-
Ε ρε γλεντια!!!!!
-
-
-
κύριοι και το φόκους είναι τρομερή υλοποίηση.........
ΕΛΕΟΣ!!! -
-
Υπάρχει αυτό στην Ελλάδα? Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον ιδιοκτήτη του....
-
το θηριο εμεινε και εχει το γαντζακι μπροστα?
ή ειναι και αυτο μερος του αξεπεραστου στυλ και θελει να δωσει εναν πιο αγωνιαρικο αερα? -
Ότι πρέπει για το καρναβάλι της Πάτρας ....
Μήπως οι διοργανωτές του καρναβαλιού θα πρέπει να κάνουν μια ειδική συμφωνία επι πληρωμής βέβαια με τους κάγκουρους ???
-
Μόλις μου κόπηκε η όρεξη.....
πού είναι αυτό το emoticon με το τηγάνι?
ορίστε:
-
Αλήθεια...αυτή η τρύπα μπροστά είναι για να ρουφάει τα μυρμηγκια?
-
Αληθεια ο 'καλλιτεχνης' που το σχεδιασε ειναι περηφανος?Δλδ λεει στους φιλους του'Αααα αυτο ειναι δικο μου δημιουργημα!!!' και ενα δακρυ κυλα στο μαγουλο του απο υπερηφανια?
-
κριμα!!!
για το χιονι ειναι καλο ομος
-
Αχου το μωλε το Φοκουδακι...
-
δεν ηθελα να ξοδεψω μνημη απο το κινητο για να βγαλω φωτο το φοκους αυτο αλλα αφου ο sv2 βρηκε φωτο μεσα απο συνεργειο...
-
παντος το tigra ειναι απο τα χειροτερα που υπαρχουν.
-
-
Ενσταση κυριε.Το πορτοκαλι πουντο το μονο 'καγκουρικο' που εχει ειναι η εισαγωγη στο καπω.Τιποτα αλλο.Ο προφυλακτηρας του ειναι ο ιδιος με τον δικο μου και δεν ειναι καθολου καγκουρικος,το αντιθετο.Ειναι κι της Abarth σε περιπτωση που σας διαφευγει..
-
pasxo απλά έλεος...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
pasxo απλά έλεος...RTFM
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
το θηριο εμεινε και εχει το γαντζακι μπροστα?
ή ειναι και αυτο μερος του αξεπεραστου στυλ και θελει να δωσει εναν πιο αγωνιαρικο αερα?Έμεινε από συμπλέκτη...
τυχαίνει να πηγαίνουμε στο ίδιο συνεργείο.. ο ιδιοκτήτης του συνεργείου το καλύπτει συνήθως όταν το έχει εκεί γιατί δε μπορεί ούτε να το βλέπει..
Australia Uber Alles!!!!! [#3]