-
-
τι ειναι τουτο
-
Μαλάκας³
-
Επρεπε να λεει Μ5 +Μαλακα παρε 5...
-
Ω...άγια σκατά...(κατά το holy shit )
Τι είναι αυτά τα μπουριά?
Πραγματικά θα ντρεπόμουν όχι μόνο να μπω μέσα, αλλά να πω ότι είναι έστω και γνωστός μου...Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος το χρησιμοποιεί καθημερινά και του αρέσει κιόλας το αμάξι όπως είναι.Αν το έχει φτιάξει για πλάκα, για να κοροϊδεύει τα καγκούρια, όλα Ο.Κ. (αν και κάπως extreme τρόπος), αλλιώς...
ΥΓ:Αν βλέπω καλά, έχει πινακίδα ΥΒΟ κιόλας?Δηλαδή μιλάμε για Αθήνα?ΗΜΑΡΤΟΝ^2...και είχα μια μικρή ελπίδα ότι το αμάξι είναι τραβηγμένο στο εξωτερικό...
-
κοιτα.........εαν το δεις απο μια αλλη οπτικη γωνια ειναι μια προτυπη ιδεα .....ανοιγει νεους οριζοντες....
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
:hmmm: κοιτα.........εαν το δεις απο μια αλλη οπτικη γωνια ειναι μια προτυπη ιδεα .....ανοιγει νεους οριζοντες....Γύρισα το φορητό ανάποδα, τον πήγα στο μπαλκόνι, στη τουαλέτα, στις σκάλες, στη κουζίνα, τον έβαλα στο ταβάνι, στο πάτωμα, στο ψυγείο, μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων, γενικά δοκίμασα όλες τις οπτικές γωνίες.
Όπως και να το είδα παραμένει αηδιαστικό. -
Θα έχει φάση στο παρκάρισμα που αν κολλήσει στον πίσω του θα μαζεύονται και οι 'εξατμίσεις'
-
το Rocket όλα τα λεφτά...
-
Μα το Θεο δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοιο αυτοκίνητο...
καλά μήπως ζούμε μεσα στην ταινία Mad Max και ο κάθε τενεκές είναι μέσο μεταφοράς...
παντως ξέχασε να βάλει και κάνα διπλό πάτωμα και κανα φτερό τύπου καρχαρία(που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να στρίβει)
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Θα έχει φάση στο παρκάρισμα που αν κολλήσει στον πίσω του θα μαζεύονται και οι 'εξατμίσεις'Ρε σεις, μήπως είναι αισθητήρες παρκαρίσματος;
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό το topic, και έπαθα σοκ με τα αυτοκίνητα της προηγούμενης σελίδας
και αυτο ειναι το #3.
ψαξε και τα προηγουμενα. θα φας κολλημα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα έχει φάση στο παρκάρισμα που αν κολλήσει στον πίσω του θα μαζεύονται και οι 'εξατμίσεις'
Ρε σεις, μήπως είναι αισθητήρες παρκαρίσματος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε σεις, μήπως είναι αισθητήρες παρκαρίσματος;
Eχει κουδουνακια μεσα και χτυπανε οταν κανουν επαφη!!!
Ο οδηγος και ο συνοδηγος ηταν νεαροι ,μαλλον Αλβανοι.
-
-
Και τώρα θα έρθει ο πάσχος και θα πει ότι της πάει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και τώρα θα έρθει ο πάσχος και θα πει ότι της πάει.Γιατι δεν της παει....;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και τώρα θα έρθει ο πάσχος και θα πει ότι της πάει.
Γιατι δεν της παει....;;;
ουρρρρτ έλα το βράδυ ολυμπιακό χωριό να ανοίξουμε
-
Απίστευτο καγκουρό ο τυπάς με το Golf III που βλέπετε παρακάτω. Ο συγκεκριμένος τράβηξε την προσοχή μου, καθώς αναγκάστηκα να βγω στο μπαλκόνι.Ο λόγος?Πλεύριασε ένα τυπά με ένα megane (που φαινόταν φιλήσυχος) και του ζητάει τα ρέστα για κάποιο λόγο.Μάλλον από ό,τι κατάλαβα, πρέπει να τον έκλεισε κάπου ο mr Megane και μετά να βριστίκανε λίγο στο δρόμο.Ο τύπος με το megane όμως πρέπει να αδιαφόρησε και ο καγκούρης τον ακολούθησε.Βγήκε από το αμάξι και άρχισε να χτυπιέται και αν φωνάζει 'πισωγλέντη, μ@λ@κ@, παπάρα με το αμάξι της γιαγιά σου, κατέβα να σε γαμήσω'.Βγαίνει ο τύπος από το megane και ο φίλος του ο συνοδηγός.Ντερέκια και τα 2 και φουσκωτά σαν ντουλάπες.
Αμέσως ο καγκούρης λέει σε ένα περαστικό: πάρε μου το 100.πινακίδα -* και πες τους ότι με απειλούν. (ο περαστικός ΦΥΣΙΚΑ τον έκλασε και περπάτησε παρακάτω )
Να φωνάζει:
-δε θα σε βρω?ξέρω την πινακίδα σου.Θα έρθω και θα σε γαμήσω.
-το αμάξι είναι νοικιασμένο ρε... (και γέλια να κούγονται από το συνοδηγό του megane)
-εγώ θα σε βρω ρε πουστράκι, πισωγλέντη...(κι άλλα κοσμητικά επίθετα σχετικά με τους gay)
-καλά καλά...καλό μεσημέρι καράφλα!!!
και ο τύπος με το Megane μπαίνει στο αμάξι του και απο μακρύνεται χαλαρά και άνετα και τα γέλια τους από το αμάξι να τα ακούω κι εγώ που είμαι στον 3ο όροφο.
Ο τύπος με το Golf ξεκίνησε μετά από λίγο, αφού έβριζε μέχρι που απομακρύνθηκαν πολύ οι άλλοι τυπάδες, και έφυγε πραγματικά σπάζοντας το αμάξι του (σπινιάρισμα και κακό).
Μετά το περιστατικό, δεν ξέρω αν έπρεπε να βάλω τη φωτογραφία στα ζώα ή στα 'αυστραλέζικα'.
(είχε και πίσω προφυλακτήρα αλλά F360 modena)
ΥΓ:Παρατηρήστε τα led στους πλαϊνούς αεραγωγούς.Η μαλακία είναι πως είχε και από κάτω νέον και δυνατά μουσική, το χεράκι να κρέμεται έξω και η εξάτμιση να ακούγεται περισσότερο από φορτηγό. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Καινούργια BMW 3 Series με κόκκινο νέον από κάτω... Πωωω.... τι άλλο θα δούμε...premiun νεον
Australia Uber Alles!!!!! [#3]