-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
όντως... να σου πω, θα κερδίσω το λαχείο ή όχι;θα το κερδίσεις
και για τη θετική αυτή ενέργεια-υποστήριξη θέλω το 20%
-
Kαλός είσαι και συ, ο πάσχος ζήτησε τα μισά από ό,τι κερδίσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ούτε τον καφέ μου δεν θέλουν...
'
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!
-
Ολα ειναι συκοφαντιες.
-
Μέρααα! Ένα καφεδάκι σκέτο παρακαλώ.
-
Kαλημέρα και από μένα! Έναν φρέντο καπουτσίνο γλυκό παρακαλώ.
-
Kαλημέρα!!
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Edit: να μας δώσει τα φώτα της και μία εκ των γυναικών της παρέας (Funis ακούςςςςς;): θα έκανε ποτέ δώρο τέτοιας αξίας σε άτομο που το γνωρίζει ένα μόλις μήνα και δεν πρόλαβε να το μάθει καν;
Kotetsi ελπίζω να πήγες το σκ. Το ποιος πληρωνει είναι το τελευταιο που απασχολεί (μισα μισα ρε γυφτο ) αλλά είναι κρίμα να σου λέει μια γυναικα που γουσταρεις και σε γουσταρει να πατε ταξιδακι μεσα στο καλοκαιρακι κι εσυ να λες όχι για ηθικους λόγους.. Οχι κρίμα δεν είναι σωστη λέξη, ήμαρτον είναι!
Αυτό με τους γονείς δεν το συζητώ εκτός κι αν είναι η κοπέλα κάτω απο 18. Αλλιώς..
Τραβα να περασεις καλά που το συζητάμε 5 μερες! Οπως σου είπαν σωστά, σκέφτεσαι πολύ και δεν κάνει!
-
καλημερα...
κοτετσι ελπιζω να μη πηγες στο 3ημερο γιατι εχει σημασια το ποιος πληρωνει και επρεπε να πεις οχι για ηθικους λογους..
παντα παιζουν ρολο και οι γονεις οσο χρονων και αν ειναι η κοπελα...
πρεπει να σκεφτεσαι πολυ και μακαρι να καθισες σπιτι σου..
-
όπως μου είπε και μια αμερικάνα όταν και εγώ βρισκόμουν σε φάση διλήματος, you think about it to much. Άσε τις σκέψεις, δεν έγινε κάτι. Εφόσον ο ένας αρέσει τον άλλον, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο όμορφο για να κάνετε τώρα το καλοκαίρι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
όπως μου είπε και μια αμερικάνα όταν και εγώ βρισκόμουν σε φάση διλήματος, you think about it to much. Άσε τις σκέψεις, δεν έγινε κάτι. Εφόσον ο ένας αρέσει τον άλλον, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο όμορφο για να κάνετε τώρα το καλοκαίρι...α δε μπορεις να φανταστεις..........
-
όλα τα περιλαμβάνει το 'καλοκαιρινές διακοπές'.
-
α δηλαδη μονο στις 'καλοκαιρινες διακοπες' περναμε καλα...
-
Το ΠΣΚ παιδιά δεν το δέχτηκα τελικά (θυμίζω ότι δεν ήταν αυτό που διανύουμε τώρα αλλά το επόμενο). Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, έτσι ένοιωσα ότι έπρεπε να κάνω στην περίπτωση αυτή. Στην τελική, η κοπέλα γνώριζε ότι τα οικονομικά μου αυτήν την περίοδο είναι προσανατολισμένα αλλού: μόνο το χαρτομάνι με όλα τα παρελκόμενα για τις αιτήσεις για τα διδακτορικά θα μου βγει γύρω στα οχτώ κατοστάρικα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το δώρο, το οποίο ήρθε εκ των υστέρων και αφού της εξήγησα ότι φέτος πρέπει να περιορίσω τις διακοπές μου για χάρη του παραπάνω λόγου. Δε λέω, άλλο το να ήμουν καλά στα οικονομικά μου και απλά να έλεγε ότι μου κάνει δώρο τα εισητήρια και το ξενοδοχείο και πχ να έβαζα εγώ όλα τα υπόλοιπα, στην κατάσταση αυτή όμως, και με όλο το άγχος να τελειώσω τα γραφειοκρατικά, δεν το κάνω.
Παρά ταύτα...
Αύριο φεύγουμε μαζί για Κοζάνη! Σε δυο ωρίτσες φτάνει Αθήνα (θα πάω να την πάρω από τα ΚΤΕΛ) κι αύριο πρωί πρωί με τη δροσούλα αναχώρισις! Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί αυτές τις ημέρες! Όσο για διακοπές μετά... κάτι θα κανονίσουμε!
-
τελικα εμενα ακουσε...
-
Άκουσες τον Αδη;
-
Τι λες μωρέ, την απόφαση την πήρα πριν καν γράψω το πρώτο post εδώ.
Άδη, δε μου χρειάζονται οι συμβουλές σου. Μαλακίες κάνω και μόνος μου.
-
Μα ο Άδης δεν κάνει μαλακίες...
Μίλτο, τέλειωσε ο παπακαλιάτης;
-
ο αδης μονο μαλακιες κανει...
ο παπακαλιατης ζει μες στη ψυχη μας...
-
αφήστε τις σκέψεις για τους σοφούς
κοτέτσι αφού και πάλι είστε μαζί τότε no problemo όπου και να στε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
**αφήστε τις σκέψεις για τους σοφούς **κοτέτσι αφού και πάλι είστε μαζί τότε no problemo όπου και να στε
Kαλά σας λέει, μόνο εγώ θα σκέφτομαι από δω και μπρος...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]