-
Καλημερα σε ολα τα μελη. Θελω να αγορασω ενα καινουριο αυτοκινητο και ειμαι μεταξυ του Ford Focus hatchback St line και Toyota corolla sedan. Ποιο θεωρείτε καλύτερη επιλογή για εναν 27χρονο? Μου αρεσουν τα sedan ομως και το focus σαν εμπειρία οδήγησης ειναι καλυτερο και πιο νεανικο.
-
@fotisapple said in Ford focus η Corolla;:
Καλημερα σε ολα τα μελη. Θελω να αγορασω ενα καινουριο αυτοκινητο και ειμαι μεταξυ του Ford Focus hatchback St line και Toyota corolla sedan. Ποιο θεωρείτε καλύτερη επιλογή για εναν 27χρονο? Μου αρεσουν τα sedan ομως και το focus σαν εμπειρία οδήγησης ειναι καλυτερο και πιο νεανικο.
Mazda 3..!
Προφανώς από τα 2 που αναφέρεις το Focus, ιδανικά 1.5Τ 182ps.
Το Corolla sedan για νέο οδηγό που θέλει να οδηγάει; Μπα...
Δες και το Leon, αν δεν το έχεις δει.
Αφού σου αρέσουν τα sedan κοίτα και κανά άλλο, όχι πως υπάρχουν πολλά πλέον.. -
@babisstinson said in Ford focus η Corolla;:
Mazda 3..!
Προφανώς από τα 2 που αναφέρεις το Focus, ιδανικά 1.5Τ 182ps.
Το Corolla sedan για νέο οδηγό που θέλει να οδηγάει; Μπα...
Δες και το Leon, αν δεν το έχεις δει.
Αφού σου αρέσουν τα sedan κοίτα και κανά άλλο, όχι πως υπάρχουν πολλά πλέον..Ευχαριστω πολυ. Το corolla γιατι δεν το προτείνεις??
-
Focus φυσικά.
-
Καλό και χρυσό το Focus, αλλά αυτή η αθλιότητα να βάζουν στο ST-line τον πίσω προφυλακτήρα του ST που έχει δύο υποδοχές για εξάτμιση αριστερά και δεξιά, αλλά επειδή το ST-line έχει μόνο δεξιά εξάτμιση να μένει άδεια η αριστερή υποδοχή είναι χειρότερη και απ' τις ψεύτικες εξατμίσεις άλλων εταιρειών. Όταν το προσέξεις μία φορά, μετά γελάς με την τσιγκουνιά της Ford να τοποθετήσει ένα σωστό πίσω προφυλακτήρα.
-
Δεν είναι έτσι, είναι η πτύχωση του ψευτοδιαχύτη. Τώρα αν είναι ωραίος ένας ψευτοδιαχύτης είναι άλλο θέμα. Όμως είναι εντελώς επουσιώδες θέμα, σαν την διαφήμιση της Σέατ που του τσαλάκωνε το πουκάμισο η ζώνη...
-
@mivec_power said in Ford focus η Corolla;:
Καλό και χρυσό το Focus, αλλά αυτή η αθλιότητα να βάζουν στο ST-line τον πίσω προφυλακτήρα του ST που έχει δύο υποδοχές για εξάτμιση αριστερά και δεξιά, αλλά επειδή το ST-line έχει μόνο δεξιά εξάτμιση να μένει άδεια η αριστερή υποδοχή είναι χειρότερη και απ' τις ψεύτικες εξατμίσεις άλλων εταιρειών. Όταν το προσέξεις μία φορά, μετά γελάς με την τσιγκουνιά της Ford να τοποθετήσει ένα σωστό πίσω προφυλακτήρα.
Μια ερωτηση. Στη φωτο το χρωμα αυτο ειναι το chrome blue σωστα??
Μια αλλη ερωτηση. Εχω βρει στη τιμη το Focus μεταχειρισμένο Mondeo 2015-17 model το οποιο επισης μου αρεσει, αλλα το βρισκω καπως μεγαλο.
-
Τα αυτοκίνητα που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τούς.
Τα κριτήρια αγοράς ποια είναι;
Εμφάνιση;
Χώροι;
Επιδώσεις;
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να σου προτείνουμε κάτι. -
@teo-mak said in Ford focus η Corolla;:
Τα αυτοκίνητα που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τούς.
Τα κριτήρια αγοράς ποια είναι;
Εμφάνιση;
Χώροι;
Επιδώσεις;
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να σου προτείνουμε κάτι.Ναι ναι αμέσως. Αρχικα με ενδιαφέρει η εμπειρια οδηγήσης του αυτοκινήτου και οι επιδοσεις γενικότερα. Η αξιοπιστια ειναι επισης ενα σημαντικό factor για εμενα ωστε να μην φαω μια περιουσια σε συνεργεία. Απο εμφανιση και τα δυο μου αρεσουν στο ματι και οσο για τους χώρους δεν με ενδιαφέρει και πολυ καθως ειμαι μονος μου. Και παντα λεω μεχρι 23.000 σε τιμη, αρα το mondeo μονο σε μεταχειρισμένο ενω τα αλλα 2 καινούρια.
-
#mono_focus
αλλιως #mono_civic
τι κορολα σενταν και μπαρμπουτσαλα, δηλαδη στα 40 τι θα παρεις? μαγκουρα? -
Οπότε κοιτάς focus και civic.
Αν μπορείς να ανεβάσεις το ποσό, κάνεις την υπέρβαση και χτυπάς οποίο από τα 2 σου αρέσει με 1.5 μοτέρ. -
Υπάρχει Focus 1,5 στην αγορά;
-
-
Αν μπορείς να ανεβάσεις το ποσό, κάνεις την υπέρβαση και χτυπάς οποίο από τα 2 σου αρέσει με 1.5 μοτέρ.Θα δω και θα σας πω. Civic εννοεις sedan η hatch;
-
Αν μπορείς να ανεβάσεις το ποσό, κάνεις την υπέρβαση και χτυπάς οποίο από τα 2 σου αρέσει με 1.5 μοτέρ.Θα δω και θα σας πω. Civic εννοεις sedan η hatch;
Σεντάν και σπορ είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν, εκτός αν μιλάμε για Alfa Romeo ή mitsu evo....
-
Ανθρωπε μου μην ακους τις γατοσειρηνες. Ο αλλος αλλαζει τα αμαξια σα τα πουκαμισα. Παιρνεις μια κορολλα και εκτος λαδοφιλτρα αλλαζεις λαστιχα καθε 3-4 χρονια και ησυχαζεις μια δεκαετια. Επιπλεον το αμαξι εκτος απο αξιοπιστια συνοδευεται απο μπολικη τεχνολογια, απιστευτη οικονομια στην καταναλωση, οδικη συμπεριφορα ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια αριστη και με εμφανιση πραγματικα συγχρονη και ομορφη. Αμα το βαρεθεις η μεταπωλητικη αξια του ειναι ενα ακομη κινητρο αγορας του. Ειναι η καλυτερη κορολλα που εγινε ποτέ απο μια εταιρεία που βρισκεται στο απογειο της φημης της. Ο Μονος αντιπαλος της κορολλα σε ολα αυτα που σου γραφω ειναι το i30. Τα υπολοιπα της κατηγοριας ειναι πισω συνολικα σε οτι προανεφερα. Η κορολλα δεν ειναι η χρυση τομη αλλα η επιτομη του τι πρεπει να σου προσφερει ενα συγχρονο αυτοκινητο.
-
Όταν ζητάς γνώμες για δύο τόσα διαφορετικά αυτοκίνητα δείχνει ότι δεν έχεις καθορίσει τις ανάγκες σου. Ουσιαστικά αν θες οικονομία κορολλα αν θες fun to drive focus.. Πες μας χιλιόμετρα, χρήση, ανάγκες, μπάτζετ, πόσα χρόνια θα το κρατήσεις, προηγούμενο αυτοκίνητο...
-
@spi_duster said in Ford focus η Corolla;:
Ανθρωπε μου μην ακους τις γατοσειρηνες. Ο αλλος αλλαζει τα αμαξια σα τα πουκαμισα. Παιρνεις μια κορολλα και εκτος λαδοφιλτρα αλλαζεις λαστιχα καθε 3-4 χρονια και ησυχαζεις μια δεκαετια. Επιπλεον το αμαξι εκτος απο αξιοπιστια συνοδευεται απο μπολικη τεχνολογια, απιστευτη οικονομια στην καταναλωση, οδικη συμπεριφορα ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια αριστη και με εμφανιση πραγματικα συγχρονη και ομορφη. Αμα το βαρεθεις η μεταπωλητικη αξια του ειναι ενα ακομη κινητρο αγορας του. Ειναι η καλυτερη κορολλα που εγινε ποτέ απο μια εταιρεία που βρισκεται στο απογειο της φημης της. Ο Μονος αντιπαλος της κορολλα σε ολα αυτα που σου γραφω ειναι το i30. Τα υπολοιπα της κατηγοριας ειναι πισω συνολικα σε οτι προανεφερα. Η κορολλα δεν ειναι η χρυση τομη αλλα η επιτομη του τι πρεπει να σου προσφερει ενα συγχρονο αυτοκινητο.
Γιατί θες να τον κάψεις, 27 χρονών παιδί;
-
@nascar1 said in Ford focus η Corolla;:
Όταν ζητάς γνώμες για δύο τόσα διαφορετικά αυτοκίνητα δείχνει ότι δεν έχεις καθορίσει τις ανάγκες σου. Ουσιαστικά αν θες οικονομία κορολλα αν θες fun to drive focus.. Πες μας χιλιόμετρα, χρήση, ανάγκες, μπάτζετ, πόσα χρόνια θα το κρατήσεις, προηγούμενο αυτοκίνητο...
•Τιμη για εμενα ειναι ταβάνι τα 23.000
•οσο αφορα τη χρηση το θελω για μεσα στη πολη για καθημερινη μετακίνηση και για διακοπες το καλοκαίρι.
•Οσο αφορα το προηγούμενο αυτοκινητο, χρησιμοποίησα το αυτοκινητο της οικογένειας μου που ειναι ενα Corolla sedan 2004.
•Το αυτοκινητο θα το κρατήσω σιγουρα για 9-10 χρονια. -
@nascar1 said in Ford focus η Corolla;:
•Τιμη για εμενα ειναι ταβάνι τα 23.000
•οσο αφορα τη χρηση το θελω για μεσα στη πολη για καθημερινη μετακίνηση και για διακοπες το καλοκαίρι.
•Οσο αφορα το προηγούμενο αυτοκινητο, χρησιμοποίησα το αυτοκινητο της οικογένειας μου που ειναι ενα Corolla sedan 2004.
•Το αυτοκινητο θα το κρατήσω σιγουρα για 9-10 χρονια.Τότε θα πας σφαίρα για corolla. Βέβαια έχει πολύ περίμενε... Υπομονή...
Πάντως το φοκους είναι το αυτοκίνητο για έναν στην ηλικία σου!!!!
Ford focus η Corolla;