-
Αγόρασα ένα Fiat Grande Punto Evo του 2010.
Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν ήξερα το τίμημα των 77HP.
Το αμάξι είναι 1400cc. Τι μπορώ να κάνω για να ανέβει κάπως η ιπποδύναμη; Δεν λέω να γίνει αεροπλάνο αλλά κάθε φορά που θέλω να κάνω προσπέραση θέλει σχεδιασμό 2 ημέρες πριν. Κατά τα άλλα για μια βασική πορεία καλά είναι φτάνει μέχρι 160 δηλαδή, δεν το έχω ρισκάρει γιατί στα 160 είναι ήδη πολλές οι στροφές.
Και επίσης πόσο μπορεί να κοστίσουν αυτές οι αλλαγές; Αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι μεγάλο το κόστος απλά να ξέρω που πατάω. -
Βάλε καλά ηχεία και καλή ποτηροθήκη για μεγάλα ποτήρια του καφέ. Άραξε ακούγοντας chil out μουσική και απόλαυσε το αυτοκίνητο, το τοπίο, τα σύννεφα, τα πουλάκια, τα ζωάκια, τα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα κτλ
Τίποτα δεν γίνεται που να ειναι ουσιαστικό και να είναι αξιόπιστο και οικονομικό -
@theblackster said in Αύξηση ιπποδύναμης Fiat Grande Punto:
Τι μπορώ να κάνω για να ανέβει κάπως η ιπποδύναμη;
Τίποτα που να αξίζει τον κόπο και το κόστος. Ατμοσφαιρικό μοτέρ δεν βελτιώνεται, εκτός εαν αλλάξει όλα τα σωθικά...κάτι που δεν αξίζει. Περισσότερο συμφέρει (εαν θες να μπεις σε διαδικασίες) να αλλάξεις κινητήρα.
-
Σιγά μην θέλει και 3 μέρες σχεδίαση για να χρειάζεται κι άλλα άλογα για μια προσπέραση. Κατέβασε ταχύτητα πριν βγεις για προσπέραση και αν μια ταχύτητα δεν είναι αρκετή κατέβασε δύο.
Και πες ότι πήγαινε 90 άλογα θα κέρδιζες δέκατα του δευτερολέπτου.Αν δεν είναι υπερτροφοδοτούμενο μόνο τα κατεβάσματα κάνουν διαφορά.Σ αυτά τα αυτοκίνητα πιο πολύ ενοχλητικό θα έπρεπε να σου είναι το κοντό τους σασμάν,αν δεν κάνω λάθος δεν έχει 6η.
-
Μια τρύπα στο νερό θα κάνεις, άλογα σε τόσο χαμηλές ατμοσφαιρικές ιπποδυνάμεις δεν παίρνεις χωρίς πολλά λεφτά που με σχεδόν τα ίδια θα πάρεις έτοιμο εργοστασιακό με περισσότερα άλογα. Αποδέξου ότι αυτές είναι οι επιδόσεις του.
-
Όπως οι προλαλήσαντες. Μένεις ως έχει και συμβιβάζεσαι ή αγοράζεις κάτι άλλο δυνατότερο.
-
Ότι είπαν και οι συμφουρίτες παραπάνω. Και μη σου πουλήσει κανείς παραμύθια για βελτιωμένα φίλτρα αέρα κλπ και πετάξεις τα λεφτά σου. Ή το κρατάς όπως είναι ή αλλάζεις αυτοκίνητο
Αύξηση ιπποδύναμης Fiat Grande Punto