-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
@lap said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Μα η διαφορά στην τιμή για όλα αυτά κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και έτσι δεν θα έχεις θέμα με τα στενά της πόλης και έχεις και δύο αυτοκίνητα για την οικογένεια.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόποΔεν συμφωνώ, καμία σχέση. Και γιατί να κυκλοφορώ με την μπουρούχα στην πόλη αντί με την αυτοκινητάρα μου? Κατάδικος είμαι? Μου θυμίζει αυτούς που αγοράζουν ακριβό ρολόι (ή ρούχα) και τα φοράνε μόνο σε γάμους και γιορτές και καθημερινά κυκλοφορούν με το κάσιο.
Άρα αυτός είναι ο πραγματικός λόγος και όχι η ουσία και η προστιθέμενη αξία του έξτρα εξοπλισμού. Σκοπός είναι να κυκλοφορείς με ένα μεγάλο suv σε στενά της πόλης. Τώρα μιλάμε ειλικρινά!
Το πρακτικό με το δεύτερο αυτοκίνητο είναι ότι μπορούν να είναι ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά μέρη και να χρησιμοποιούνται από δύο διαφορετικά πρόσωπα.
Μη το λες αυτό με τα ρολόγια και τα ακριβά αξεσουάρ κτλ, πολλές φορές οι πραγματικά πλούσιοι και οικονομικά πάρα πολύ δυνατοί βλέπουν τα πράγματα πρακτικά και επιλέγουν το πρακτικό σε κάθε επιλογή.
Η πλάκα είναι ότι έγιναν πολύ πλούσιοι λόγω αυτής της ιδιοσυγκρασίας τους. Είναι πρακτικοι εγκέφαλοι. -
Άρα αυτός είναι ο πραγματικός λόγος και όχι η ουσία και η προστιθέμενη αξία του έξτρα εξοπλισμού. Σκοπός είναι να κυκλοφορείς με ένα μεγάλο suv σε στενά της πόλης. Τώρα μιλάμε ειλικρινά!
Μα δεν είχα suv, μια 116 είχα....για αυτήν μιλάμε!! Γενικά είμαι υπέρ του ενός και καλού πράγματος (ό,τι είναι αυτό)....το παίρνω για να το χαίρομαι, όχι να είναι κλεισμένο σε κουτί/γκαράζ. Το ίδιο κάνω με το ρολόι μου, με τα ρούχα μου, με όλα.
-
Νόμιζα πως η συζήτηση ήταν πως μια καλή BMW x1 είναι αυτή με σχεδόν όλα τα έξτρα. Υπερβολικό κατά την άποψη μου.
Για παράδειγμα. Μια μεσαία εξοπλιστικά x1 με αυτόματο κιβώτιο, acc και άντε πες καμία οθόνη με 360 μοίρες κάμερα είναι ότι χρειάζεται. Τίποτα άλλο.
Τα υπόλοιπα ένα μικρό πόλης με αυτόματο κιβώτιο.
Και κίνηση στην πόλη οικονομικά και χωρίς άγχος και αυτοκινηταρα για ταξίδια. Τα έχεις όλα με το ίδιο κεφάλαιο.
-
Νόμιζα πως η συζήτηση ήταν πως μια καλή BMW x1 είναι αυτή με σχεδόν όλα τα έξτρα. Υπερβολικό κατά την άποψη μου.
Για παράδειγμα. Μια μεσαία εξοπλιστικά x1 με αυτόματο κιβώτιο, acc και άντε πες καμία οθόνη με 360 μοίρες κάμερα είναι ότι χρειάζεται. Τίποτα άλλο.
Και κίνηση στην πόλη οικονομικά και χωρίς άγχος και αυτοκινηταρα για ταξίδια. Τα έχεις όλα με το ίδιο κεφάλαιο.
Η σωστή Χ1 είναι ασφαλώς με τους δίλιτρους κινητήρες, ο τρικύλινδρος 1500 με τα 135 άλογα είναι πολύ λίγος για αυτό το αμάξωμα. Ο εξοπλισμός ας έχει τα βασικά.
-
Συμφωνώ...απλά στην Ελλάδα και στα leasing δεν θα κάνει καριέρα.
Μια καλή διλιτρη είναι ότι πρέπει
-
Άλλη συζήτηση αυτή και να ισχύει, σωστή BMW είναι μόνο με όλο τον κατάλογo των έξτρα...αλλιώς φτωχός συγγενής για την μπανανία.
-
Ή κακός διαπραγματευτής.
-
@strom said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Η σωστή Χ1 είναι ασφαλώς με τους δίλιτρους κινητήρες, ο τρικύλινδρος 1500 με τα 135 άλογα είναι πολύ λίγος για αυτό το αμάξωμα. Ο εξοπλισμός ας έχει τα βασικά.
Θα ερθει τον Οκτώβριο και με τον 1500 και 48V μπαταρία με συνολικά 170 ίππους, που είναι και οικονομικός μέσα στην κίνηση και γρηγορος και σαν πακετο θα κοστίζει και λιγότερο λόγω μειωμένων τελών ως υβριδικό...
Μην βιάζεστε!
Το παραπάνω μοτεράκι το έχω δοκιμάσει επί ένα ΣΚΔ στην 2ΑΤ σε όλες τις συνθήκες και είναι αυτό που έλειπε αν δεν θες το μεγάλο βαρος των phev ή δίλιτρο
-
Άλλη συζήτηση αυτή και να ισχύει, σωστή BMW είναι μόνο με όλο τον κατάλογo των έξτρα...αλλιώς φτωχός συγγενής για την μπανανία.
Υπερβολή εν μέρει ειδικά αν ξέρεις τι ακριβώς απο όλο τον εξοπλισμό χρειάζεσαι.
Για εμένα δεν ειναι λόγος να μην απολάυσεις ένα συνολικά καλύτερο αμάξι για να πάρεις 5 τζιμπιμπλόνια παραπάνω.... -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Για εμένα δεν ειναι λόγος να μην απολάυσεις ένα συνολικά καλύτερο αμάξι για να πάρεις 5 τζιμπιμπλόνια παραπάνω....
Χωρίς αυτά δεν είναι καλύτερο...αυτά την κάνουν καλύτερη, πάγια τακτική της BMW και όλων των πρίμιο. Παίρνεις cutting edge τεχνολογία εφόσον πληρώσεις....για αυτό και Αμερική, Γερμανία κλπ. δεν διανοείται κανείς να αγοράσει bmw γυμνή, έχουν τα πάντα όλα επάνω, το βλέπεις στα μτχ. Ειδικά Αμερική είναι έξτρα φορτωμένα και από την βασική έκδοση!
-
Για εμένα δεν ειναι λόγος να μην απολάυσεις ένα συνολικά καλύτερο αμάξι για να πάρεις 5 τζιμπιμπλόνια παραπάνω....
Χωρίς αυτά δεν είναι καλύτερο...αυτά την κάνουν καλύτερη, πάγια τακτική της BMW και όλων των πρίμιο. Παίρνεις cutting edge τεχνολογία εφόσον πληρώσεις....για αυτό και Αμερική, Γερμανία κλπ. δεν διανοείται κανείς να αγοράσει bmw γυμνή, έχουν τα πάντα όλα επάνω, το βλέπεις στα μτχ. Ειδικά Αμερική είναι έξτρα φορτωμένα και από την βασική έκδοση!
Πας από τη μία ακρη στην αλλη και έτσι δεν γινεται κουβέντα!
Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να τα πάρεις όλα. -
Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να τα πάρεις όλα.
Το ξέρω για αυτό και έγραψα πριν "...αλλιώς φτωχός συγγενής για την μπανανία."! Τι να κάνουμε...? Είναι 2 διαφορετικά πράγματα τι μπορούμε και τι έχει η BMW στο μυαλό της όταν σχεδιάζει αμάξια. Είναι σαν το κεραμικό που λέγαμε, το ότι δεν μπορώ να το πληρώσω δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό ή ότι το πιο φτηνό είναι το ίδιο καλό.
-
-
@katafractos17 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Επιτέλους ενα αρθρο με τις σωστες αναφορές στις τιμές!
-
Τσιμπημενο το πετρελαιακι.. περίεργο που δίνει 2 κινητήρες βέβαια, όταν οι άλλοι όλοι το έχουν καταργήσει.
-
Είναι σοβαροι οι άνθρωποι. Σου λέει τον έχω τον κινητήρα; όσο μπορώ τον δίνω. Άμα ήταν καμια χόντα θα τον είχε καταργήσει εδώ και μια πενταετία, γιατί έτσι.
-
Θα ξαναπώ άλλη μια φορά πόσο όμορφο μου φαίνεται , φωνάζει αυστηρή Βαυαρία , αντιπροσωπευτική γερμανική σχεδίαση.
Και έτσι όπως το βλέπω αξίζει σαν αγορά ενός καλοεξοπλισμενου τέτοιου αντί για μια πιο ακριβή X3.
Πραγματικό style και life statement αυτή η X1 , χρειαζόταν για να ξεχωρίσει από την πλεμπα 3008 που προσπάθησε να μπει στα χωράφια του. -
@vagkirk said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Θα ξαναπώ άλλη μια φορά πόσο όμορφο μου φαίνεται , φωνάζει αυστηρή Βαυαρία , αντιπροσωπευτική γερμανική σχεδίαση.
Και έτσι όπως το βλέπω αξίζει σαν αγορά ενός καλοεξοπλισμενου τέτοιου αντί για μια πιο ακριβή X3.
Πραγματικό style και life statement αυτή η X1 , χρειαζόταν για να ξεχωρίσει από την πλεμπα 3008 που προσπάθησε να μπει στα χωράφια του.Μόνο και μόνο που η Χ3 βασίζεται σε μεγαλύτερη, πισωκίνητη πλατφόρμα, είναι εξ'ορισμού ανώτερο αυτοκίνητο. Για αυτό είναι και ακριβότερη.
-
@dstou said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Είναι σοβαροι οι άνθρωποι. Σου λέει τον έχω τον κινητήρα; όσο μπορώ τον δίνω. Άμα ήταν καμια χόντα θα τον είχε καταργήσει εδώ και μια πενταετία, γιατί έτσι.
Πόσα πετρέλαια πουλάγαν οι ιάπωνες στην ευρώπη που θα δικαιολογούσε καινούργιους κινητήρες;
-
@vagkirk said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Πραγματικό style και life statement αυτή η X1 , χρειαζόταν για να ξεχωρίσει από την πλεμπα 3008 που προσπάθησε να μπει στα χωράφια του.
Η "Πλέμπα" έχει βάλει κάτω πολλά από τα σημερινά μοντέλα της κατηγορίας.
Κι όχι μόνο τα έχει βάλει κάτω, αλλά τα πατάει και δεν τα βλέπει καν.
BMW X1 3rd Generation 2022