-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
... με την γνωστη μασκα (που εχει γινει σουπα πια)Άστα... σούπα...
-
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
... με την γνωστη μασκα (που εχει γινει σουπα πια)
http://imgup-lb.automotive.com:8080/fil ... 6.w618.jpg
Άστα... σούπα...
τελείως όμως
-
Αυτά κάτω από τα φώτα είναι 'στρασάκια' ??
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτά κάτω από τα φώτα είναι 'στρασάκια' ??..brillant
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτά κάτω από τα φώτα είναι 'στρασάκια' ??Το ίδιο είπε και η γιαγιά μου όταν είδε για πρώτη φορά Led... λες να την βάλω να γράφει τεχνικά θέματα στο φόρουμ? Απ'ότι βλέπω έχει μέλλον...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
στα χρηματα του R8 παιζει κ η 8C.
Οχι Νάσσο.Οσο έχει το R8 στην Ελλάδα έχει η 8C στο εξωτερικό.Υπολόγισε στα 210.000 με 215.000 για την Αλφα στην Ελλάδα.
ωπ τωρα το δα..
πολλαααα..Πολλά ξε-πολλά, δεν έμεινε ούτε μια απούλητη, βρες αλλού να επενδύσεις
-
Αρκετα εντυπωσιακό και εκκεντρικό το R8, αλλά την αίγλη μιας Porsche δεν την έχει.. Ούτε την αλητία και τις φοβερές γραμμές μιας Ferrari..
Εμπλεξε σε δύσκολα χωράφια η Audi!
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
Αρκετα εντυπωσιακό και εκκεντρικό το R8, αλλά την αίγλη μιας Porsche δεν την έχει.. Ούτε την αλητία και τις φοβερές γραμμές μιας Ferrari..
**
Εμπλεξε σε δύσκολα χωράφια η Audi! **πρέπει όμως να τολμάς!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εμπλεξε σε δύσκολα χωράφια η Audi!
πρέπει όμως να τολμάς!
Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο! Μακάρι να βγάλει κι'άλλα μοντέλα τέτοιου βελινεκούς στο μέλλον και όχι να αρκεστεί στην επιτυχία ή μη του R8!
-
Σιγα την c8, εγω που την ειδα απο κοντα μου φανηκε σαν κακογουστη αντιγραφη απο 599 κ λιγο λοτους... (ειδικα αυτος ο κωλος.)
Μακραν ασχημοτερη της ρ8, ποσο αλλον της φεραρρι.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Σιγα την c8, εγω που την ειδα απο κοντα μου φανηκε σαν κακογουστη αντιγραφη απο 599 κ λιγο λοτους... (ειδικα αυτος ο κωλος.)Μακραν ασχημοτερη της ρ8, ποσο αλλον της φεραρρι.
μπράβο....
τώρα θα πλακώσουν οι αλφίστοι κ δεν θα έχουμε forum κανα 2 μερες... -
-
τα παραλες
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Σιγα την c8, εγω που την ειδα απο κοντα μου φανηκε σαν κακογουστη αντιγραφη απο 599 κ λιγο λοτους... (ειδικα αυτος ο κωλος.)Μακραν ασχημοτερη της ρ8, ποσο αλλον της φεραρρι.
Εμένα μου φέρνει λίγο απο χιουντάι κουπε μπροστά, λίγο απο γκολφ στους καθρέφτες, και λίγο απο λάντα στα μαρσπιε... Πάλι πατάτα κάνανε οι ιταλοί, κακιά συνήθεια η αντιγραφή
Ασχημη η 8C, άσχημη τσ τσ τσ...
-
εμενα μου θυμιζει απο μπροστα αυτο το γαμωτικον..
χαχαχα
(αστειακι!)
-
Γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι.
Δίκιο είχες driver (της κακιάς ώρας).
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Σιγα την c8, εγω που την ειδα απο κοντα μου φανηκε σαν κακογουστη αντιγραφη απο 599 κ λιγο λοτους... (ειδικα αυτος ο κωλος.)
Μακραν ασχημοτερη της ρ8, ποσο αλλον της φεραρρι.
Εμένα μου φέρνει λίγο απο χιουντάι κουπε μπροστά, λίγο απο γκολφ στους καθρέφτες, και λίγο απο λάντα στα μαρσπιε... Πάλι πατάτα κάνανε οι ιταλοί, κακιά συνήθεια η αντιγραφή
Ασχημη η 8C, άσχημη τσ τσ τσ...
+
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ
όταν οι Ιταλοί όριζαν το σχήμα του ιδανικού αυτοκινήτου η Λότους δεν υπήρχε, οι υπόλοιποι Άγγλοι έφτιαχναν κεφτέδες για τα γκραν πρι που κυριρχούσαν οι Ιταλοί.Τα πίσω φώτα της ελισέ είναι καθαρή αντιγραφή από φερράρι(το λένε και οι ίδιοι οι Άγγλοι(top gear))
Ποιος είναι αρχηγός του σχεδιαστικού τμήματος της Audi κοίτα να δεις, Ιταλός είναι ο Da Silva (τι παράξενο ).Ποιος ήταν επικεφαλής σχεδιαστής της Mercedes επί 20 χρόνια? κοίτα να δεις και αυτός Ιταλός είναι (Bruno Sacco)Ποιος έφταξε από το 1960 το σχήμα των BMW τι παράξενο και αυτός Ιταλός είναι (Michelotti)Ποιος σχεδίασε το πρώτο Golf? Giugaro Ποιος σχεδίασε........κλπ κλπ -
vengas μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος μου
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
vengas μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος μουΤο τρόμαγμα αναφερόταν σε αυτά που είπε ο άλλος.Το δυνατό γέλιο για το χιούμορ που έκανες
-
Ο da silva εχει ισπανικη καταγωγη...
R8: Audi's Supercar