-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Δεν καταφερα να τραβη3ω φωτογραφια αλλα ειδα μπορντω Fiat Uno στην Μητροπολεως με αυτοκολλητο Rocket στο C-Pillar, φτηνιαρικες ποδιες γυρω γυρω κ απο πισω να βγαινουν 2 μπουρια απο σομπες. Κυριολεκτικα! Τον ειδα μαλιστα να το σπρωχνει στην κατηφορα για να παρει μπροστα.
Τα μπουρια ηταν μεγαλυτερα απο σομπας.
Ακομα αν θυμαμαι καλα διεθετε και 2οροφη αεροτομη.
Δυστυχως ουτε εγω εχω φωτο.Talking to me?? ...... Talking to ME???????
Δανεισμένο από το corollaclub, αλλά τα μπουριά της σόμπας και το μπορντώ Uno κάτι μου θύμισαν
Eγω το εχω και εν κινησει!!!
Προσεξτε την γωνια στις εξατμισεις!!! -
Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος!
Να αναφερω οτι τωρα εχει και κατι πλαϊνα στις πισω ροδες σαν μερικα παλια Citroen.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι εκπλήσεστε με τα μπουριά ??? Αφου το λέει ο άνθρωπος, πάνω απο την πινακίδα...'FIRE' !!!!
Το εχει απο παλια,τοτε που οντως ειχε μοτερ Fire..Μετα το αλλαξε ομως..
Fire, που θελέι...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος!Να αναφερω οτι τωρα εχει και κατι πλαϊνα στις πισω ροδες σαν μερικα παλια Citroen.
Τον ειδα την κυριακη το απογευμα που ανεβαινα Αθηνα,εχεις δικιο το εχει 'εξελιξει' αεροδυναμικα το τσαλεντζερ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν καταφερα να τραβη3ω φωτογραφια αλλα ειδα μπορντω Fiat Uno στην Μητροπολεως με αυτοκολλητο Rocket στο C-Pillar, φτηνιαρικες ποδιες γυρω γυρω κ απο πισω να βγαινουν 2 μπουρια απο σομπες. Κυριολεκτικα! Τον ειδα μαλιστα να το σπρωχνει στην κατηφορα για να παρει μπροστα.
Δανεισμένο από το corollaclub, αλλά τα μπουριά της σόμπας και το μπορντώ Uno κάτι μου θύμισαν
Eγω το εχω και εν κινησει!!!!
Προσεξτε την γωνια στις εξατμισεις!!!ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θες να πεις ότι κυκλοφορεί ανάμεσά μας αυτό το πράμα;
Νομίζω ότι ξεπερνά και την Ferravensis και κάτι άλλα διαμάντια που έχουν μπει κατά καιρούς εδώ. Του αξίζει μια θέση στη πρώτη τριάδα, τουλάχιστον.
-
Η πλακα ειναι οταν ακουω απο οδηγους σαν και των αμαξιων των παραπανω φωτο να περναει κατι που δεν τους αρεσει και να λενε 'κοιτα τον καγκουρα πως το εχει κανει'
-
Πάρτε και το άλλο εγκεφαλικό τώρα...
Παρατηρήστε την πινακίδα... Αυτό το πράμα έχει περάσει και ΚΤΕΟ...!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάρτε και το άλλο εγκεφαλικό τώρα...Παρατηρήστε την πινακίδα... Αυτό το πράμα έχει περάσει και ΚΤΕΟ...!
Ναι πράγματι έχει περάσει.
Μάλλον απ΄έξω και με μερικούς τενεκέδες λάδι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι πράγματι έχει περάσει.Μάλλον απ΄έξω και με μερικούς τενεκέδες λάδι.
-
πράγματι αγγίζει ταβάνι καγκουριάς και κακογουστιάς...από τα χειρότερα κακγουροκατασκευασματα που έχω δει. Έχει πάντως μια δόση αυτοσαρκασμού ο τύπος...αλήθεια η κοπέλα του (if available) καμαρώνει όταν μπαίνει στο ...όχημα;
-
Ολοι λετε για τα μπουρια απο απορροφητηρα που εχει ο ROCKET.
Η διπλη αεροτομη δεν αξιζει κανενα σχολιο;
Μηπως πρεπει να αυξησουμε τα μορια του Αυστραλου; -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Έχει πάντως μια δόση αυτοσαρκασμού ο τύπος...Eγώ νομίζω πως απλά είναι καθυστερημένος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάρτε και το άλλο εγκεφαλικό τώρα...
Παρατηρήστε την πινακίδα... Αυτό το πράμα έχει περάσει και ΚΤΕΟ...!
Ναι πράγματι έχει περάσει.
Μάλλον απ΄έξω και με μερικούς τενεκέδες λάδι.
Σιγα ρε,ολοι ετσι το περναμε..
-
-
Δε μ αρεσει το χρωμα του...
-
-
Αν και πανέμορφο αυτοκίνητο το το συγκεκριμμένο Honda ο τύπος αποφασίσε να το κάνει 2 Fast 2 kagourious!
Στην επόμενη φάση θα έχει αυτοκόλλητα απο τους μπακάληδες και τους κρεοπώλες της γειτονιάς και έπεται συνέχεια... -
πάντως το δικό μου σιβικ την έχει σκαπουλάρει ως τώρα από μαγκουριές...είχα πετύχει μόνο ένα μαύρο σαν το δικό μου με φώτα μέσα στην νίκελ μάσκα σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν αυτό συμβαίνει επειδή είναι συγκριτικά ακριβό μόλις παλιώσει θα δούμε τερατουργήματα...
Τώρα για το χόντα της φωτογραφίας του tazio απλά δεν θα πω πολλά...
απλά...ήθελε πολλά κιλά βλακείας για να το κάνει κανείς αυτό. -
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Eγω το εχω και εν κινησει!!!!
Προσεξτε την γωνια στις εξατμισεις!!!ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θες να πεις ότι κυκλοφορεί ανάμεσά μας αυτό το πράμα;
Νομίζω ότι ξεπερνά και την Ferravensis και κάτι άλλα διαμάντια που έχουν μπει κατά καιρούς εδώ. Του αξίζει μια θέση στη πρώτη τριάδα, τουλάχιστον.
Καλά ότι θέλουμε γράφουμε...Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το UNO με τα **ακροφύσια κατευθυνόμενης ώσης ** για μεγαλύτερη ευελιξία. Ο τύπος τα παρήγγειλε από Ρωσία. Ιδού και μια άλλη εφαρμογή:
http://www.youtube.com/watch?v=bWN3-s9A ... ed&search=
Australia Uber Alles!!!!! [#3]