-
καλημερα εχω στην κατοχη μου εδω και 2 μηνες ενα opel corsa d 1.2 βενζινη/αεριο του 2011 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα , οποτε γυρναω απο βενζινη σε αεριο , το καντραν τρελαινεται και αναβοσβηνουν ολες οι ενδειξεις και παιζουν στροφες και ταχυτητα. Παραθετω λινκ με ενα βιντεο που ανεβασα https://drive.google.com/file/d/1jJPKPEZSvimtIkEtCMtw9OTnrDebiM06/view
Το πηγα στην οπελ δεν βρηκανε κατι κανανε μονο εναν επαναπρογραμματισμο στον εγκεφαλο, το πηγα σε αλλα συνεργεια και ηλεκτρολογους δεν βρηκανε κατι ,το πηγα σε ειδικο για το αεριο το εκανε σερβις δεν βρηκε κατι λεει δεν σχετιζεται αλλα μου το κανει μονο στο αεριο
1 μηνα μονο βενζινη δεν κανει κατι , 10 λεπτα με αεριο παιζουν ολα
το εχει παθει καποιος η να εχει καμια ιδεα τι μπορει να ειναι και τι να κοιταξω ; -
@bill97 said in προβλημα με opel corsa d:
καλημερα εχω στην κατοχη μου εδω και 2 μηνες ενα opel corsa d 1.2 βενζινη/αεριο του 2011 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα , οποτε γυρναω απο βενζινη σε αεριο , το καντραν τρελαινεται και αναβοσβηνουν ολες οι ενδειξεις και παιζουν στροφες και ταχυτητα. Παραθετω λινκ με ενα βιντεο που ανεβασα https://drive.google.com/file/d/1jJPKPEZSvimtIkEtCMtw9OTnrDebiM06/view
Το πηγα στην οπελ δεν βρηκανε κατι κανανε μονο εναν επαναπρογραμματισμο στον εγκεφαλο, το πηγα σε αλλα συνεργεια και ηλεκτρολογους δεν βρηκανε κατι ,το πηγα σε ειδικο για το αεριο το εκανε σερβις δεν βρηκε κατι λεει δεν σχετιζεται αλλα μου το κανει μονο στο αεριο
το εχει παθει καποιος η να εχει καμια ιδεα τι μπορει να ειναι και τι να κοιταξω ;Πρώτα έπρεπε να πας στον εγκαταστατη του αερίου και φυσικά μη ξαναπάς στο βλάκα που λέει ότι δεν σχετίζεται. Τι θα πει δεν σχετίζεται; Α και πες μας ποιος ήταν ο ειδικός του αερίου προς αποφυγή.
-
@otokomae said in προβλημα με opel corsa d:
Πρώτα έπρεπε να πας στον εγκαταστατη του αερίου και φυσικά μη ξαναπάς στο βλάκα που λέει ότι δεν σχετίζεται. Τι θα πει δεν σχετίζεται; Α και πες μας ποιος ήταν ο ειδικός του αερίου προς αποφυγή.
Δεν ειχα παρατηρησει στην αρχη οτι το κανει μονο με αεριο γιατι το δουλευα ολο αεριο γι αυτο δεν πηγα και απο την αρχη . Τωρα στο βολο το πηγα ονομα δεν μπορω να πω γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινετια
-
@bill97 said in προβλημα με opel corsa d:
το εχει παθει καποιος η να εχει καμια ιδεα τι μπορει να ειναι και τι να κοιταξω ;
Μήπως κάποια σύνδεση ηλεκτρολογική που έχει επέμβει όταν μπήκε το υγραέριο και προκαλεί όλο το πρόβλημα ; Έχεις κοιτάξει όλα τα καλώδια μήπως κάποιο ακουμπάει με κάποιο άλλο ;
Στη βενζίνη λες ότι δεν στο κάνει ;
Επιπλέον δες και τη βαλβίδα πίεσης λαδιού μήπως στάζει ; Συχνό θέμα σε όλα τα opel.
Ο εγκέφαλος του αμαξιού έχει ίχνος λαδιού ;
προβλημα με opel corsa d