-
Γειά σας. Αγόρασα ένα καινούργιο αυτ/το απο μια αντιπροσωπεία, με ημερ/νια αδείας 27/10/2021. Μπαίνοντας όμως στην υπηρεσία της ΑΑΔΕ που μου δείχνει την εικόνα του αυτ/του, αναγράφεται σαν ημερομηνία τελωνισμού μια ημερομηνία του Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό ? Ότι το αυτ/το ήταν σε κάποια έκθεση ? Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να μου κάνουν κάποια έκπτωση ? Ευχαριστώ. Αργύρης
-
@argi759 said in ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Γειά σας. Αγόρασα ένα καινούργιο αυτ/το απο μια αντιπροσωπεία, με ημερ/νια αδείας 27/10/2021. Μπαίνοντας όμως στην υπηρεσία της ΑΑΔΕ που μου δείχνει την εικόνα του αυτ/του, αναγράφεται σαν ημερομηνία τελωνισμού μια ημερομηνία του Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό ? Ότι το αυτ/το ήταν σε κάποια έκθεση ? Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να μου κάνουν κάποια έκπτωση ? Ευχαριστώ. Αργύρης
Ναι αυτό σημαίνει, οτι το αυτοκίνητο εκτελωνίστηκε τον Ιούνιο αλλά πωλήθηκε τον Οκτώβριο. Συνηθισμένο να υπάρχει στοκ. Και όχι, δεν πρέπει να σου κάνουν κάποια έκπτωση, δεν παθαίνει κάτι το αυτοκίνητο, δεν λήγει. Απλά, το σωστό θα ήταν να στο πούν αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι.
-
Ευχαριστώ πολύ για το feedback fanis75
-
Σε ποια υπηρεσία της ΑΑΔΕ φαίνεται η εικόνα του αυτοκινήτου;
-
Καλημέρα. Limited one, δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση όλοι, απλά η κόρη μου δουλεύει στην ΑΑΔΕ
-
Καλημέρα. Limited one, δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση όλοι, απλά η κόρη μου δουλεύει στην ΑΑΔΕ
Καλημέρα! Ευχαριστώ!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ