-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι κάτοχος ενός Volvo XC90 του 2008. Το αυτοκίνητο για τα χρόνια του έχει λίγα χιλιόμετρα (100.000),καλοσυντηρημένο και εδώ και περίπου 6-7 χρόνια έχει τοποθετηθεί αέριο BRC χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ταλαιπωρία μου αρχίζει πριν από περίπου 6 μήνες όταν ξαφνικά το αμάξι ενώ μίζαρε κανονικά δεν έπαιρνε μπροστά οπότε έπειτα μετά από επίσκεψη στο συνεργείο διαπιστώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα στην τροφοδοσία του καυσίμου και άλλαξα τρομπάκι. Έκτοτε, το αμάξι με άφηνε συνέχεια στον δρόμο, γύρω στις 5-6 φορές, ακόμα και στην εθνική οδό ή και εν κινήσει, οπότε αναγκάστηκα να το πάω αυτή την φορά σε αντιπροσωπεία. Στην αντιπροσωπεία, ύστερα από αρκετό έλεγχο μου είπαν ότι πρέπει να ξανά αλλάξω τρόμπα, ολόκληρη αυτή την φορά οπότε έτσι και έκανα. Σήμερα, ένα μήνα αργότερα, αφού έχουν αλλαχθεί τα πάντα μου παρουσιάζει πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είχε κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία ή έχει ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Να προσθέσω πως προφανώς έχει ελεγχθεί και η εγκατάσταση του αερίου και δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Volvo XC-90