-
Ψάχνω κάποιο όχημα που να έχει καρότσα και δυνατότητες πχ σαν του διθέσιου L200, αλλά να έχει θεσεις για 4 ατομα.
Γνωρίζω ότι υπάρχει πχ L200 τετραθεσιο, αλλα οι θεσεις τρωνε πολυ χωρο απο την καρότσα οποτε ακυρον.
-
Ψάχνω κάποιο όχημα που να έχει καρότσα και δυνατότητες πχ σαν του διθέσιου L200, αλλά να έχει θεσεις για 4 ατομα.
Γνωρίζω ότι υπάρχει πχ L200 τετραθεσιο, αλλα οι θεσεις τρωνε πολυ χωρο απο την καρότσα οποτε ακυρον.
-
-
αν οχι τετραπορτο με καροτσα τοτε διπορτο με μεγαλη καμπινα αν και οι πισω θα ειναι πολυ στριμογμενοι.
η πας σε κανενα τεραστιο αμερικανικο. -
Σε μεγαλυτερη κατηγορια απο pick-up υπαρχει κατι που να πηγαινει off road?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε μεγαλυτερη κατηγορια απο pick-up υπαρχει κατι που να πηγαινει off road?Tα τετρακίνητα pick-up είναι ήδη σαφώς μεγάλα αυτοκίνητα... Σε πιο μεγάλη κατηγορία παίζουν τα μεγάλα pick-up κοινώς τα αμερικάνικα θηρία με πολλά κυβικά και ανάλογη κατανάλωση. Αλλιώς μιλάμε για Unimog κλπ....
-
Στο τελευταίο τεύχος ενός εκ των εκτός δρόμου περιοδικών υπάρχει ένα iveco που είναι πολύ ωραίο εργαλείο 3,5τ οφέλειμο 3 κατ επιλογή μπλοκέ 6 ταχυτο με δύο τελικες σχέσεις και αργό (πολύ αργο 2,3 χλμ/1800στρφ. με 1η)
-
Θα ψαξω για το iveco,κανενα αλλο συγκεκριμενο μοντέλο;Γιατι στα sites των εταιρειων ειναι δυσεύρετα αυτα τα μοντελα
-
Κάτι τέτοιο ψάχνεις?
Νομίζω ότι θα βγεί και 4Χ4.
Κάνε μια ερώτηση στη Fiat
-
Παιδι της πολης μου φαινεται αυτο...δεν νομιζω οτι κανει για offroad
-
Το iveco είναι το SCAM 55 υπάρχει επίσης το 616 της Mercedes σε 4χ4 αλλά δεν ξέρω εκτός δρόμου ικανότητα.
-
http://www.autobytel.com/content/research/detail/Dodge/Dodge-Ram-Quad-Cab.htm
Δεν ξέρω αν φέρνουνε τέτοια εδώ πάντως. Ίσως να φέρει η Chrysler αν ζητηθεί. -
Φέρνουν, φέρνουν.
Όχημα με τα εξής χαρακτηριστικά...