-
-
-
-
μια απορια που εχω ειναι η εξης:
ποσο ιδιο πρεπει να ειναι ενα τραγουδι με ενα αλλο τραγουδι για να χαρακτηριστει κλοπη;
εχω μερικα παραδειγματα στο μυαλο γι'αυτο ρωταω -
Τόσο λίγο ώστε να κάτσει να ασχοληθεί ο συνθέτης του πρωτότυπου(συνηθως αρκεί και μια χαρακτηριστική συγχορδία).
Ή να μην έχει ενημερωθεί-δώσει άδεια ο συνθέτης του πρωτότυπου.
Τι παραδείγματα έχεις στο μυαλό σου?
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Τόσο λίγο ώστε να κάτσει να ασχοληθεί ο συνθέτης του πρωτότυπου(συνηθως αρκεί και μια χαρακτηριστική συγχορδία).Ή να μην έχει ενημερωθεί-δώσει άδεια ο συνθέτης του πρωτότυπου.
Τι παραδείγματα έχεις στο μυαλό σου?
boulevard of broken dreams - ολόιδιο με το wonderwall
little by little των oasis ειναι ιδιο ακριβως (εκτος απ'το ρεφραιν) με το breathe των pink floyd
κ.α. πολλα
και μιλαω για κραχτα παραδειγματαεδιτ: στην πρωτη περιπτωση οντως ο noel των oasis ειπε οτι οντως ειναι κλεμμενη η μελωδια απ'το wonderwall
αλλα και αυτοι δεν πανε πισω σε κλοπες -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Youtube VideoΟσοι παιζουμε κιθαρα μπορουμε να τις πεταξουμε και να μαθουμε τουμπερλεκι
Εγώ λέω να την πετάξει αυτός, μπας και σωθεί η ακοή και η αισθητική μας.
-
Nταξ, το είχα βάλει και εγώ το βίντεο αυτό. Μέγιστος ποζεράς οκ, αλλά πλάκα έχει.
-
Ελα ρε ειναι εντυπωσιακο αυτο που κανει στο 3ο λεπτο κοντα..
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ελα ρε ειναι εντυπωσιακο αυτο που κανει στο 3ο λεπτο κοντα..Μα φυσικά! Όσο εντυπωσιακό είναι και το να τραβάς μ@λ@κί@ με το δεξί και το αριστερό χέρι εναλλάξ...
-
Μην τον ακούς νίκο, ζηλεύει επειδή δεν μπορεί να το κάνει αυτός.
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Video -
RAP , τόπαμε
-
Husker Du! Μεγάλο συγκρότημα!
και για όσους δεν το ξέρουν... το Diane που έγινε γνωστό από την εκτέλεση των Therapy? είναι δικό τους!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Husker Du! Μεγάλο συγκρότημα!και για όσους δεν το ξέρουν... το Diane που έγινε γνωστό από την εκτέλεση των Therapy? είναι δικό τους!
New Day Rising απαραιτητο για κάθε συλογή
(πηγα να πάρω κανα δυο δίσκους για να μην τα εχω μονο σε mp3 και είδα κάτι τιμές (~20) )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Husker Du! Μεγάλο συγκρότημα!
και για όσους δεν το ξέρουν... το Diane που έγινε γνωστό από την εκτέλεση των Therapy? είναι δικό τους!
New Day Rising απαραιτητο για κάθε συλογή
(πηγα να πάρω κανα δυο δίσκους για να μην τα εχω μονο σε mp3 και είδα κάτι τιμές (~20) )
θα συμφωνησω και για husker και για τιμες cd
το εχω παθει παααρα πολλες φορες αυτο με τις τιμες. μεγαλη ξενερα. -
-
Ααααααααχ Μισιρλουουουουουυυυου
μαγικηηηηηηη ξωτικηηηηηη ομορφιααααααα -
Αγαπημένο είδος μουσικής