-
Dim στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο MG έχεις ξεχάσει ένα μηδενικό στην τιμή και δεν έχεις γράψει σωστά τις σαλ της ροπής του!
-
-
-
-
-
-
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
ΔΟΚΙΜΗ
Hyundai BAYON F/L 1.0T 100hp 7DCT 48V Hybrid
Με ένα κιβώτιο που αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία κι οδηγοκεντρική προσέγγιση, το Hyundai Bayon αποδεικνύει ότι μπορείς να περνάς καλά και με ένα σχετικά προσιτό B-SUV.Δημήτρη, είσαι σίγουρος ότι έχει Blind spot? Δεν αναφέρεται πουθενά -ούτε ως δυνατότητα extra- στο επίσημο site.
-
Η nissan πρέπει να βάλλει και μια διαφήμιση στη σελίδα.... μέρα παρά μέρα μοντέλο της "δοκιμάζουμε "
-
@panormus772 said in CarTalk.gr:
ΔΟΚΙΜΗ
Με ένα κιβώτιο που αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία κι οδηγοκεντρική προσέγγιση, το Hyundai Bayon αποδεικνύει ότι μπορείς να περνάς καλά και με ένα σχετικά προσιτό B-SUV.Δημήτρη, είσαι σίγουρος ότι έχει Blind spot? Δεν αναφέρεται πουθενά -ούτε ως δυνατότητα extra- στο επίσημο site.
1.000%. Το δημοσιογραφικό είχε. Μου έκανε και μένα εντύπωση γιατί το προηγούμενο δεν είχε.
-
-
Τα λεφτά να το αγοράσω
-
@panormus772 said in CarTalk.gr:
ΔΟΚΙΜΗ
1.000%. Το δημοσιογραφικό είχε. Μου έκανε και μένα εντύπωση γιατί το προηγούμενο δεν είχε.
Είχε κ ηλιοροφή;
-
Τσου.
-
-
Το παλιό δεν είχε. Το νέο είχε.
-
-
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Αυτό είναι το πιο value for money αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς. -
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Αυτό είναι το πιο value for money αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς.Πρέπει να σου γράψω και εγώ ένα για το τεσλα
-
@iceman7 said in CarTalk.gr:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Αυτό είναι το πιο value for money αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς.Πρέπει να σου γράψω και εγώ ένα για το τεσλα
Εσύ πρέπει να το γράψεις στον Σπιτόγατο...
Αφού είναι Ακίνητο...
CarTalk.gr