-
[Καλησπερα σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Εχω βρει δυο μεταχειρισμενα σε πολυ καλη κατασραση κ σε λογικες τιμες. Το Touareg ειναι 3.0 tdi 245hp του 2012 της 2ης γενιας πετρελαιο με 120000χλμ .Aπο την αλλη η mercedes ειναι η ML250 πετρελαιο 2200 κυβικα με 204hp. Kαι τα δυο ειναι απο γνωστες μαντρες με πιστοποιησεις κλτπ ... τι γνωμη εχετε εσεις για αυτα τα δυο απο θεματα κινητηρα καταναλωση οδιγικη συμπεριφορα . Τα αυτοκινητο δεν θα κινειτε πολυ μονο για ταξιδια κ αραια στην πολη.Εχω καταλειξει σε αυτα λογω εμφανισης και επειδη εχουμε ενα αλλο vw στην οικογενεια εχω μεινει ευχαριστημενος περιπου με τα προβληματακια του και αυτο. Περιμενω τις αποψεις σας
*Γνωριζω οτι και τα δυο ειναι ακριβα στην συντηρηση](link url)
-
@μιλτος said in Αγορα Μεταχειρισμενου VW Touareg 3.0 tdi η Mercedes ML250:
[Καλησπερα σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Εχω βρει δυο μεταχειρισμενα σε πολυ καλη κατασραση κ σε λογικες τιμες. Το Touareg ειναι 3.0 tdi 245hp του 2012 της 2ης γενιας πετρελαιο με 120000χλμ .Aπο την αλλη η mercedes ειναι η ML250 πετρελαιο 2200 κυβικα με 204hp. Kαι τα δυο ειναι απο γνωστες μαντρες με πιστοποιησεις κλτπ ... τι γνωμη εχετε εσεις για αυτα τα δυο απο θεματα κινητηρα καταναλωση οδιγικη συμπεριφορα . Τα αυτοκινητο δεν θα κινειτε πολυ μονο για ταξιδια κ αραια στην πολη.Εχω καταλειξει σε αυτα λογω εμφανισης και επειδη εχουμε ενα αλλο vw στην οικογενεια εχω μεινει ευχαριστημενος περιπου με τα προβληματακια του και αυτο. Περιμενω τις αποψεις σας
*Γνωριζω οτι και τα δυο ειναι ακριβα στην συντηρηση](link url)
To Tuareg έχει πολύ καλύτερο κινητήρα. Θα καίει βέβαια παραπάνω από την ML, αλλά θα πηγαίνει και πολύ καλύτερα και πολύ πιο ήσυχα και πολιτισμένα (εξακύλινδρος γαρ). Εγώ αυτό θα έπαιρνα.
-
Συμφωνώ, το VW έχει μοτερούκλα!
-
Μια συμβουλή επειδή έριξα μια ματιά στο καρ και είδα μόνο 2 διαθέσιμα Touareg με χρονολογία το 2012 και είναι και τα 2 εισαγωγής:
Ψάξου αρκετά, μιας και 120.000χλμ σημαίνει 10.000χλμ το χρόνο, κάτι που είναι πολύ περίεργο σαν νούμερο, ειδικά αν το αμάξι έχει εισαχθεί από Γερμανία. Ο μέσος Γερμανός κάνει πολλά χιλιόμετρα το έτος.
Αγορα Μεταχειρισμενου VW Touareg 3.0 tdi η Mercedes ML250