-
Χαχαχαχαχαχα, έκλαψα στο γέλιο!!!!
Είναι όντως τέτοια η διαφορά από το Yaris Cross??? (Γιατί με αυτό μπορείς να το συγκρίνεις!)
Edit
Εκτός και αν εννοείς αλλο aircross
Κανε μια διευκρίνιση παρακαλώ -
Έπρεπε να πεις μια αοριστία για να ξεφύγεις, του στυλ οτι ο δορυφόρος του Δία, ο Γανυμήδης με το όνομα! έχει πολύ περισσότερο νερό από τη γη. Ευχαριστώ πολύ, γεια σας!
https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/9706223/i-achristi-pliroforia-tis-imeras-26-5-2023
-
@nickthetrib said in CarTalk.gr:
Χαχαχαχαχαχα, έκλαψα στο γέλιο!!!!
Είναι όντως τέτοια η διαφορά από το Yaris Cross??? (Γιατί με αυτό μπορείς να το συγκρίνεις!)
Edit
Εκτός και αν εννοείς αλλο aircross
Κανε μια διευκρίνιση παρακαλώΝαι, στο C3 αναφέρομαι κι η διαφορά με το YC είναι τεράστια.
-
Θα διαβάσω και θα σχολιάσω.
Αντικειμενικά πάντα -
Έχει κλείσει τα 21, αλλά παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.
https://cartalk.gr/volkswagen-ananeonei-tin-triti-genia-touareg-phev-462-ippon/
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Αστείο σκηνικό σήμερα. Παραδίδω πίσω το Aircross κι έρχεται ο υπεύθυνος της παραλαβής. Με ρωτάει καλοσυνάτα πώς μου φάνηκε και τελείως αυθόρμητα μου βγαίνει το όσο περισσότερο το οδηγώ, τον βλέπω ότι έχει πάρει ελπιδοφόρα στάση αναμονής, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω γιατί κάνουν ουρά έξω από την Toyota. Σκοτείνιασε ο άνθρωπος...
Εεε καλά δεν του είπες και κάτι που δεν ξέρει ή δεν ξέρουμε...δεν είναι κάτι νέο αυτό.
-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
Αστείο σκηνικό σήμερα. Παραδίδω πίσω το Aircross κι έρχεται ο υπεύθυνος της παραλαβής. Με ρωτάει καλοσυνάτα πώς μου φάνηκε και τελείως αυθόρμητα μου βγαίνει το όσο περισσότερο το οδηγώ, τον βλέπω ότι έχει πάρει ελπιδοφόρα στάση αναμονής, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω γιατί κάνουν ουρά έξω από την Toyota. Σκοτείνιασε ο άνθρωπος...
Εεε καλά δεν του είπες και κάτι που δεν ξέρει ή δεν ξέρουμε...δεν είναι κάτι νέο αυτό.
#mono_vitara
-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
Κι όμως, είχε σοκαριστεί απίστευτα, δεν παίζει να του το είχε ξαναπεί κάποιος τόσο κατάμουτρα.
-
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να ζητήσεις συγχώρεση. Από την άλλη έτσι όπως πας δεν θα σου δίνει κανείς αυτοκίνητα.
Πρέπει να είσαι πιο διπλωματικός. Για παράδειγμα έπρεπε να πεις πως αν ήσουν ναυαγός εσύ και το c3 σε ένα νησί οκ θα το αγόραζες.
Και εγώ πάντως όταν πάω και βλέπω αυτοκίνητα, με ρωτούν αν μου άρεσε και λέω ναι από ευγένεια. Το κάνω αυτόματα πιο πολύ για να νιώσουν καλά και αυτοί.
Βασικά όλα όσα βλέπω μου αρέσουν, οπότε οι πιο πάνω γραμμές δεν έχουν νόημα. -
Ίσως μου βγήκε υποσυνείδητα η ζαμαμφουσύνη επειδή η Citroen ΔΕΝ έχει μικτή. Ό,τι πήρα τώρα και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί τους. Όποιος δεν κάνει μικτή, τρώει άκυρο. Δε ρισκάρω για κανέναν τσιγκούνη.
-
ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Ευρύχωρο με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, ψυχωμένο μοτεράκι κι αυτόματο κιβώτιο, τα έχεις όλα σε ένα ιδιαίτερης αισθητικής αμάξωμα που δεν περνά απαρατήρητο. -
40 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή κοπανιέται η Audi μες στο Nürburgring. Χαλάλι όμως!
https://cartalk.gr/audi-sport-giortazei-40-tis-chronia-stin-prasini-kolasi/
-
Από πάνω σα jet ski, από κάτω μηχανάκι, κανένα πρόβλημα λέει η Πολιτσία.
https://cartalk.gr/jet-ski-kineitai-kanonika-sto-odostroma-nomimo-leei-astynomia/
-
Ακυρώστε το δάνειο για το δυάρι στα Σούρμενα, η Bugatti χτίζει 46όροφο πολυτελή ουρανοξύστη στο Dubai!
https://cartalk.gr/bugatti-kataskevazei-sygkrotima-katoikion-sto-dubai-vid/
-
Ανεβαίνουν συνέχεια οι Κορεάτες κι αυτό δεν έρχεται χωρίς βραβεύσεις σε όλα τα επίπεδα.
https://cartalk.gr/kia-dipli-niki-sta-vraveia-schediasmou-if-design-awards-2023/
-
ΔΟΚΙΜΗ
Το C3 Aircross απευθύνεται σε όσους θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους με ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που να είναι ευκολοδήγητο στην καθημερινότητα. Η τιμή αγοράς αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. -
ΔΟΚΙΜΗ
Το C3 Aircross απευθύνεται σε όσους θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους με ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που να είναι ευκολοδήγητο στην καθημερινότητα. Η τιμή αγοράς αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.ωραια δοκιμη, πολύ ωραία Δημητρη. Στο μόνο που διαφωνώ λιγάκι είναι οτι δεν είναι όλα στην κατηγορία με εντελώς σκληρα πλαστικά παντού. Αν μη τι αλλο πολλά σε σημεία που ακουμπάς εχουν μαλακές επιφάνειες. Και η τιμή του σίγουρα δεν το δικαιολογεί αυτό.
Ωραίο αμάξακι αλλά 31Κ οχι σε full εκδοση και χωρίς εστω mild hybrid όσους χώρους και να έχει, όσο ανετο και να είναι, παραείναι ακριβο. Αντιθέτως το C3 ου εχω οδηγήσει για την δική του κατηγορία είναι ανετο με καλή τιμη για τον ανταγωνισμό. (σκληρά πλαστικά είχε παντου και αυτό αλλά η τιμή που είχε το δικαιολογούσε)
-
ΔΟΚΙΜΗ
Το C3 Aircross απευθύνεται σε όσους θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους με ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που να είναι ευκολοδήγητο στην καθημερινότητα. Η τιμή αγοράς αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.Ενα τίμιο αμάξι, που πλέον δείχνει την ηλικία του και η τιμή του μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί!!
-
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Η έκφραση περί σκληρών πλαστικών σε όλα τα B-SUV δε σημαίνει ότι αν πάρεις τον μεγενθυτικό φακό και τα ψάξεις όλα, δε θα βρεις μαλακό πλαστικό πουθενά. Αλλά ότι δεν ενοχλούν στο C3, ειδικά αφού έχει χαριτωμένο εσωτερικό.
Αλλά αφού μπερδεύει, θα την αλλάξω. -
ΔΟΚΙΜΗ
Το C3 Aircross απευθύνεται σε όσους θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους με ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που να είναι ευκολοδήγητο στην καθημερινότητα. Η τιμή αγοράς αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.Εξαιρετική για άλλη μια φορά δοκιμή Δημήτρη.
Αν και ζηλεύω τις καθισματαρες του Aircross, απλησιαστο... Έκατσα και υπολόγισα για πλάκα τη διαφορά αγορας και χρήσης του μοντέλου που δοκίμασες με το YC style. 6Κ στην αγορά και άλλα 4Κ στη χρήση (3λτ διαφορά υπολόγισα, πάντα σε αστικό περιβάλλον, 5 για το ένα 8 για το άλλο), συμπέρασμα 10χιλιαρο διαφορά στη 5ετια.
CarTalk.gr