-
Δηλαδή όσοι θέλουν 500 πρέπει σήμερα να...
-
Γαζώστε γιατί χανόμαστε!
Ωραία προωθητική ενέργεια και ωραία η φωτό με το υπέρηχο!
-
Υπολόγισα οτι για ημερομηνία γέννησης 15 Σεπ, η σύλληψη πρέπει να γίνει 23 Δεκεμβρίου.... οποτε ξέρετε τι να κάνετε το επόμενο Σαββατοκύριακο
-
Να φορέσουμε προφυλακτικό;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Υπολόγισα οτι για ημερομηνία γέννησης 15 Σεπ, η σύλληψη πρέπει να γίνει 23 Δεκεμβρίου.... οποτε ξέρετε τι να κάνετε το επόμενο ΣαββατοκύριακοΛάθος! 8-12-07!
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν προλάβατε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπολόγισα οτι για ημερομηνία γέννησης 15 Σεπ, η σύλληψη πρέπει να γίνει 23 Δεκεμβρίου.... οποτε ξέρετε τι να κάνετε το επόμενο Σαββατοκύριακο
Λάθος! 8-12-07!
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν προλάβατε!
Και όμως έχουμε χρόνο !!
8 Dec είναι η ημερομηνία κύησης και όχι εμβρύου που είναι 23 Dec.Δηλαδή Τελευταία ήμέρα περιόδου ειναι 8 Δεκ, αλλά ημέρα σύλληψης είναι 23 Δεκ.
.... για χανόμαστε !!!
-
Έχεις δίκιο...
Τρέξτε, κύριοι!
-
Δηλαδη με αυτο το νικελ ξαφνικα εγινε παραφορτωμενο???
Εγω το βρισκω παντως θεμιτο για να δωσει και αυτον το ρετρο χαρακτηρα που χρειαζεται. Να φερει συνειρμους απο το παλιοτερο 500αρακι...Σίγουρα όχι.. άλλωστε το παράδειγμα του ΜΙΝΙ δείχνει οτι αν σχεδιαστεί κάτι σωστά, πόσο πετυχημένη δείχνει η μεταφορά ρετρο στοιχείων στο σήμερα.
Πάντως, βάση των φωτό που παρέθεσε ο Montecarlo, οι λεπτομέρειες που άλλαξαν δεν ειναι και λίγες. Δείτε τους προφυλακτήρες και τα φώτα. Μια απειροελάχιστη αλλάγή σε μια γραμμή, μπορεί να αλλάξει δρματικά τις αναλογίες ενος οχήματος.
Πάντως εμένα γιατι τα φωτα και φλας μου θυμίζουν αυτό ?: -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Δηλαδη με αυτο το νικελ ξαφνικα εγινε παραφορτωμενο???
Εγω το βρισκω παντως θεμιτο για να δωσει και αυτον το ρετρο χαρακτηρα που χρειαζεται. Να φερει συνειρμους απο το παλιοτερο 500αρακι...Σίγουρα όχι.. άλλωστε το παράδειγμα του ΜΙΝΙ δείχνει οτι αν σχεδιαστεί κάτι σωστά, πόσο πετυχημένη δείχνει η μεταφορά ρετρο στοιχείων στο σήμερα.
Πάντως, βάση των φωτό που παρέθεσε ο Montecarlo, οι λεπτομέρειες που άλλαξαν δεν ειναι και λίγες. Δείτε τους προφυλακτήρες και τα φώτα. Μια απειροελάχιστη αλλάγή σε μια γραμμή, μπορεί να αλλάξει δρματικά τις αναλογίες ενος οχήματος.
Πάντως εμένα γιατι τα φωτα και φλας μου θυμίζουν αυτό ?:Γιατι εχεις φαντασια και γιατι σε ολους μας οι κινεζοι και οι μαυροι επισης ολοι ιδιοι μοιαζουν. Το ιδιο πιστευουν και οι κινεζοι και οι μαυροι για εμας χαχαχα
-
Γιατι εχεις φαντασια και γιατι σε ολους μας οι κινεζοι και οι μαυροι επισης ολοι ιδιοι μοιαζουν. Το ιδιο πιστευουν και οι κινεζοι και οι μαυροι για εμας χαχαχα
τότε προφανώς αυτός που τους βλέπει ίδιους ειναι άσχετος και δεν γνωρίζει. το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητα
-
Ειναι προφανες οτι το πάνω όχημα εχει δραματικές αλλαγές σε σχέση με το προτότυπο και έχει εντελως διαφορετικό χαρακτήρα.
Καποιός πρέπει να τους πεί να μην το βγάλουν τελικα στην παραγωγή επειδή ετσι όπως το έκαναν (ειδικά αυτό τα flash)... δεν θα αρέσει σε κανένα....
Beauty is on the eyes of the beholder....
Επίσης υπάρχει καινούργιο configurator 'Concept Lab II' στο http://www.fiat500.com
-
πετυχημένο!
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Γιατι εχεις φαντασια και γιατι σε ολους μας οι κινεζοι και οι μαυροι επισης ολοι ιδιοι μοιαζουν. Το ιδιο πιστευουν και οι κινεζοι και οι μαυροι για εμας χαχαχα
τότε προφανώς αυτός που τους βλέπει ίδιους ειναι άσχετος και δεν γνωρίζει. το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητα
Γιατι εσυ ξεχωριζεις τον κινεζο απο τον κορεατη? Πως το καταφερνεις αυτο? Εμενα ολοι ιδιοι μου φαινονται. Εδω δεν μπορεις να ξεχωρισεις το Κοπεν απο το 500αρακι και θα ξεχωρισεις το Κινεζο απο το Κορεατη?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Γιατι εσυ ξεχωριζεις τον κινεζο απο τον κορεατη? Πως το καταφερνεις αυτο? Εμενα ολοι ιδιοι μου φαινονται. Εδω δεν μπορεις να ξεχωρισεις το Κοπεν απο το 500αρακι και θα ξεχωρισεις το Κινεζο απο το Κορεατη?είναι στο πνεύμα της συνεργασίας τους ...βλέπε Sedici/SX4...
-
βρε παλιόπαιδα σταματήστε.. ε ρε γέλιο που κάνουμε εδω πέρα..
-
Χειμερινά test για το νέο FIAT 500
-
Ακριβώς 200 μέρες ακόμα
-
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παίρνω πίσω ότι είχα πει όταν είχαν βγει οι πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού, από τα πρωτότυπα!!!!
@νδρέας
-
Απίθανο εσωτερικό! Νομίζω πως αν δεν κάνουν καμιά τρελή πατάτα με την τιμολόγηση, το 500 θα πουλάει σαν τρελό! Με αυτή τη φατσούλα, το εσωτερικό, καλά μοτέρ , τι άλλο να ζητήσεις από ένα μίνι πόλης;
Μπράβο Fiat!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αν δεν κάνουν καμιά τρελή πατάτα με την τιμολόγηση, το 500 θα πουλάει σαν τρελό!Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει, μα το 500 θα τιμολογηθεί όπως και τα smart και mini cooper, δλδ λίγο ακριβότερα του ανταγωνισμού.
FIAT 5oo 2007