-
Χαιρετε
Ειμαι 25 και βρισκομαι σε αναζητηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τον τελευταίο καιρο και χρειαζομαι μια μικρη βοήθεια.Παραθετω τα χαρακτηριστικά τα οποια αναζητω:
-5θυρο(αν και 3θυρα δεν απορριπτονται τελειως)
-Σχετικα δυνατο όσον αφορά ιπποδύναμη και κυβικα (εως 1600 cc και τουλάχιστον 95 αλογα)
-Μοντελα απο το 2002 και μετα
-Σε περίπτωση 5θυρου θα ηθελα να εχει ηλεκτρικά παράθυρα πισω(προσωπικο κολλημα)
Το αυτοκίνητο το χρειαζομαι για καθημερινή χρήση για να πηγαινοερχομαι στη δουλεια μου (45 χλμ την ημερα) συν βολτες το ΣΚ και καποια ταξιδια μεσα στο έτος.Θα ηθελα να αποφυγω τα sedan και τα σούπερ μινι καθως και αμαξια συντηρητικης εμφανισης(accent πχ).Ο προϋπολογισμος ειναι ενα μικρο θεμα καθως μπορώ να διαθεσω μεχρι 3500 ευρω(μισθωτος γαρ).Δεν μπορώ να περιμενω και αλλο ωστε να μαζέψω και αλλα χρήματα διοτι το αμαξι που έχω τώρα (Vw golf MK4 1.6 8v) εχει αρκετα θεματακια και θελω να το ξεφορτωθω συντομα.Οποιαδηποτε προταση ειναι ευπρόσδεκτη και ανοιχτη προς συζήτηση.Δυο αυτοκίνητα που μου εχουν κινησει το ενδιαφέρον μέχρι στιγμης ειναι το Seat Leon mk1 1.6 με 105 αλογα και το Renault Megane mk2 1.6 (5θυρο).Οποιαδηποτε βοηθεια για αυτα τα μοντελα σχετικα με το που πονανε και που στεκονται καλα θα βοηθησει.Ευχαριστω προκαταβολικα για τον οσο χρονο διαθεσετε. -
Εγώ νομίζω ότι με τον προϋπολογισμό που έχεις, κινδυνεύεις να φύγεις από ένα αμάξι που σου έχει βγάλει προβλήματα (φαντάζομαι λόγω ηλικίας) και να πας σε ένα συνομήλικο του, που πιθανώς θα σου βγάλει αντίστοιχα προβλήματα. Κατά την άποψη μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να περιμένεις να μαζέψεις κάποια λεφτά παραπάνω για να πας σε αυτοκίνητο max 10ετίας και όχι 15-20 ετών.
-
Όσους ξέρω σε αντίστοιχη περίπτωση κατέληξαν αυτά τα λεφτά να τα δίνουν προκαταβολή για καινούργιο και μετά δόσεις με πολύ μικρά επιτόκια.
Το budget αυτό είναι πολύ λίγο για να πεις ότι αλλάζεις ένα αυτοκίνητο με προβλήματα σε άλλο αμφιβόλου κατάστασης, λόγω χιλιομέτρων και ηλικίας.
Αγορά Μεταχειρισμένου