-
Αντε παίδες δώστε βοήθεια
-
Δες πρώτα τι τιμές έχουν τα αμάξια σήμερα.
-
@criuser said in SUV μέχρι 30.000, ποιο να διαλέξω???οπωσδήποτε ποιότητα κύλισης:
Δες πρώτα τι τιμές έχουν τα αμάξια σήμερα, γιατί οι τιμές έχουν ανέβει και ίσως να πρέπει να ανέβεις και εσύ ή να αλλάξεις κατηγορία...
-
Tucson
-
Τίποτα, αν έχεις αυτοκίνητο περίμενε, αλλιώς fiesta active, σε λίγο 30k θα κάνει.
-
Μάλλον το QQ αν θες χώρους, αν σου φτάνει μεγάλο B suv εμείς προτιμησαμε 2008.
Όλα τα αυτοκίνητα είναι αρκετά καλά πλέον, ανάλογα και ποιες εταιρείες προτιμάς, οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες και πολύ καλύτερες από μόλις 5 χρόνια πριν.
Kamiq/T Roc/Karoq βγαίνει facelift, από VW group.
To Capture φυσικά. Αν το θες προς hatch πας Puma μεριά. Άπειρες επιλογές, και βιάσου, γιατί θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές, και σύντομα!
Κατ' αρχάς κοίτα μέγεθος, μετά καύσιμο/κινητήρα, και γρήγορα σε αντιπροσωπείες για test drive.
-
Εαν σε ενδιαφέρει μόνο η ποιότητα κύλισης κοιτάς αρχικά Toyota CHR, Ford Puma, Citroen C5 Aircross, Peugeot 3008. Γενικά μοντέλα με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω (όχι ότι έχουν όλα όσα ανέφερα).
-
Αν στη φράση "ποιότητα κύλισης" περιλαμβάνεται και η ηχομόνωση, μείνε στην Ευρώπη.
Όλοι οι Ασιάτες έχουν καλές αναρτήσεις, αλλά κανουν εκπτώσεις στην ηχομονωση. (ξέρω υπεραπλούστευση, αλλα σωστή ηχομόνωση έχουν ακριβά μοντέλα τους ή luxury brands τύπου Lexus).
Πχ Corolla και CHR που εχω ταξιδέψει ακούγονται περισσότερο απο αντιστοιχα ευρωπαικά. Hyundai/KIA είναι ακόμα χειρότερα.
Η δική μου πρόταση ειναι μονο μία σε αυτο το budget.
C4 C-Cross για ατσαλακωτη μετακίνηση. Diesel EAT8 εννοείται. -
@clockwork82 said in SUV μέχρι 30.000, ποιο να διαλέξω???οπωσδήποτε ποιότητα κύλισης:
Αν στη φράση "ποιότητα κύλισης" περιλαμβάνεται και η ηχομόνωση, μείνε στην Ευρώπη.
Όλοι οι Ασιάτες έχουν καλές αναρτήσεις, αλλά κανουν εκπτώσεις στην ηχομονωση. (ξέρω υπεραπλούστευση, αλλα σωστή ηχομόνωση έχουν ακριβά μοντέλα τους ή luxury brands τύπου Lexus).
Πχ Corolla και CHR που εχω ταξιδέψει ακούγονται περισσότερο απο αντιστοιχα ευρωπαικά. Hyundai/KIA είναι ακόμα χειρότερα.
Η δική μου πρόταση ειναι μονο μία σε αυτο το budget.
C4 C-Cross για ατσαλακωτη μετακίνηση. Diesel EAT8 εννοείται.Όταν δεν έχεις ο ίδιος εμπειρία μην γράφεις αυτό που είπαν,άκουσες,λένε.
-
Έχω δοκιμάσει το X1 1.5 auto βενζίνη και μου φάνηκε να έχει σκληρή ανάρτηση. Δοκίμασα qq και είναι πολύ πολύ καλό... Απεκει και πέρα στην Κύπρο δύσκολο να βρεις diesel και μόνο το kia sportage 2022 έχει πετρέλαιο....
SUV μέχρι 30.000, ποιο να διαλέξω???οπωσδήποτε ποιότητα κύλισης