-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Παντου.Θα ανεβαινω σε πεζοδρομια στην αθηνα,χωρις να με νοιαζει για το parking.!Είσαι από τώρα υποψήφιος για το τόπικ 'ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ' και για αυτοκολλητάκι γαϊδάρου!
-
όταν τα λέω εγώ ....
και μια συμπληρωση για τον unhackable....
Θα κοιμαμαι μεσα ,θα ξυπνω στην αγρια φυση, θα κανω σεξ, και θα εξερευνω..Αντε σε καμμια ιστοσελιδα sex unhackable να ξεθυμανεις λιγο..
Καλά ρε συ πρόσεξε μη σκίσεις κανα κομπινεζόν
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Ε Golf βέβαια...Γιατι Δημητρη Golf?
taurus δεν ξερεις απο τζιπ.
μεινε στην μηχανη σου.καλη επιλογη παντως -
Τι ειν΄ τουτο ρε?
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Τι ειν΄ τουτο ρε?τουτο ειναι μια alfa romeo αγαπητε
Αλλος ενας που δεν ξερει απο αμαξια
Γι ανα αγοραζει την αλφα ρομεο
το πιο ζημιαρικο αυτοκινητο συμφωνα με την ερευνα που εκαναν
οι ελληνες κατοχοι αυτοκινητων για τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα.. -
To suzuki anevainei gera, eftase 26%.
-
-
Έλα εντάξει τώρα ηρεμία μπαίνουμε για να δούμε ένα Post και βλέπουμε χωσίματα. Tommaso γιατί το θέλεις το sx4 θα χρησιμοποιήσεις την τετρακίνηση?
**
Παντου.Θα ανεβαινω σε πεζοδρομια στην αθηνα,χωρις να με νοιαζει για το parking.! θα κανω εκδρομες στα πιο απιθανα μερη και βουνα,θα κανω εξερευνησεις σε ολη την ελλαδα,θα περασω και απο το ορεινο χωριο του πατερα μου,που εχω χρονια να παω,χωρις να ανησυχω για turbo lag και service tsi!
θα κοιμαμαι μεσα ,θα ξυπνω στην αγρια φυση και θα εξερευνω!!!**Αν μου το έλεγαν δε θα το πίστευα.
Είναι σα να βλέπω ταινία στο κινηματογράφο.
-
taurus δεν ξερεις απο τζιπ.
μεινε στην μηχανη σου.καλη επιλογη παντωςΝαι, ό,τι πεις...
Αν είχες πάει ΜΙΑ σοβαρή τζιποβόλτα στη ζωή σου, αυτές τις μαλακίες περί δυνατότητας αναρρίχισης στα πεζοδρόμια (που στο κάτω-κάτω το κάνεις με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μη χαμηλωμένο ΙΧ) δε θα τις έλεγες.
Είναι κατάντια για αυτά τα οχήματα να αναλώνονται σε τέτοια χρήση.
Και μετά λές οτι ξέρεις από 'τζιπ'... @@! -
Τι ειν΄ τουτο ρε?
τουτο ειναι μια alfa romeo αγαπητε
Αλλος ενας που δεν ξερει απο αμαξια
Γι ανα αγοραζει την αλφα ρομεο
το πιο ζημιαρικο αυτοκινητο συμφωνα με την ερευνα που εκαναν
οι ελληνες κατοχοι αυτοκινητων για τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα..Mιλας εσυ μ το TSI?\Με το Sx4..?To καλυτερο τζιπακι..
Αντε να το παρεις να σε δει και κανα γκομενακι να κανεις περατζαδες μπας και φικι φικι το φυστικι..γιατι αλλιως σε βλεπω
Σε φιλω γλυκα -
μου αρέσει που απαντάτε ... σοβαρά ... στο τρόλ
-
SX4 για να καβαλάς πεζοδρόμια?
SX4 για να κάνεις τρελές τζιποβόλτες?
SX4 για να εξερευνήσεις την άγρια φύση?Please...ξεκόλλα από το πληκτρολόγιο...
Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι εδώ και 4 σελίδες τουλάχιστον, όλοι σε κοροϊδεύουν?Το να απαντάς έτσι για να απαντάς υβριστικά σε κάποιους και υπεροπτικά σε κάποιους άλλους, δεν κερδίζεις τίποτε άλλο από το να μειώνεις τον εαυτό σου.
Δεν σε ξέρω και δεν ξέρω τι άνθρωπος είσαι.
Φιλική συμβουλή σου δίνω.
Κι εγώ τα 'παιδιά' του forum δεν τα ξέρω (ξέρω μόνο 3-4 άτομα κι αυτά από meeting), αλλά πιστεύω πως παρότι δε με ξέρουν προσωπικά με τις σοβαρές απαντήσεις μου, έχω κερδίσει (τουλάχιστον από κάποιους) τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια να διαβάζουν πρώτα αυτά που γράφω και μετά να απαντούν χωρίς να προσπαθούν να μη με βρίσουν ή να με μειώσουν για κάποιες μου επιλογές, σεβόμενοι τις προτεραιτότητες που εγώ θέτω στην κάθε μου επιλογή.
Με τα ποστ του στύλ 'άντε να γαμήσεις κανα δέντρο να συνέλθεις' ή 'εσύ φίλε έχεις άλφα, δεν ξέρεις από αμάξια' ή 'ένας από τους λόγους που θέλω να πάρω τζιπ είναι για να καβαλάω πεζοδρόμια' το μόνο που δείχνεις είναι έναν άνθρωπο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και όλες τις απαντήσεις γιατί έχει κάποιες χ-ψ εμπειρίες (μικρές ή μεγάλες-δε τις κρίνω) στη ζωή του και μόνο αυτός ξέρει και οι άλλοι που κάνουν διαφορετικές επιλογές από αυτόν είναι μαλάκες.
Υπάρχουν πολύ πιο έμπειρα άτομα από σένα κι από μένα σ'αυτό το forum που για να φτάσουμε στο επίπεδο γνώσης τους, πρέπει να σταματήσουμε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα από τη ζωή μας για 10 χρόνια.Σ'αρέσει ή όχι πρέπει να σέβεσαι τη διαφορετικότητα σε ένα ηλεκτρονικό καφενείο (ας που επιτραπεί η έκφραση-δε θυμάμαι ποιος το είχε πει, αλλά μου άρεσε:) ).Το να λες τη γνώμη σου, όπως έχω ξαναγράψει και σου έχει πει και ο kouk, είναι διαφορετικό από το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχεις κάνει τις σωστές επιλογές, να επιτίθεσαι και να γελοιοποιείσαι με αυτόν τον τρόπο.
Ειλικρινά ρώτα τον εαυτό σου αν μετά από όλα αυτά που έχεις πει/γράψει, περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος σοβαρά και να μη σε δουλεύουν?Αυτή είναι η αλήθεια όπως τη βλέπω εγώ (και πιστεύω πως όχι μόνο).
Μην περιμένεις την επιβεβαίωση από όλους ή έστω από την πλειοψηφία ότι αυτό που επιλέγεις είναι το σωστό, ακόμα κι αν η επιλογή σου γίνεται με λάθος κριτήρια (πχ αγοράζω τζιπ για να καβαλάω τα πεζοδρόμια.=>θα σου άρεσε οι όλοι πεζοί να περπατάνε στους δρόμους?Γιατί όπως δε σέβεσαι το χώρο που έχει ορίστει για να κυκλοφορούν αυτοί με ασφάλεια, γιατί να το κάνουν κι αυτοί?).
ΑΝ όλοι πιστεύαμε το ίδιο πράγμα με σένα και σκεφτόμασταν το ίδιο με σένα, θα λεγόμασταν όλοι tommaso.ΥΓ:Η πώληση σε μάντρα αυτοκινήτων σίγουρα είναι πιο εύκολη λύση.Πχ εσύ θα αγόραζες το δικό σου αμάξι από την αγγελία?Αναρωτήσου αυτό.Να σου θυμήσω πως αφού δεν έχεις ξεπληρώσει τις όλες τις δόσεις, η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου πέφτει πολύ.
ΥΓ2:13.000km για 5 μήνες (τόσο δεν είπες ότι το έχεις ή θυμάμαι λάθος) είναι πάρα πολλά. =>ακόμα ένα μείον για τον αγοραστή->η τιμή του αυτοκινήτου πέφτει ακόμα περισσότερο.Θυμίζω πως όλοι ψάχνουν ένα μεταχειρισμένο με όσο το δυνατόν λιγότερα km και όσο το δυνατόν πιο καινούριο και κυρίως να μην κουβαλά οφειλές από τον προηγούμενο ιδιωκτήτη.(όλα αυτά τα αρνητικά μήπως σου θυμίζουν κάποιου το αμάξι?)
ΥΓ3:Το service των turbo είναι σχεδόν ίδια με των ατμοσφαιρικών.Κι εγώ 320
-
-
-
Το ένα είναι το δικό μου, το μπροστά του γείτονα
-
Τaurus δεν ειπα οτι ξερω απο τζιπ, ειπα οτι εσυ δεν ξερεις απο τζιπ!
Pilote πριν απο λιγο γυρισα απο το Hotel Κρεολη,ειχα μια γεματη βραδια με την γκομενα μου! Επομενως μην ανησυχεις!
Unhackable ακομα να ξεθυμανεις σε καμμια ιστοσελιδα sex?? Aντε ηδη το εχεις αργησει,θα παθεις τιποτα απο την αγαμια!
Καβουρα,γιατι πιστευεις οτι παιρνω στα σοβαρα ολα τα ατομα που ειναι εδω μεσα? Και γιατι εγραψες ενα τοσο μεγαλο γραμμα ,δεν εχεις κατι αλλο πιο δημιουργικο να κανεις?? Δεν προσπαθω να πεισω κανενα ,λεω οτι πιστευω και αδιαφορω αν μου πεταχτει το χ αγορακι που θα μου το παιξει ειδικος!
Δεν μου καιγεται καρφακι! Το διασκεδαζω!Η ψηφοφορια συνεχιζεται! Α πηρα απο μια φιλη μου την χειριστη κριτικη για το Jimny! Aρα μενει να δω πως θα παει το Sx4 θα παει στην ψηφοφορια!
-
Πριν πάρεις αμάξι τι έκανες? Κόντευες να τυφλωθείς?
-
Η ψηφοφορια συνεχιζεται! Α πηρα απο μια φιλη μου την χειριστη κριτικη για το Jimny! Aρα μενει να δω πως θα παει το Sx4 θα παει στην ψηφοφορια!Με τέτοια έρευνα αγοράς...
Πριν 6 μήνες που αγόρασες το TSI ποιοι σε ψήσανε να το πάρεις; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η ψηφοφορια συνεχιζεται! Α πηρα απο μια φιλη μου την χειριστη κριτικη για το Jimny! Aρα μενει να δω πως θα παει το Sx4 θα παει στην ψηφοφορια!
Με τέτοια έρευνα αγοράς...
Πριν 6 μήνες που αγόρασες το TSI ποιοι σε ψήσανε να το πάρεις;Κατι αγορια με μανια με τα turbo .Και δινει και χωνει και μη το συζητας
ολο τετοια λεγανε. και πειστηκα -
Τaurus δεν ειπα οτι ξερω απο τζιπ, ειπα οτι εσυ δεν ξερεις απο τζιπ!Pilote πριν απο λιγο γυρισα απο το Hotel Κρεολη,ειχα μια γεματη βραδια με την γκομενα μου! Επομενως μην ανησυχεις!
Unhackable ακομα να ξεθυμανεις σε καμμια ιστοσελιδα sex?? Aντε ηδη το εχεις αργησει,θα παθεις τιποτα απο την αγαμια!
Καβουρα,γιατι πιστευεις οτι παιρνω στα σοβαρα ολα τα ατομα που ειναι εδω μεσα? Και γιατι εγραψες ενα τοσο μεγαλο γραμμα ,δεν εχεις κατι αλλο πιο δημιουργικο να κανεις?? Δεν προσπαθω να πεισω κανενα ,λεω οτι πιστευω και αδιαφορω αν μου πεταχτει το χ αγορακι που θα μου το παιξει ειδικος!
Δεν μου καιγεται καρφακι! Το διασκεδαζω!Η ψηφοφορια συνεχιζεται! Α πηρα απο μια φιλη μου την χειριστη κριτικη για το Jimny! Aρα μενει να δω πως θα παει το Sx4 θα παει στην ψηφοφορια!
Κάνε μας τη χάρη, πάτα αυτό το ρημάδι το κουμπάκι 'αποσύνδεση' και στα τσακίδια!
TURBO H TETΡΑΚΙΝΗΣΗ? GOLF TSI H SUZUKI SX4 ?