-
Καλησπέρα σε όλους .
Θα Ήθελα Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τα παρακάτω προβλήματα.Το πρώτο πρόβλημα και όχι τόσο σημαντικό που αντιμετωπίζω είναι, όταν το αμάξι δεν ζεσταθεί κανονικά και το σβήσω ,δεν μου κρατάει ρελαντί και σβήνει , αν ξεκινήσω και κάνω κάποια δεκάδες μέτρα όλα καλά ,
αυτό το έχω πολλά χρόνια .Το δεύτερο και σοβαρό πρόβλημα είναι το τιμόνι του.
Έχω αλλάξει το σύστημα στο τιμόνι γιατί έτριζε όταν έτεινε προς άκρα ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση .
Ο Μηχανικός μου είπε ότι βρήκε σκουριά μέσα στο σύστημα .Εδώ και αρκετό διάστημα άκου ένα κλικ όταν το τιμόνι μετακινείτε από το κέντρο αλλά πιστεύω ότι είναι από τον μηχανισμό φλας.
Πριν λίγες μέρες βγήκα Αττική οδό και παρατήρησα ότι το τιμόνι κολλούσε ελαφρός στο κέντρο ,έπρεπε να ασκήσω παραπάνω δύναμη (ήταν σαν να μάγκωνε) αν έστριβε λίγο λειτουργούσε ομαλά . (μέσα στην πόλη δεν είναι αισθητό αυτό)
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πάνω σε αυτά τα θέματα ? κυρίως στο πρόβλημα με το τιμόνι ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
@mpircos said in Renault Clio 1200 TCE πρόβλημα με το ρελαντί και το τιμόνι:
Καλησπέρα σε όλους .
Θα Ήθελα Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τα παρακάτω προβλήματα.Το πρώτο πρόβλημα και όχι τόσο σημαντικό που αντιμετωπίζω είναι, όταν το αμάξι δεν ζεσταθεί κανονικά και το σβήσω ,δεν μου κρατάει ρελαντί και σβήνει , αν ξεκινήσω και κάνω κάποια δεκάδες μέτρα όλα καλά ,
αυτό το έχω πολλά χρόνια .Το δεύτερο και σοβαρό πρόβλημα είναι το τιμόνι του.
Έχω αλλάξει το σύστημα στο τιμόνι γιατί έτριζε όταν έτεινε προς άκρα ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση .
Ο Μηχανικός μου είπε ότι βρήκε σκουριά μέσα στο σύστημα .Εδώ και αρκετό διάστημα άκου ένα κλικ όταν το τιμόνι μετακινείτε από το κέντρο αλλά πιστεύω ότι είναι από τον μηχανισμό φλας.
Πριν λίγες μέρες βγήκα Αττική οδό και παρατήρησα ότι το τιμόνι κολλούσε ελαφρός στο κέντρο ,έπρεπε να ασκήσω παραπάνω δύναμη (ήταν σαν να μάγκωνε) αν έστριβε λίγο λειτουργούσε ομαλά . (μέσα στην πόλη δεν είναι αισθητό αυτό)
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πάνω σε αυτά τα θέματα ? κυρίως στο πρόβλημα με το τιμόνι ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Το ειχα και εγω,και μου εσβηνε και εμενα,η δεν επαιρνε μπρος,οταν ζεσταινοτανε ομως...
Εμενα εστρωνε πολυ,οταν του καθαριζα την πεταλουδα.
Για το τιμονι δεν μπορω να βοηθησω. -
Clio iii είναι? Αν ναι έχουμε ίδιο...Το ρελαντί είναι από την πεταλούδα θέλει καθάρισμα , το κλικ που κάνει το τιμόνι είναι ο περιστροφικός του αερόσακου δεν είναι κάτι...το ότι κολλάει το τιμόνι είναι έως και επικίνδυνο να πας να το δεις
-
Καλησπέρα.
Ναι το Clio iii είναι .
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ,
ότι το αμάξι έχει μονό 70000 χιλιόμετρα , και το έχω πρώτο χέρι από το 2008.
Από την ακινησία να το έχει πάθει αυτό?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. -
Δεν θεωρειται ακινησια τα 5,000/ετος. Εκτος αν το ειχες ακινητο πανω απο 6μηνο συνεχομενα .
Καλο ειναι να πας σε συνεργειο για αυτο το θεμα με το τιμονι που κολλαει
Renault Clio 1200 TCE πρόβλημα με το ρελαντί και το τιμόνι