-
Καλησπέρα,
Ψάχνω για αγορά αμαξιού "mini" κατηγορίας. Με ενδιαφέρει να έχει πολλά συστήματα ασφαλείας & αυτόματο για νέο οδηγό. Είμαι ανάμεσα σε Hyundai i10 και Nissan Micra.
Ποια η άποψή σας;
Θα ήθελα να αποφύγω κάποια αγορά αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο refresh η facelift, άμεσα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο budget.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;Ευχαριστώ
-
@torfoli said in ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναζήτηση νέου μικρού με πολλά συστήματα ασφαλείας:
Καλησπέρα,
Ψάχνω για αγορά αμαξιού "mini" κατηγορίας. Με ενδιαφέρει να έχει πολλά συστήματα ασφαλείας & αυτόματο για νέο οδηγό. Είμαι ανάμεσα σε Hyundai i10 και Nissan Micra.
Ποια η άποψή σας;
Θα ήθελα να αποφύγω κάποια αγορά αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο refresh η facelift, άμεσα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο budget.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;Ευχαριστώ
Σε βλέπω για υβριδικό Yaris.
-
Η άποψή μου είναι ότι τα αμάξια αυτά έχουν μέτριο σκορ στις δοκιμές ασφάλειας τύπου euroncap. Αφού λοιπόν δίνεις τόση σημασία σε αυτή, δες για κάτι άλλο, πιο εκλεκτό.
-
@torfoli said in ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναζήτηση νέου μικρού με πολλά συστήματα ασφαλείας:
Καλησπέρα,
Ποια η άποψή σας;
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;Μακράν καλύτερο τα Yaris & Honda Jazz και μετά το Swift.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναζήτηση νέου μικρού με πολλά συστήματα ασφαλείας