-
Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω αν είναι εφικτό ή αν μπορώ να το γράψω αλλά μου ήρθε μια ιδέα και θα θελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Σκέφτηκα λοιπόν πως αφού είμαστε τόσες χιλιάδες μέλη 1ον αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα έρανο, Ευβοια, Μάτι, κιβωτό του κόσμου, για τα αδέσποτα, τεσπα για κάτι που χρειάζεται βοήθεια (άποψη μου πάντα το ποσο να δωθει σε είδος) 2ον αν μπορούσαμε να διοργανωσουμε κάποιο φεστιβάλ και τα κέρδη να διατιθοταν πάλι κάπου, 3ον (αν λέω φαντασιες μην το πω αλλιως σταματήστε με) να διοργάνωναμε μια πορεία πχ από Αθήνα Θεσσαλονίκη και από κάθε περιοχή που θα περνούσε η πομπή να έμπαιναν και άλλα μέλη και να είχαμε κάποιους σπόνσορες δεν ξέρω τι και τα χρήματα να πήγαιναν πάλι κάπου?
Ταινία του Σπίλμπεργκ εε? -
alex δε νομίζω ότι είμαστε χιλιάδες μέλη. Λίγοι είναι οι ενεργοί στο forum, οκ, κάποιοι μπορεί και να παρακολουθούν χωρίς να γράφουν. Πιστεύω ότι με το ζόρι γεμίζουμε πούλμαν πάντως..
-
@mastoras78 said in Φεστιβάλ? Δωρεα? Εκδήλωση?:
alex δε νομίζω ότι είμαστε χιλιάδες μέλη. Λίγοι είναι οι ενεργοί στο forum, οκ, κάποιοι μπορεί και να παρακολουθούν χωρίς να γράφουν. Πιστεύω ότι με το ζόρι γεμίζουμε πούλμαν πάντως..
Τι να πω φίλε ίσως έχεις δίκιο, δεν ξέρω είδα το 60χιλ μέλη και λέω ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ίσως να επηρεάζομαι και από την δουλειά μου, ίσως από την γυναίκα μου Κ.Λ στο επάγγελμα.
-
Αν πάντως έχεις κάποια ιδέα συγκεκριμένα "ρίχτη". Ίσως είμαι λάθος και να έχει απήχηση, ποτέ δε ξέρεις
-
@mastoras78 said in Φεστιβάλ? Δωρεα? Εκδήλωση?:
Αν πάντως έχεις κάποια ιδέα συγκεκριμένα "ρίχτη". Ίσως είμαι λάθος και να έχει απήχηση, ποτέ δε ξέρεις
Σε αυτό δεν ξέρω αν θα τα πάω καλά έχω ασχοληθεί με φεστιβάλ αλλά για την ψυχική υγεία, άτομα με ειδικές ανάγκες, σύλλογο τυφλών.
Το τελευταίο μάλιστα για μένα ήταν το καλύτερο γιατί περπατήσαμε μαζί μέσα στην πόλη και εμείς είχαμε δεμένα τα μάτια, εκεί κατάλαβα ακριβώς τι περνάνε, πχ αυτοκινητα πάνω σε ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ και πέφτω πάνω τους να μην μπορώ να περάσω να αγχώνομαι μην πέσω και άλλα πολλά. Δεν ξέρω ίσως κάτι που να μπορούσαμε να συνδιασουμε,.
Φεστιβάλ? Δωρεα? Εκδήλωση?