-
Καλησπέρα κάνω μια έρευνα στο χώρο του αυτοκίνητου όποιος θα ήθελε να πάρει μέρος μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο σε αυτό το σύνδεσμο https://forms.gle/6cRdMAiBUEdNzKAQ7 , Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
-
Από εμένα συμπληρώθηκε...
-
Την συμπλήρωσα, αλλα πχ. λειπουν τα υβριδικά ως επιλογή κινητήρα, για εμένα φάουλ τώρα που βγαίνουν όλο και περισσότερα.
-
Το συμπλήρωσα αλλά οι περισσότερες ερωτήσεις έχουν λειψές επιλογές απάντησης, τουλάχιστον όσο αφορά τις δικές μου δράσεις και σχέδια. Σε μερικές η σωστή απάντηση απλά δε υπήρχε.
-
Λείπουν τα υβριδικά τα οποία θεωρώ σημαντικά.
-
Συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο, αλλά όπως είπαν και οι παραπάνω είναι ελλιπές, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που είτε ο συντάκτης του είναι τελείως άπειρος είτε εξυπηρετεί κάποια ατζέντα...
-
@harisma23 said in Έρευνα Αγοράς Αυτοκινήτου:
Συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο, αλλά όπως είπαν και οι παραπάνω είναι ελλιπές, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που είτε ο συντάκτης του είναι τελείως άπειρος είτε εξυπηρετεί κάποια ατζέντα...
Είναι οφθαλμοφανές ότι η έρευνα αφορά τα ηελκτρικά αυτοκίνητα και ίσως και την προώθησή τους. Οι ερωτήσεις είναι στοχευμένες και οι επιλογές οδηγούν σε συγκεκριμένες απαντήσεις.
-
Πατάτα , δεν νομίζω κάποιος να πληρώσει για αυτά τα αποτελέσματα !
-
Done
Έρευνα Αγοράς Αυτοκινήτου