεξιά το ίδιο είναι.
-
Αν το λες για τα ποσοστά ίσως είναι κοντά. Αν το λες ιδεολογικά όμως, όχι.
-
Θα μείνει ο σκύλος μέχρι τέλους. Ξέρει ότι θα σβήσει απο το χάρτη και θα προσπαθήσει να φάει όσα περισσότερα προλάβει,μαζί με το σκυλολόι του. Το ίδιο έκανε και ο ΛΑΘΡΟΑΛΕΞΗΣ.
-
Εννοείται ότι είναι πολύ κοντά ιδεολογικά.
Το περίεργο θα ήταν να συμφωνούσες ρε φίλε!!! -
Το περίεργο θα ήταν να συμφωνούσες ρε φίλε!!!Δυστυχώς δείχνεις παντελή άγνοια περί πολιτικής επιστήμης.
-
Το περίεργο θα ήταν να συμφωνούσες ρε φίλε!!!Δυστυχώς δείχνεις παντελή άγνοια περί πολιτικής επιστήμης.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά φίλε. Εσύ διαβάζεις πολιτκές επιστήμες, εγώ διαβάζω για τα όμορφα πράγματα που έκαναν ο Χίτλερ και ο Στάλιν κι επειδή μπορεί να μου πεις και ο οποιοσδήποτε άλλος , για άλλη μια φορά ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, μπορώ ν σου γράψω τι είδα με τα ίδια μου τα μάτια στο Ανατολικό Βερολίνο ότνα το επισκέφτηκα.
Αυτά είναι επιλογές ρε φίλε. Ο καθένας διαβάζει και συγκρατεί στο μυαλό του αυτά που του αρέσουν.
-
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά φίλε. Εσύ διαβάζεις πολιτκές επιστήμες, εγώ διαβάζω για τα όμορφα πράγματα που έκαναν ο Χίτλερ και ο Στάλιν κι επειδή μπορεί να μου πεις και ο οποιοσδήποτε άλλος , για άλλη μια φορά ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, μπορώ ν σου γράψω τι είδα με τα ίδια μου τα μάτια στο Ανατολικό Βερολίνο ότνα το επισκέφτηκα.
Αυτά είναι επιλογές ρε φίλε. Ο καθένας διαβάζει και συγκρατεί στο μυαλό του αυτά που του αρέσουν.
Καλά κάνεις εσύ αλλά αυτό είναι σαν φτιάχνεις ένα παραμύθι βασισμένο σε γενικεύσεις και να το πιστεύεις μετά.
Κουτσουμπας και ΚΚΕ εδώ πρεσβεύουν άλλα πράγματα, ούτε Σταλιν είναι , ούτε ανατολικό Βερολίνο κλπ. Κάποιοι ψηφοφόροι τους είναι κολλημένοι σταλινες σίγουρα.
Όπως και οι άλλοι δεν πρεσβεύουν τον Χίτλερ και τους φασίστες αλλά έχουν μερικούς οπαδούς που το κάνουν γιατί είναι φασίστες και ρατσιστές. -
@vagkirk said in Για να δούμε τι θα δούμε...:
Καλά κάνεις εσύ αλλά αυτό είναι σαν φτιάχνεις ένα παραμύθι βασισμένο σε γενικεύσεις και να το πιστεύεις μετά.
Κουτσουμπας και ΚΚΕ εδώ πρεσβεύουν άλλα πράγματα, ούτε Σταλιν είναι , ούτε ανατολικό Βερολίνο κλπ. Κάποιοι ψηφοφόροι τους είναι κολλημένοι σταλινες σίγουρα.
Όπως και οι άλλοι δεν πρεσβεύουν τον Χίτλερ και τους φασίστες αλλά έχουν μερικούς οπαδούς που το κάνουν γιατί είναι φασίστες και ρατσιστές.Δηλαδή είναι ψέματα ότι Έλληνες κομμουνιστές δηλώνουν ότι "τα ισοπεδώνουμε όλα" είναι ψέματα ότι κομμουνιστές χαλάνε τον κόσμο αν κάποιος αστυνομικός σκοτώσει ενα πολίτη αλλά κανένας κομμουνιστής δεν λέει τίποτα για τους αθώους της marfin?
Είναι ενδιαφέρον η χρήση των λέξεων που χρησιμοποιείς πάντως φίλε. Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ για τον κομμουνισμό. Γενικεύσεις ένα παραμύθι ανεφάρμοστο και δυστυχώς κάποιοι όχι απλά το πιστεύουν αλλά αφαιρούν κσι ζωές που δεν συμφωνούν μαζί τους.
Για να δούμε τι θα δούμε...