-
Υπάρχουν λύσεις retrofit για την a class για όλα τα συστήματα υποβοήθησης. Ψάξε στο kufatec.com να δεις κόστη και επιλογές. Εγκατάσταση μπορείς να κάνεις σε ηλεκτρονικο-μάγαζα, όπως delectronics κλπ.
-
@andya3 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Υπάρχουν λύσεις retrofit για την a class για όλα τα συστήματα υποβοήθησης. Ψάξε στο kufatec.com να δεις κόστη και επιλογές. Εγκατάσταση μπορείς να κάνεις σε ηλεκτρονικο-μάγαζα, όπως delectronics κλπ.
Ευχαριστώ πολύ
-
Μεγάλο ρόλο παίζει το που γίνονται τα service του leasing και ποιος τα πληρώνει. Σε ένα leasing που είχαμε, τα service τα χρεωνόταν ο ιδιοκτήτης και γίνονταν στην αντιπροσωπία, σε άλλα leasing γίνονται στην ίδια την εταιρία που τα μισθώνει. Εκεί μην είστε και τόσο σίγουροι ότι όντως γίνονται τα σέρβις ή ότι μπαίνουν τουλάχιστον ποιοτικά aftermarket αναλώσιμα.
Ότι αυτοκίνητο αντικατάστασης μας έχουν δώσει ήταν με κατά πολύ κατεβασμένα χιλιόμετρα και μιλάμε για V40,passat, yaris.
Έχουν εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά και σκουπίδια, συνήθως τα δεύτερα τα παίρνουν οι μαντράδες. Επίσης αυτό το ότι το είχε στέλεχος σαν μεγάλο ατού ποτέ δεν το κατάλαβα. Λες και το στέλεχος δε μπορεί να είναι κανίβαλος στην οδήγηση. -
Όπως σωστά είπαν ο gatoz harisma23 το αυτοκίνητο ήταν σε μάντρα.
Το θέμα είναι άλλο πως είχε βιβλίο σέρβις επίσημο με σφραγίδες κλπ και ΚΤΕΟ με το 1/3 των χλμ. Άρα υπάρχει "παραθυράκι", βιβλίο φαντάζομαι που βρίσκουν αλλά το ΚΤΕΟ στα 4 χρόνια είναι που νομιμοποιεί τις λαμογιές. -
Πρόσφατα σε αναζήτηση αυτοκινήτου κατέληξα στην avis. Γενικά ξεκίνησα για ιδιώτη, τιμές ότι να ναι , ακριβότερα από μαντραδες με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα στο καντράν. Μετά ξεκίνησα τους μαντραδες, το τι είδα και άκουσα μεγάλη ιστορία. Έπεσα σε αγγελία της avis οπότε είπα να ρίξω μια ματιά. Είχαν αυτό που ήθελα σε 3 τεμάχια οπότε λέω τι διάολο κάποιο θα κάτσει.
Πάω τα βλέπω και μου κάνουν τα 2, επιλέγω βάσει χρώματος. Το αυτοκίνητο πήγε σε δικό μου συνεργείο για έλεγχο και με ενημέρωσαν πως αν χρειαστεί κάτι άλλο θα το καλύψουν. Το συνεργείο έδωσε το οκ ζητώντας αλλαγή πίσω τακάκια και κάτι τσιμουχες στα μπεκ.
Από την avis μου δώσανε ηλεκτρονικό βιβλίο σέρβις σε αντιπροσωπεία και εξουσιοδοτημένο. Δεν τα κάνουν οι ίδιοι σερβις όπως η drive πχ (που ουσιαστικά δεν τα κανει....)
Μου είπαν ότι το είχανε δύο οδηγοί εταιρίας και ότι γίναν κάποια βαψιματα λόγω μικροχτυπηματων. Γενικά και για τα άλλα μου είπε το ιστορικό τους, μου ανέφερε σε ένα ότι είχε χτύπημα σε πόρτα και γενικά δεν φαινόταν να κρύβει και πολλά.
Τα αυτοκίνητα γενικά ηταν σε πολύ αξιοπρεπή κατάσταση και δε φαίνονται να τα κατεβάζουν χιλιόμετρα. Αλλά και να το κάνουν προτιμώ στην ίδια τιμή να πάρω αυτό με τα λιγότερα στο καντράν.
-
@panos2171 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Πρόσφατα σε αναζήτηση αυτοκινήτου κατέληξα στην avis. Γενικά ξεκίνησα για ιδιώτη, τιμές ότι να ναι , ακριβότερα από μαντραδες με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα στο καντράν. Μετά ξεκίνησα τους μαντραδες, το τι είδα και άκουσα μεγάλη ιστορία. Έπεσα σε αγγελία της avis οπότε είπα να ρίξω μια ματιά. Είχαν αυτό που ήθελα σε 3 τεμάχια οπότε λέω τι διάολο κάποιο θα κάτσει.
Πάω τα βλέπω και μου κάνουν τα 2, επιλέγω βάσει χρώματος. Το αυτοκίνητο πήγε σε δικό μου συνεργείο για έλεγχο και με ενημέρωσαν πως αν χρειαστεί κάτι άλλο θα το καλύψουν. Το συνεργείο έδωσε το οκ ζητώντας αλλαγή πίσω τακάκια και κάτι τσιμουχες στα μπεκ.
Από την avis μου δώσανε ηλεκτρονικό βιβλίο σέρβις σε αντιπροσωπεία και εξουσιοδοτημένο. Δεν τα κάνουν οι ίδιοι σερβις όπως η drive πχ (που ουσιαστικά δεν τα κανει....)
Μου είπαν ότι το είχανε δύο οδηγοί εταιρίας και ότι γίναν κάποια βαψιματα λόγω μικροχτυπηματων. Γενικά και για τα άλλα μου είπε το ιστορικό τους, μου ανέφερε σε ένα ότι είχε χτύπημα σε πόρτα και γενικά δεν φαινόταν να κρύβει και πολλά.
Τα αυτοκίνητα γενικά ηταν σε πολύ αξιοπρεπή κατάσταση και δε φαίνονται να τα κατεβάζουν χιλιόμετρα. Αλλά και να το κάνουν προτιμώ στην ίδια τιμή να πάρω αυτό με τα λιγότερα στο καντράν.
Γνωρίζω πως σίγουρα μεχρι και τα τέλη του 2022, η Avis τα εκανε σε δικό της συνεργείο σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Αυτό ειχε το σημαντικό μειονέκτημα πως διάφορες τεχνικές οδηγίες του εργοστασίου (πχ αλλαγή στο ιξώδες του λαδιού) πήγαιναν ακλαφτες. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι έκτοτε.
-
@n-k-9 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Γνωρίζω πως σίγουρα μεχρι και τα τέλη του 2022, η Avis τα εκανε σε δικό της συνεργείο σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Αυτό ειχε το σημαντικό μειονέκτημα πως διάφορες τεχνικές οδηγίες του εργοστασίου (πχ αλλαγή στο ιξώδες του λαδιού) πήγαιναν ακλαφτες. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι έκτοτε.
Ανάλογα το αυτοκίνητο νομίζω.
Το δικό μου (3008 PHEV) το πάω στην αντιπροσωπεία και όχι στην AVIS. -
Δεν με ενδιέφερε γενικά, αλλά η εμπειρία από τα service Avis ήταν ένα κλικ χειρότερη από Hertz.
-
Εξαρτάται τι συμφωνία έχεις.
Με παρακάνω μίσθωμα κανεις στην αντιπροσωπεία.
Σε γενικες γραμμές τα σερβις τα κάνουν.
Φυσικά πρέπει να ασχολείσαι και λίγο.
Και οποτεδήποτε θες πας σε αντιπροσωπεία για κάποια ανάκληση, έλεγχο οδηγία. Από μόνοι τους δεν θα ασχοληθούν να στα πουν. -
Πιθανόν τα της Θεσσαλονίκης Αττικής να τα κάνουν εκεί. Αυτό που πήρα εγώ ήταν Κομοτηνή και τα έκανε εκεί.
Είδα και βιβλίο σέρβις με σφραγίδα από Γιάννενα. -
Πιθανόν τα της Θεσσαλονίκης Αττικής να τα κάνουν εκεί. Αυτό που πήρα εγώ ήταν Κομοτηνή και τα έκανε εκεί.
Είδα και βιβλίο σέρβις με σφραγίδα από Γιάννενα.Λογικό, διότι δικα της συνεργεια έχει μόνο στις δύο αυτές περιοχές.
-
Είναι ανάλογα την συμφωνία. Το εταιρικό 208 το πήγα για το σέρβις των 10.000 (αλλαγή λαδιών δλδ) και των 20000 στην AVIS. Για αλλαγή τακάκια 2 φορές πήγα σε εξουσιοδοτημένο Πεζώ μετά από κλείσιμο ραντεβού μέσω της AVIS, που δαιχερίζονται και το κόστος απευθείας.
Γενικά πάντως, επειδή έχουμε αγοράσει 2 μεταχειρισμένα στην οικογένεια από την AVIS, είναι από τα μεταχειρισμένα που δεν περιμένεις εκπλήξεις. Καταγράφουν τα πάντα στο ιστορικό από σέρβις, σου λένε τι έχει ξαναβαφτεί, αν έχει φάει στούκα κλπ. Επίσης γενικά τα περνάνε κι ένα χέρι βάψιμο όταν τα επιστρέψουν από leasing ώστε να τα πουλήσουν.
Εμείς συνολικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Ειδικά την BMW E90 του πατέρα μου την πήραμε με 15Κ χιλιόμετρα. Το είχε μία διευθύντρια της Πειραιώς, σπίτι-γραφείο-σπίτι, απόσταση 3-4 χλμ, από πάρκινγκ σε πάρκινγκ, δεν το βλέπε ο ήλιος. Οριακά είχε κάνει το σέρβις των 10000 χιλιομέτων, το αυτοκίνητο ήταν ΚΟΥ-ΤΑ. -
Πάντως εγώ που έψαχνα να τιμολόγησω το δικό μου έβλεπα ότι τα περισσότερα ήταν εισαγωγής από μαντραδες και σίγουρα με περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό μου.Για μένα προτίμησε ιδιώτες και στο λέω εγώ που ήταν ο συγχωρεμενος ο πεθερός μου μαντρας.Μπορει και γω να το χω βάλει λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από τα περισσότερα των μαντραδων
Μεταχειρισμένο από Avis