-
Η Τοyota Ελλας τοποθετησε την εβδομαδα που περασε το νεο AYGO X στην ιστοσελιδα της (λιγο πιο εκτενεστερα, οπως ηδη βρεθηκε σε αλλες Ευρωπαικες χωρες μερες πριν) και αφαιρεθηκε το υπαρχον μοντελο. Ηδη και στο Ελληνικο ηλεκτρονικο τυπο κυκλοφορουν ειδησεις... Και στους 4Τροχους φυσικα…
Το σκεφτομαι για μελλοντικο 2ο αυτοκινητο για να αντικαταστησει το 2θεσιο που ηδη κατεχουμε γιατι δεν ειναι εφικτη η μετακινηση της συζηγου με το παιδι οταν λειπω...
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-toyota-aygo-x/
-
Υποθέτω ότι το αυτοκίνητο τοποθετείται ακριβώς απέναντι από το Ignis, από πλευράς διαστάσεων, χώρων, χρήσης κτλ.
-
Ιδανικό για το κέντρο αλλά χωρις υβριδική τεχνολογία ή έστω κατι σε mild hybrid θα το προσπεράσουμε
-
Αν καταναλώνει το ίδιο με ένα yaris hybrid?
-
@lap said in TOYOTA AYGO X:
Δεν υπάρχει καμία περιπτωση!
Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με το υπάρχον και παει πολυ ψηλότερα ειδικά με αυτόματο και στη χρήση (κέντρο - κινηση) που θα του κάνουν οι υποψήφιοι κατοχοί του.
Παθως ! -
@iceman7 said in TOYOTA AYGO X:
Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με το υπάρχον και παει πολυ ψηλότερα ειδικά με αυτόματο και στη χρήση (κέντρο - κινηση) που θα του κάνουν οι υποψήφιοι κατοχοί του.
Παθως !Συγκρητικα με αλλα μινι αυτοκινητα βενζινης? Εκεινο που ονομαζετε νεο S-CVT ειχε και το προηγουμενο δηλαδη, ολοιδιο? Η μονη εξελιξη του ειναι στη πολυ ελκυστικη εμφανιση (μεσα-εξω)? Πως μεταφραζεται αυτο σε αυτονομια, μεσω ορο, σε χρηση σε μικρη πολυ, χωρις κινηση σε μποτιλιαρισμα και μικρες μετακινεις στα περιξ και ενιοτε καμια εξτρα 60 χιλιομετρα την εβδομαδα, στο περιπου παντα συμφωνα με την εμπειρια σας... Ειναι δεδομενο οτι δε θα υπαρξει hybrid εκδοση?
-
Αν είχε hybrid έκδοση θα έσβηνε εντελώς το yaris από το χάρτη ως επιλογή οικονομικού μικρού εντός πόλης , ήδη το yaris cross ασκεί μια πίεση από πάνω , αν είχε και ανταγωνισμό από κάτω του δεν θα είχε λόγω ύπαρξης το yaris
-
Σε αυτήν τη τιμή δεν βγαίνει οικονομοτεχνικά να έχει υβριδικό, θα έμπαινε μέσα η Toyota σε κάθε πώληση. Για αυτό και αυτή η απόφαση.
-
Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με το υπάρχον και παει πολυ ψηλότερα ειδικά με αυτόματο και στη χρήση (κέντρο - κινηση) που θα του κάνουν οι υποψήφιοι κατοχοί του
Παθως !Τι κατανάλωση έχεις? Η αδερφή μου έχει το προ-τελευταίο χειροκίνητο μοντέλο και έχει κατανάλωση < 5 λτ/100 χλμ. Χαρακτηριστικά μας φαίνεται αστείο γιατί καίει λιγότερο από την μηχανή μου.
-
@harisma23 said in TOYOTA AYGO X:
Υποθέτω ότι το αυτοκίνητο τοποθετείται ακριβώς απέναντι από το Ignis, από πλευράς διαστάσεων, χώρων, χρήσης κτλ.
Το εβλεπα το IGNIS αλλα μολις πριν απο μισο χρονο που αποφασισα να αλλαξω το 'στολο' μας αρχιζα να διαβαζω και να βλεπω τα μοντελα, ειδα τι αυτοκινητο ειναι... Φαινεται καπως, ισως να ειναι καλο για εναν ψηλο αλλα... Δε ξερω... Για το 'ωραιο' φυλο νομιζω το νεο μοντελο ειναι ιδανικο, ειδικα με το πακετο ασφαλειας που δινει... Αφου προοριζεται και για μετακινηση μικρου παιδιου...
-
@realzeus said in TOYOTA AYGO X:
Σε αυτήν τη τιμή δεν βγαίνει οικονομοτεχνικά να έχει υβριδικό, θα έμπαινε μέσα η Toyota σε κάθε πώληση. Για αυτό και αυτή η απόφαση.
Θα μπορουσε να βάλει ένα απλό συστημα 48V.
Ας ελπίσουμε αυτό να έχει start/stop τουλάχιστον. -
@babisstinson said in TOYOTA AYGO X:
Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με το υπάρχον και παει πολυ ψηλότερα ειδικά με αυτόματο και στη χρήση (κέντρο - κινηση) που θα του κάνουν οι υποψήφιοι κατοχοί του
Παθως !Τι κατανάλωση έχεις? Η αδερφή μου έχει το προ-τελευταίο χειροκίνητο μοντέλο και έχει κατανάλωση < 5 λτ/100 χλμ. Χαρακτηριστικά μας φαίνεται αστείο γιατί καίει λιγότερο από την μηχανή μου.
Με το ημιατόματο, σε συνθηκες εντονης κίνησης και με aircondition το καλοκαίρι χτυπαγε 8αρια.
Χειμώνα 6-6,5
Σε πιο χαλαρες συνθήκες εγραφε 5αρια+
Σιγουρα το εσκιζε το ημιαυτόματο... χαλια κιβωτιο αλλά δεν νοείται αμαξι πόλης χωρος αυτοματο.. δεν κολλάει... απορώ πως πουλιούνται μικρά κουβαδάκια πόλης με "κουταλάκι"
Εννοείται εφυγε πίσω πριν την 4ετία! Αν είναι να χτυπάω τέτοια νουμερα με τον κουβά καλύτερα με το μεγαλο να το ευχαριστιέμαι κιόλας -
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, δεν λέει αμάξι του 2022 χωρίς καμία hybrid τεχνολογία. Θα το έπαιρνα για δευτερο γιατι γενικά μου αρέσει η Toyota, αλλά τελικά θα πάρω το 500αρακι Fiat που αρέσει εμφανισιακα στην γυναίκα γιατί παρόλο που είναι ξεπερασμένο και μάπα σαν αυτοκίνητο, τουλαχιστον είναι mild hybrid.
-
@azmo said in TOYOTA AYGO X:
τελικά θα πάρω το 500αρακι Fiat που αρέσει εμφανισιακα στην γυναίκα γιατί παρόλο που είναι ξεπερασμένο και μάπα σαν αυτοκίνητο, τουλαχιστον είναι mild hybrid.
Καθόλου μάπα και ξεπερασμένο, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης (και όχι μόνο!).
-
@fanis75 said in TOYOTA AYGO X:
@azmo said in TOYOTA AYGO X:
τελικά θα πάρω το 500αρακι Fiat που αρέσει εμφανισιακα στην γυναίκα γιατί παρόλο που είναι ξεπερασμένο και μάπα σαν αυτοκίνητο, τουλαχιστον είναι mild hybrid.
Καθόλου μάπα και ξεπερασμένο, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης (και όχι μόνο!).
Ιδιαίτερου γούστου...
τουλάχιστον σε επιπεδο ασφαλειας λεει κατι το 500 ή σαν το panda; -
Ιδιαίτερου γούστου...
τουλάχιστον σε επιπεδο ασφαλειας λεει κατι το 500 ή σαν το panda;-
Αλλο αυτό και άλλο το ότι είναι ξεπερασμένο. Το είχα και ξέρω, είναι εξαιρετικό για την δουλειά που προορίζεται, απλά ήταν (και ίσως είναι ακόμα, δεν ξέρω) ακριβό.
-
Αξιοπρεπέ είναι καμια σχέσχη με το Panda!
-
-
Γελάνε και οι πέτρες. Ταφόπλακα του βάλανε. Με τέτοιες τιμές έπρεπε να είναι υβριδικό.
-
Πανάκριβο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ξεπουλήσει και αυτό!!
Μάλλον για αυτό ακρίβυναν όλα, για να έχει χώρο για το αυγό!
Edit: Εντωμεταξύ εαν θες να το πάρεις και σε κάποιο χρώμα πρέπει να πάς στην Pulse και πάνω....ΠΟΣΟ ηλίθιοι θέε μου!! Θες δλδ €17.000 για το ΑΥΓΟ...17.000 ξαναγράφω...για το Αϊγκο....έλεος!!!
-
Εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ. Μέχρι εκεί όμως. Ακόμα κι αν μέσα έχει φούρνο μικροκυμμάτων και εσπρεσσιέρα ούτε σαν δώρο δεν θα το ήθελα. Τόσα χρήματα για να πάρω ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο με γυάλινο πορτ παγκαζ???
FIAT PANDA, σταθερή αξία και με πάρα πολλά ρέστα!!! -
Πραγματικά θα έδινα το 1ης γενιάς αυτόματο που έχω για να πάρω αυτό αν ήταν στην πάνω κάτω στην τιμή του απερχόμενου. Αλλά τώρα μου φαίνεται ότι πήρε αξία το δικό μου σαν μτχ με τις τιμές που δίνουν το Χ.
TOYOTA AYGO X