-
Έχω ένα Renault Laguna (αγορά του 2005, με 307,000 χιλιόμετρα!). Πριν από ένα χρόνο μετά από ενα πλύσιμο του αυτοκινήτου σε πλην τι ΡΙΟ ξεκίνησε το πρόβλημα με το κεντρικό κλείδωμα. Στην αρχή δεν κλείδωνε με το τηλεκοντρόλ (ενώ ξεκλείδωνε κανονικά) και το Κλείδωνα από μέσα. Κατάλαβα με τον καιρό ότι η πίσω δεξιά πόρτα έχει το πρόβλημα αλλά μιας και η ζημιά ήθελε αντιπροσωπία κλπ δεν το πήγα ούτε σε συνεργοί. Από χθες με την μεγάλη βροχή δεν κλειδώνει ούτε από μέσα…..
Άσχετα αν το Laguna για κάποιους είναι ή δεν είναι καλό αυτοκίνητο και επίσης άσχετα με το ότι έχει κάνει 8 φορές το γύρο της γης, εγώ το αγαπαω και θέλω να το φτιάξω.
Ξέρει και μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει που να πάω να λύσω το πρόβλημα αυτό? Υπάρχει ακόμα κάποιος μάστορας που ασχολείται με Laguna?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποία βοήθεια.Β. Δρούγκας.
-
Αν είσαι από Αθήνα πήγαινε και στον Πυθαγόρα στην Νέα Ιωνία (πάρε τηλέφωνο πριν πας εξηγώντας την βλάβη, μην τρέχεις τζάμπα).
https://www.google.com/search?q=Πυθαγορας+κλειδια&rlz=1C1GCEA_enGR980GR980&ei=Cc-hYdTCLKrl7_UPobSomA0&ved=0ahUKEwiU65iL9Lf0AhWq8rsIHSEaCtMQ4dUDCA4&uact=5&oq=Πυθαγορας+κλειδια&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeOgcIABBHELADOgIIJjoECAAQHkoECEEYAFDiA1jnDmDrEGgBcAJ4AIABiwGIAaUIkgEDMC44mAEAoAEByAEIwAEB&sclient=gws-wiz -
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την συμβουλή.
-
Δεν χρειάζεται να βρεις μάστορα που να ασχολείται με Laguna για αυτό το πρόβλημα. Οποιοσδήποτε καλός ηλεκτρολόγος θα στο φτιάξει.
-
Thanks!;)
Renault Laguna πρόβλημα με το κεντρικό κλείδωμα.