-
Καλησπερα εχω ενα αυτοκίνητο μάρκας nissan micra του 07 πετρέλαιο το οποιο εχει θεμα.. Πιο συγκεκριμένα χρειαζεται αλλαγη στα μπεκ του μια βλαβη γυρω στα 1200 ευρω περίπου.. Θεωρω το να δωσω τοσα χρημαυα να το επισκευασω δεν αξιζει για ενα αμαξι που ποιανει μαξ 3500 το πολυ 4000 χιλιαρικα τι μου προτείνετε να κάνω??!!
-
Καλησπέρα Johnny, λίγο πολύ είμαι στην ίδια θέση μιας και το δικό μου micra 1997, ναι μεν κρατιέται, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να μου "ζητάει".
Αν το φτιάξεις, πιστεύεις πως θα βγάλει ακόμα κάποια km? Ο μηχανικός τι σε συμβουλεύει;
Δεν γνωρίζω αν κάποιος μπορεί να σου δώσει αντικειμενική απάντηση. Πάντως είναι δύσκολο ερώτημα. Αρχικά ζύγισε τα οικονομικά σου αλλά και τις ανάγκες σου. Αλήθεια, σε παίρνει οικονομικά να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο; Και αν ναι, ποιο είναι το "ταβάνι";
-
Αν έχετε τα έξτρα χρήματα για αγορά άλλου οχήματος (γιατί δεν πρέπει να πάτε σε αγορά οχήματος με 1200-1500€ που ζητούν τα τωρινά σας οχήματα), δλδ περίπου 5000€, προχωρήστε με κλειστά μάτια σε αγορά νέου, παίρνοντας το ρίσκο ότι και το νέο μπορεί να ζητήσει κάτι.
Αν πάλι όχι, φτιάξτε το τωρινό. -
Εάν δεν μας πεις χιλιόμετρα αυτοκινήτου, χιλιόμετρα που κάνεις κάθε χρόνο, χρήση που κάνεις, διαθέσιμο budget προφανώς απάντηση δεν μπορεί να δωθεί. Οπότε πες όσο πιο αναλυτικά τα παραπάνω για να λάβεις και την σωστή βοήθεια
-
Αν έχεις λεφτά να πάρεις ένα πιο καινούργιο αυτοκίνητο, έχει καλώς. Αλλιώς φτιάχνεις αυτό που έχεις. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.
-
@nascar1 said in Πώληση αυτοκινητου μια βοήθεια:
Εάν δεν μας πεις χιλιόμετρα αυτοκινήτου, χιλιόμετρα που κάνεις κάθε χρόνο, χρήση που κάνεις, διαθέσιμο budget προφανώς απάντηση δεν μπορεί να δωθεί. Οπότε πες όσο πιο αναλυτικά τα παραπάνω για να λάβεις και την σωστή βοήθεια
@nascar1 said in Πώληση αυτοκινητου μια βοήθεια:
Λοιπον το αμαξι εχει 140000 km. Τον τελευταίο καιρο μου εβγαζε προβληματα λογω των μπεκ λογικα δυσκολια στην εκκινηση αλλα και εκανε κ κάποιες διακοπες.. Για σερβις των τελευταιο χρόνο μ εφυγαν 1500 με 2000 ευρω αφου στα συνεργεια που το πηγαινα ουσιαστικα με κοροϊδεύαν ειδικα τα εξουσιοδότημενα.. Οποτε τωρα π μ ειπαν για 1200 ευρω κ ενω εχω δώσει αλλα τοσα λεω δεν αξιζει... Ο μηχανικος μ είπε η να βρω μπεκ απο καποιο οζημα που ειναι σ αποσυρση η να πουλησω τη μηχανή του αμαξιου... Εγω σκεφτομαι να το δωσω σε κανεναν μαντρα κ να βαλω και καποια χρηματα και να παρω καποιο άλλο... Ακομα δεν ξερω τι προτεινετε εσεις
-
Αυτοκινητο με κινητήρα πετρελαίου και μονο 140000 και να βγάλει θέμα με μπεκ;;;;
Ή έβαζες χάλια πετρέλαιο ή δεν έχει μόνο τόσα χλμ!!!
Έχεις ήδη δώσει 2700€ και θέλει αλλά 1200€;;;
Στα εξουσιοδοτημένα έχουν εγγύηση και τα ανταλλακτικά και η εργασία τους!! Κυνήγησέ το πριν κάνεις κάτι άλλο! -
@johnny311 said in Πώληση αυτοκινητου μια βοήθεια:
Καλησπερα εχω ενα αυτοκίνητο μάρκας nissan micra του 07 πετρέλαιο το οποιο εχει θεμα.. Πιο συγκεκριμένα χρειαζεται αλλαγη στα μπεκ του μια βλαβη γυρω στα 1200 ευρω περίπου.. Θεωρω το να δωσω τοσα χρημαυα να το επισκευασω δεν αξιζει για ενα αμαξι που ποιανει μαξ 3500 το πολυ 4000 χιλιαρικα τι μου προτείνετε να κάνω??!!
Έχεις ψάξει με το κωδικό των μπεκ στο εμπόριο να δεις πόσο έχουν τα μπεκ η από εξωτερικό ;
Πάντως για τα χιλιόμετρα που γράφεις είναι λίγα (εάν είναι πραγματικά) να βγάλει μπεκ . Έχεις δοκιμάσει να τα καθαρίσεις ; Έχουν ογκομετρηθει να δείτε ποιο έχει θέμα ;
Για μένα ρώτησε σε κάποιον που ασχολείται με τρομπες πετρελαιου η μπεκ εκτός δικτύου .
Εάν έχεις τα χρήματα , για αλλαγή εννοείται το δίνεις και κοιτάζεις κάποιο νεότερο μοντέλο. -
Σπρωξτο με αγγελια στο car 1500Ε με βλαβη θα φυγει
-
Εγώ θα έψαχνα για μεταχειρισμένα από κανένα τρακαρισμένο, κλπ, μπας και....
-
Τα μπεκ βγήκαν, μετρήθηκαν και καθαρίστηκαν? Λίγο περίεργο να παρέδωσαν ταυτόχρονα και τα 4 μπεκ. Τα μπεκ του k9k είναι αλήθεια οτι έχουν μια ευαισθησία από τα 200.000 και μετά ανάλογα τη χρήση. Καλό είναι να γίνεται μέτρηση και καθαρισμός πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο. Τα μπεκ του (έχουν φορεθεί διάφορες μάρκες ανάλογα τη χρονολογία και την έκδοση) είναι μη επισκευάσιμα αν και υπάρχουν κάποιοι που αναλαμβάνουν την επισκευή τους. Εγώ θα έλεγα να βγούν, να μετρηθούν και ανάλογα πόσα θέλουν άλλαγμα ζυγίζεις τι σε συμφέρει. Αν το αμάξι σου είναι με τα 85 άλογα πολύ πιθανό να φοράει μπεκ της siemens.
Πώληση αυτοκινητου μια βοήθεια