-
Καλησπέρα σας ενεπλάκη σε ατύχημα με τρία αυτοκίνητα ! Εγώ έχω το μεσαίο που φυσικά έχει την περισσότερη ζημιά ! Σταμάτησε ο μπροστά σταμάτησα και εγώ και ο τρίτος ήρθε και με χτύπησε με δύναμη με αποτέλεσμα να χτυπήσω τον μπροστά μου ! Η ασφάλεια του τρίτου δε δέχεται ότι είχα σταματήσει Παρόλο που αναφέρεται στη δήλωση της αστυνομίας καθώς και ο μπροστά μου έχει δηλώσει ότι ήμουν σταματημένη ! Η υπόθεση δεν είναι σε φιλικό επεί πεδίο πια και πάμε δικαστικά ! Καμία εμπειρία αν έχω πιθανότητες ! Όλοι μου λένε ότι έτσι κάνουν οι ασφαλιστικές !
-
Δυστυχώς έτσι είναι στις καραμπόλες. Και οι γονείς μου σε τέτοια περίπτωση δεν πληρώθηκαν ποτέ.
Αλλά η λογική των εναγόντων είναι σαθρή. Αφού είναι ο τελευταίος, σίγουρα πληρώνει εσένα που είσαι στη μέση για τη ζημιά από πίσω. Το ερώτημα είναι αν θα πληρώσει και τον πρώτο ή θα κατηγορίσει ότι εσύ είχες πέσει στον μπροστά και πρέπει να τον πληρώσεις εσύ. -
Στην αντίπαλη ασφαλιστική θα υποστηρίξεις πως ήσουν ήδη σε διακοπή πορείας λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης και πως τηρούσες την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα την στιγμή της πρόσκρουσης οπότε δεν είσαι υπαίτια αποζημίωσης. Ο πρώτος θα σε υποστηρίξει ως μάρτυρας στην δήλωση ; Ο τρίτος τι δήλωση έκανε ; Δες την παρακάτω παρόμοια περίπτωση και βίντεο που ευτυχώς καταγράφηκε από κάμερα εντός του αυτοκινήτου. https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=31384&hilit=ατύχημα#p795659
-
Επιτρέπεται να αποδείξεις με κάμερα το συμβάν; Γιατί ξέρω ότι δεν τα δέχονται λόγω προσωπικών δεδομένων
-
-
Το άρθρο που παρέθεσες πάντως δεν λέει ότι είναι νόμιμες (ή παράνομες) οι κάμερες ούτε αν είναι αποδεκτές οι καταγραφές τους.
Αποζημίωση μετά από ατύχημα